Soldiers Of Odin sprider sig

Soldiers Of Odin etablerar sig nu på allt fler orter i Sverige.

Senast i raden av svenska städer där de finns är Strängnäs och Eskilstuna. Polisen ser inte positivt på utvecklingen och menar att det ställs stora krav på individen om man ska ingripa i våldsamma situationer. Andra som inte är positiva är vänsterorganisationen Expo som sätter epitet på allt de ogillar. Lokalpolitikerna vill bilda sig en uppfattning, men säger att det är positivt att vuxna rör sig ute i samhället, men anser att det är polisens sak att bevara tryggheten.

Problemet är att polisen inte längre klarar det på ett önskvärt sätt och att de i vissa fall tvingats erkänna att de förlorat kontrollen över vissa områden. Huruvida vanliga och hederliga medborgare bör känna mer rädsla över gruppens närvaro än vissa andra gruppers, överlåter jag åt var och en att avgöra.

E–kuriren

17 thoughts on “Soldiers Of Odin sprider sig

  1. Varför fråga vad EXPO tycker .? Dom har ingen talan eller inverkan på polisen eller myndigheter ändå. Ge dom inte uppmärksamhet utan nonchalera . Detta är en grupp som utsett sig själva till Bödlar av oliktänkande. usch!

  2. Europa befinner sig under attack och så länge samhället inte kan övertyga medborgarna att det står på deras sida kommer det utvecklas alternativa grupperingar för att värna säkerheten.

  3. Hellre att det finns frivilliga manliga vandrare på gatorna än poliser som SKITER i den egna befolkningen. Vi är i ett krig och svenska MÄN, om de nu finns, måste ta sitt ansvar!

  4. @Űlhan är du ute efter att ta över Sverige igen med din aribisktillverkade beretta fniss ska du hålla den på sidan med som en äkta gangster med hoppas du har många skott så jäkla uselt som ni skjuter.

    Det behövs garden när polisen inte klarar av sitt jobb och med sinnessjukt patrask som bara väller in i Europa bara ska ha och ha jag kallar det kravmaskiner.

    Nädu Űlhan kryp tillbaka under den sten du föddes under.

  5. Hade synpunkterna varit negativa om de vandrande männen kallat sig ”Sons of Balder” eller något liknande?

  6. Hört talas om ickevåldsförbudet i FN-stadgan? Ni menaiter trampar det under fötterna hela tiden.

  7. Vi får se hur detta utvecklar sig. Den antisvenska polisen trakasserar dessa svenska medborgargarden, genom olaglig visitation och annat, men låter kriminella och gapande babbegäng hållas.

    De har all rätt att gå på svenska gator. De har all rätt att ingripa mot babbekriminalitet, enligt var och ens rätt att ingripa mot brott!

    • Űlhan, en av dessa inavlade araber som inbillar sig att han tillsammans med sina inavlade kusiner kan kunna ta över detta land.

      Förvisso, med dagens antisvensk feministiska låg-IQ politiker kan de inbilla sig vinna. De har dock inte mött svenska vikingaättlingar som lätt utplånar muslimpacket…

  8. Naturligtvis väldigt bra ju fortare det kan etableras över hela Sverige.
    Poliserna gör naturligtvis så mycket de kan men kommer inte att räcka till på långa vägar.

  9. Hederliga medborgare är garanterat jävligt tacksamma. Eftersom idioterna som skapat problemen inte har en susning om hur man löser problem, så återstår inget annat alternativ….

Kommentera