Det är så typiskt att det här råkade vara killar från ett annat land, det hade lika gärna kunnat vara svenskar, säger överfallen kvinna


INVANDRARBROTT. I tisdags kväll blev en 30-årig kvinna i Karlskrona antastad av fyra okända män. ”De tog på mitt hår och sade äckliga, hotfulla saker till mig”, berättar kvinnan som blev rädd och lyckades fly från männen.

Det var på Stumholmsbron i Karlskrona som kvinnan i tisdags kväll vid 22-tiden var ute och rastade sin hund. – Jag har varit där på kvällspromenad många gånger. Det var nästan helt tomt på folk, jag mötte ingen på Stumholmen men när jag skulle gå över bron märkte jag ett gäng killar som närmade sig mig. De pratade dålig engelska och även på ett annat, för mig okänt språk.

Kvinnan beskriver promenaden som en power walk men trots att hon gick snabbt kom gänget i fatt henne. De gick bakom henne, sa fula ord och hotelser och efter ett tag började de röra vid kvinnans hår och vid sidan av kroppen.

– De kände på jackan och smekte håret. Själv sa jag inte ett ljud utan försökte ignorera dem helt.

Plötsligt tar en av männen tag i kvinnans arm. – Han hade ett hårt grepp om armen och jag vände mig om och sparkade allt vad jag kunde och sedan sprang jag i väg. Jag sprang det snabbaste jag kunde och var så rädd att jag inte ens försökte vända mig om och titta, jag trodde att de följde efter mig. Shit, jag vågade inte ens titta bakåt, säger kvinnan som kom hem klockan 22.30 på kvällen.

Då kunde hon ringa en kompis och andfådd berätta vad som hänt. Polisanmälan skedde på torsdagen. – Jag känner att polisen tar detta på allvar, jag har deltagit vid två olika förhör om det i dag. De har fått ett signalement. Till en början kände jag att jag inte ville anmäla, tänkte att det ju inte skedde nåt brottsligt, att det bara var jag som blev rädd men sedan har jag övertalats.

Hon tycker männens tillvägagångssätt är väldigt märkligt. Att känna på hennes hår och kläder. Hon menar att kvinnor ska kunna gå ut när som helst på dygnet utan att vara rädda.

– Vi måste tänka på vad vi kan göra för att förhindra sånt här beteende framöver och ta det till en högre nivå. Det är ett samhällsproblem. Det är så typiskt att det här råkade vara killar från ett annat land, det hade lika gärna kunnat vara svenskar. Det spär ju på den här främlingsrädslan som en del människor har, säger kvinnan.

-Pettersson säger, visst de hade lika gärna kunnat varit svenska, tror hon på det, så är hon totalt blåst eller miljöpartist…förlåt, det är ju samma sak.

24Blekinge läs gärna kommentarerna


22 responses to “Det är så typiskt att det här råkade vara killar från ett annat land, det hade lika gärna kunnat vara svenskar, säger överfallen kvinna

 • Lofas

  Nästa gång kanske hon inte har sådan tur och kommer undan. Men blir i stället brutalt gruppvåldtagen och misshandlad. Då kan ju hon trösta sig med att det kunde lika gärna varit svennar so gjorde det…

  Gilla

 • Observator X

  Mellan raderna: Hon tar tillfället i akt att spy avsky över den svenske mannen.

  Eller med andra ord, hon kan fara käpprätt åt helvete och ta sina skitnödiga väninnor samt de med samma inställning med sig.
  Räkna inte med någon hjälp från mig…den tiden är förbi.

  Gilla

 • Vasaättling

  …säger den som inte har en hjärna bakom pannbenet utan en kålrot uppdriven av miljöpartist i bästa ekologiska anda.

  Gilla

 • Magnus Eriksson

  Tänk, så konstigt. Det råkar alltid vara invandrarkillar våldtar och ofredar kvinnor.

  Gilla

 • Blodsven

  Miljöpartist eller FI är min gissning. En normal kvinna kan inte vara så in i helvetes dum….

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Denna blåögda och hjärntvättade kvinna tillhör de 80% som röstar för utplånande av Sverige och Svenskarna. Jag känner inget medlidande alls för utsatta personer med denna inställning.

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Jag uppmanar kvinnan att fortsätta gå ute när det är mörkt och sedan räkna alla ggr hon antastas av svenska resp. invandrare och om några år höra av sig till Pettersson så vi får se resultatet .

