Kulturberikning i Tyskland


Invällande turkar och Kurder visar upp sitt hemlands kultur, för att de skall känna sig som hemma så deltager också den Tyska polisen.


5 responses to “Kulturberikning i Tyskland

 • Kurt

  Det är bara att träffa ett avtal med Polen om att öppna lägren igen, och skicka dessa livsformer i retur som naturgas, smörolja tvål eller lim. Polen få export tillgångar och Tyskland/Europa få ekologiska produkter. Win win situation.

  Gilla

 • Kommendanten

  Det ser jävligt mörkt ut för Tysklands framtid. Det bor så många muhammedaner där och muhammedanernas mål är att ta över hela Europa. Målet är att alla otrogna ska konvertera till islam. Muhmmed pedofilisten kunde sprida islam medelst våld och dödande etc. Det kommer komma en tid då muhammedanerna också kommer att göra som pedofilisten Muhammed gjorde här i Europa, eller att de med hjälp av politiken kommer att få som de vill, införa sharia etc.

  Musselmanerna har rätt att använda sig av våld och dödande. Detta framgår i deras heliga bok, koranen, eller rättare sagt brottskatalogen. Denna ”heliga” bok går före allt annat och är således överordnad andra lagar och bestämmelser. Men pk-eliten vägrar inse det och stoppar huvudet i sanden.

  Skicka fanskapen ut säger jag och kriminalisera islam. De kommer aldrig att acceptera våra demokratiska värderingar.

  Gilla

  • Skeptisk

   Att inte ansvariga politiker ingriper måste bero på feghet och att man är rädd för konsekvenserna. Det är oroväckande signaler och kan betyda att vi har nått point of no return. Kan man bo kvar i Europa om man inte är muslim?

   Gilla

 • Tomas O'Maely

  Vilket pack.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Med så svaga ledare som vi har i Europa, Stefan Löven och Ängeln Merkel med flera så står Europa inför ett gigantiskt sönderfall och kaos. Enligt dessa är vår livsuppgift att vara flyktingmottagare till vilket pris som helst.
  Det kan bara sluta på ett sätt med en total samhällskollaps, en gigantiskt ökad kriminalitet och upplopp i våra städer när dessa araber/muslimer/kaosblattar ställer krav på oss, det finns ingen efterfrågan på dessa individer i ett utvecklat civiliserat samhälle. MAN SORTERAR BORT SÅDANA HÄR, MAN VÄLKOMNAR DEM INTE!!
  Nu har vi livsfarliga ISIS terrorister i Sverige, 90% har släppts in utan pass och ID och vi måste ta emot ”skäggebarnen” säger Stefan Löven….100% unga aggressiva män….
  KONSTIGA PRIORITERINGAR!!!
  HELVETET ger de vårt folk, – vi kommer att få se det i vår och sommar….-varje mord, våldtäkt osv har de ett ansvar för….!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: