2 thoughts on “Muslimsk påsksmällare

 1. Stopp ett tag. Att skylla invandrarnas illdåd och kriminalitet på traumatiska händelser tidigare i livet håller inte.

  Ta en titt på Europa från 1945 och framåt. Andra världskriget var mänsklighetens värsta händelse alla kategorier. Hundratals miljoner blev direkt berörda. ca 60 miljoner dog. 80% av alla tysk stadsbebyggelse bombades sönder. För att inte tala om den extrema terror som SS, Gestapo, NKVD m fl genomförde på industriell skala. Men…

  Sprang det tyska folket runt och rånade eller våldtog efter kriget? Började de överlevande judarna bränna bilar och skjuta folk till höger och vänster? Satte sig några av Europas folk på röven och krävde bidrag i mängder?

  Ytterligare exempel. Känner själv folk som deltog i inbördeskriget i Ungern. De som flydde hit skötte sig alldeles utmärkt.

  Miljontals vietnameser har ett halvt sekel av krig och terror i bagaget. De som flydde till Sverige är idag mer skötsamma än etniska svenskar.

  Japanska soldater betedde sig som kräk under kriget trots att de haft en fredlig och harmonisk uppväxt. Det japanska folket led fruktansvärt under USAs enorma bombningar – men blev de lata och kriminella p g a det? Nej, tvärt om. De byggde snabbt upp japan från noll till världens rikaste land och de har extremt lite gatukriminalitet.

  Det som har störst betydelse är KULTUR! MENA-folken har en mer våldstillåtande kultur. I många klankulturer är det ”den starkes rätt” som råder. Islam dryper av våld och har sitt ursprung i krig och erövringar. Den kultur som dominerar bland andra generationens invandrare i våra 156 Ghetton är afro-amerikansk Gangsta-kultur.

 2. Var det för tidig utlösning? Samma som fredrik reinfeldt får med blad svarta neger horor.

Kommentera