En rysk hjälte från Palmyra

SYRIEN. Det är den ryska nyhetsbyrån Sputnik som skriver om 25-åriga Alexander Prokhorenko, soldat i de ryska specialtrupperna, som dödades under operationen att befria Palmyra från den kriminella muslimska terroristgruppen Daesh, även kallad IS. Alexander var på spaningsuppdrag inne i Palmyra när han upptäcktes av och omringades av Daesh-terrorister. Alexander Prokhorenko beordrade då det ryska flygvapnet att slå till mot sin position. 

 

Alexander Prokhorenko var från byn Gorodki i Orenburg-regionen i Ryssland. Alexanders närmaste familj och hustru Katja, som väntar deras första barn, informerades om hans död den 19 mars av tjänstemän från försvarsdepartementet.

-Pettersson tycker det är för jävligt att en ryss ska göra syriernas jobb medan de sitter på asylförläggningar i Sverige och klagar på maten och att de inte har något att göra samtidigt som de är oroliga för sina familjer som de lämnat kvar i Syrien.

Länk

 

11 thoughts on “En rysk hjälte från Palmyra

 1. Ja det är skillnad på män och män.skygga kameiryttare sitter och trycker på asylboenden i Sverige,när de hade behövts på hemmaplan.men de är tuffa nog att antasta ensamma kvinnor ofta då de själva är i grupp.ett riktigt patrask Sverige har importerat.någon som tror vi kommer ha nytta av dem gällande våra framtida pensioner?? Nä trodde väl det.

  • Erika, givetvis vet vi att Sputnik är en statlig propagandabyrå men för mig är de minst lika hederliga som svenska medier som okritiskt hyllat massinvandringen och som i en lång följd av år sagt att de unga ljugande desertörerna som sitter på asylförläggningarna och klagar är barn.

 2. ALEXANDER PROKHORENKO, 25 år, är en sann hjälte och borde få Nobels fredspris postumt. Utan de ryska insatserna i Syrien skulle Palmyra fortfarande vara i ISIS våld!
  Alexanders arbete var nödvändigt för att kunna ge ryskt bombflyg koordinaterna för att slå till mot ISLAMISKA STATEN. En hjälte finns INTE längre bland oss människor han tvingades ta det drastiska beslutet att be de egna bomba hans position framför att bli fånge hos mänsklighetens lägsta avskum.
  R.I.P Du stora ryska hjälte!

  • Blir tårögd när jag tänker på att det trots allt finns riktiga människor och inte unga muslimska/arab-fegisar som Stefan Löven påstår FLYR FÖR SINA LIV SOM HAN SKREK TILL JIMMY ÅKESSON!! S K Ä M S Stefan, – F Y R F A L T S K Ä M S!!

  • – Och alla desertörer, som vi tagit emot och göder med fin mat,
   är antihjältar!
   Är det rätt att hela vårt samhälle, staten ska ställa upp på deras villkor?
   Är det rätt att släppa in dem när de kastat passen men behållit sin iPhone 6s?
   Är det rätt att inte identifiera dem och undersöka bakgrund?
   OK, då kanske de måste bo kvar på lyxhotell i flera år men vi kan bli av med dem sedan – en investering.
   – Detta förutsätter, förstås, att våra pensionskassor räcker att
   betala hotellräkningarna med!

   • age….-bra formulerat…..Nej, age det är INTE rätt att släppa in dem som kastar passen, vi vet inte något om dem, det kan vara ISIS kriminella mördare….!
    Tack för en utmärkt formulerad kommentar, en bra anledning att rata hatmedia och läsa här!

 3. Varför befinner sig Syrier och andra Ökenfolk i Europa?
  Varför söker dom sig inte till sina bröder i Saudi.Arabien
  Quwait och andra arabiska länder, som har både plats
  samt jävligt mycket Stålar att slänga på dem?
  Av vilken anledning är det Europas problem att Araber
  inte kan hålla sams, och inte har gjort det på tusentals år??
  Varför kommer dom hit här med sina uråldriga dysfunktionella
  beteenden och försöker att pådyvla den utvecklade Världen
  detta???

 4. Det visar ju att det är stake i ryska män, medan de tiotusentals mansfegisar som gömmer sig under mossans burka på asylpalats runt om i Sverige är nåna redia gnällegrisar.

Kommentera