  Gilla

  • Magnus Eriksson

   Frågan är väl om hon i så fall finns i livet när några år har gått. Då har hon nog blivit våldtagen flera gånger och slutligen mördad.

   Gilla

 • Mr Q

  Har väl egentligen alltid tyckt,att Blekingar och Smålänningar har något gemensamt….Åsa-Nisse och hans hustrus beteende,och till del Klabbarparns ! Samma har f.ö. nästan 75 % av Absurdistans befolkning…..

  Gilla

  • Anders

   Det är så mycket sanning i din bild. O det får mig att spy. Fy fan. Man får inte ens vara stolt över sitt ursprung i sitt eget land. Men att få höra nedsättande ord och kontra lika nedsättande är inte okej heller… Vad har hänt med samhället???

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Ordet typisk har ju en lite mer utpekande och bestämd riktning.

  Typisk har ju dessa synonymer bl.a., utpräglad, utmärkande, karakteristisk, betecknande och representativ.

  Så då kan man uttrycka det så här, lite enkelt.

  ”Berättelsen är typisk och det är många kvinnor i Sverige som har drabbats de senaste åren.”

  Gilla

 • mari

  Här är resultatet av hjärntvätten som media och politiker håller på med. Inte ens en drabbad kvinna kan erkänna att de utländska männen beter sig sjukligt mot kvinnor. Det stämmer att svenska killar också överfaller men det är inte på samma sätt och de. anfaller inte i grupper som dessa migranter gör. Hur kan man som offer reagera på detta sätt? Skall vi få någon form av ”Stockholmssyndrom” nu. Detta är ju det andra offret som jag hör talas om som försvarar gängen. Hur kan en normalt funtad kvinna i vårt moderna ”feministiska” samhälle försvara dessa sjuka våldsmän. Vad fattas? Hjärncell nr 100 har halkat ur, eller? Hade det blivit ett fullföljt överfall med allt vad det innebär – hade hon reagerat likadant då?. Tack och lov gjorde det inte det så då får hon skatta sig lycklig över det och hoppas att de inte kommer tillbaka.

  Gilla

  • Kallle7

   Jag tror hon behöver vara med om samma händelse några gånger till för att förstå att det finns ett samband mellan var killarna kommer ifrån och hur de uppför sig.

   Gilla

 • Trynbald

  Hjärntvättningen fortsätter med oförminskad styrka. Dagens aprilskämt står nog DN/Ipsos för jag skrattade mig halvt fördärvad.

  Gilla

 • Tony

  Förvisso finns det även Svenskar som antastar kvinnor, ofta
  då i berusat tillstånd, men fan inte hela gäng? Så jag delar
  Petterssons slutord om denna kvinna. Men det är bara att
  konstatera att det finns många naiva idioter fortfarande i
  Sverige, och tyvärr är många av dessa kvinnor, trots att
  det är dom som drabbas värst!

  Gilla

 • Carina-Fina

  Det är som mannen som sprängdes i luften i Bryssel, när han vaknade till liv var det första han sa: Öppna era hjärtan och gränser ännu mer, era förbannade rasister.

  Gilla

 • Räddsomfan

  Detta måste vara ett april skämt, för annars borde den kvinnan söka psykisk vård ….Svenska gör inte sådant!.

  Gilla

 • Argus

  Allt fler svenska kvinnor är offer för Stockholmssyndromet (”Stockholmssyndromet eller Norrmalmstorgssyndromet, är ett psykologiskt tillstånd där kidnappningsoffer eller personer hållna fångar mot sin vilja utvecklar en relation till kidnapparen/kidnapparna och tar parti för förövaren mot polisen. Detta kan vara ett uttryck för identifikation med förövaren.”)

  Gilla

  • Wally Walrus

   Uttrycket Stockholmssyndromet har för länge sedan uppgraderats till Sverigesyndromet samtidigt som Sveriges rykte från att vara Europas byfåne ändrats till hela världens byfåne.

   Gilla

 • Mary Agnes

  Och lika slumpartat är det att 90% (?) av fängelsebeläggningen är mörkhyad. En ren otur att de fyra våldtäktsmännen på färjan häromdagen var invandrade korgossar.

  ”Det kunde lika gärna ha varit ett annat får som rev fåret i hagen… en ren tillfällighet att det var en varg”

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: