Nya klagomål från asylsökande


Nu är det Valhalls park utanför Ängelholm som pekas ut av missnöjda asylsökande.

Smuts, skadegörelse och dålig mat är något som de asylsökande protesterar över.

Fembarnsfamiljen Metani från Albanien tillhör de 40 asylsökande som skrivit på en protestlista. Albaner har väl knappast asylskäl?

På listan står bl.a.

 • Att maten inte är god och nyttig…
 • Att hygienen på boendet är dålig…
 • Att alla barnen är ledsna för att det inte finns lekplats och andra aktiviteter…
 • Att det saknas internet…

Familjen Metani har varit i Sverige under två år och under denna tid haft tillgång till gratis boende, tre mål gratis mat varje dag, gratis vård och pengar på fickan. Albanien befinner sig inte i krig och är det så jävligt i Sverige borde de kunna återvända redan idag.

Läser man artikeln förundras man över om de asylboende inte har något eget ansvar? Borde de inte själva städa rummen och de gemensamma utrymmena? Är det konstigt om boendets ägare väljer att inte köpa nytt när det stjäls och vandaliseras? Vilka utsatta har mage att klaga över att maten inte är god och hälsosam?

Detta skulle alltså vara något de boende själva inte har ansvar för?

Skärmklipp

HD

Jag tillhör de allt fler som fått nog av dessa människor som erbjuds nästan allt, men som har mage att beklaga sig över det mesta. De kallas för lyxmigranter och det är inte utan att man undrar över deras bakgrund och vad de är vana med från hemlandet?

Valhall Parks asylboende ligger på F10:s gamla område. Det som har dugit åt tusentals svenska killar genom åren, duger alltså inte åt dessa utsatta asyltanter från Albanien och fjärran länder?


22 responses to “Nya klagomål från asylsökande

 • svårigheter att förstå modern teknik

  muslimer står på toalettringen och skiter!
  att detta beteende beror på att i deras hemländer gör man #2 stående över ett hål i marken, men kom igen – är toalettstolen verkligen så jävla svår att behärska?
  Det är inte alla i världen som har tillgång till en vattenspolad toalettstol. Det är förmodligen minst lika många människor som skiter sittande på huk utomhus som det finns människor som sitter bekvämt på en toalett.

  Om man importerar bushmänniskorna som har dessa vanor kommer de göra likadant här.

  Det är bara normalt och kulturberikande!

  Gilla

 • Kowalczyk

  hoppas en pyromanjäkel kan komma och kasta lite molotovs mot dem och på HD redaktionen som skriver massa smörja. DET ÄR SVERIGE och ska man vara i SVERIGE så ska lagar och ordning följas passar det inte för dessa otacksamma svinen det kan de packa sina väskor och gå hem för mina skattepengar som jag har slitit hårt i 18 år sen jag kom hit från Polen har enbart gått till dessa otacksamma dräggen. Gud vad ska man ta sig till???? jag ger Sverige 2 år till har de inte lyckats förbättrat sin asylpolitik och tyglat de äcklen innan dess åker jag hem till Polen igen för där har vi inga….INGA arabsvin som lever på staten som de Satans jävlarna gör vi hjälper VÅRT FOLK först före dem och SVERIGE borde följt samma exemplar för länge länge längesen.

  Gilla

 • Ingvar

  Dagens klagomål från lyxsnyltare
  ”– Det går inte att äta maten som serveras, man kan få infektioner, säger han.”
  Kanske är han läkare eller medicinman i sitt hemland?
  ”En doft av stinkande urin som satt sig i väggarna. I varje dörr i de lyhörda toalettbåsen sitter en lapp på hur man gör när man sitter på toaletten”
  ”Högutbildade” som inte kan skita på en toalett trots instruktioner?

  Gilla

 • Kristina Bengtsson

  Hej ! När jag var 5-6 år fick jag lära mig att städa i trapphuset hemma, städa lite överallt. Rensa ogräs, gå och handla, o.s.v. Vad gör dessa vuxna ? Internet????? Vad ska de ha det för ? Räcker inte gratis radio, till dess de fattar, att i Sverige m.fl.länder ARBETAR vuxna och ligger inte någon till last. Spola toaletten !

  Gilla

 • Förbannad

  Seså! Bara att kavla upp ärmarna och börja sanera! Efter det är det dags att bege sig hemåt, till det land man tillhör. Adjö!

  Gilla

 • Lena

  Så alldeles utmärkt att de inte trivs, de har eget land att återvända till, där maten är god och städerskan skurar toaletten, barnen har lekplatser och skolan tillhandahåller studiero, varför tveka ….kan det vara att flerbansbidrag saknas och att det ställs krav på att sköta sig ?
  Misslyckade typer som gnäller.

  Gilla

 • stromboli

  Lite positiva nyheter, T M …………är i muntliga förhör, äntligen.
  http://www.nyatider.nu/har-stalls-expressens-thomas-mattsson-infor-ratta/

  Gilla

 • Olle

  Skicka hem dessa jävla smitthärdar till sina egna länder.
  Jävla drägg som ska leva som parasiter. Landsförrädare och avskum. Fy fan vilka djur.

  Gilla

 • Björn

  Vad gör albaner här? Har de asylskäl? Ut med dem bara! åk tillbaka till Albanien för där har ni väl internet, bra mat och god hygien? Om inte vad fan gnäller ni om era otacksamma jävlar?

  Gilla

 • ossie

  Tyskland skickar hem Albaner by west, men här kan dom bita sig fast förevigt.

  Gilla

 • Tony

  Vad fan gör Albanerna här? Kriget på Balkan tog väl
  slut någon gång på 90 talet, skicka hem packet!
  Det verkar som hela förbannade världen kan söka
  Asyl i Sverige vare sig man har några skäl eller ej.
  Men så länge Sverige styrs av jubelidioter kan man
  förvänta sig vad som helst?

  Gilla

 • lofas

  Så djävla trött på dessa as som utnyttjar asylrätten!

  Gilla

 • jockfall

  Är parasiterna förbjudna att städa? Kanske LO protesterar?

  Gilla

 • Guran

  Vem är det som förstör och skitar ner? Dom själva naturligtvis, och så har dom mage att klaga. Fyyyyy för dessa parasiter som lever lyxliv med mina skattepengar, äckligt……

  Gilla

 • Bill

  Nä, det är inte krig i Albanien, bara fattigt. Men det är det ju i Sverige snart också. Så nej de har inte asylskäl, att de fått stanna två år är ju alldeles för länge.

  Jag antar att maten är svensk husmanskost och det har ju generationer av svenskar överlevt på, så onyttig är den nog inte.
  Klagar man så bör man åka hem igen.

  Gilla

 • Richard

  Vilka äckliga parasiter till människor. Ni ska bara ha och ha hela tiden. Åk för helvete hem omedelbart, jag vill inte att ni ska ta del av mina skattepengar. Att ni inte skäms.
  Och när ni lämnar Sverige skulle det uppskattas om ni var vänliga nog att ta med er hela HD:s redaktion.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: