Välkommen till Belgistan


ISLAM. -Pettersson lyssnar på radion om efterverkningarna till terrordåden i Bryssel igår. Den ena experten efter den andra uttalar sig. Jag hör någon säga att i Belgien lever muslimer, kristna och judar fredligt sida vid sida, en annan påstår att terrorismen inte har med islam att göra. Det tror jag på när någon visar mig att samhälle där muslimer är fler än några få och lever tillsammans med andra utan bråk.

Nedan ett gammalt inlägg med ett fyra år gammalt reportage.

Bryssel är huvudstad i Europa, men en del kallar det redan muslimernas huvudstad i Europa. Graffiti på en byggnad i Belgien säger allt: ”Välkommen till Belgistan” Muslimer är fortfarande en minoritet i Belgien, men i huvudstaden Bryssel, är de redan den största religiösa gruppen, bestående av en fjärdedel av befolkningen. På mindre än 20 år förväntas de vara i majoritet.

Den mest kompromisslösa gruppen är Sharia4Belgium. Många tar inte den lilla gruppen på allvar. Men Sharia4Belgiums talesman Fouad Belkacem, alias Abu Imran, låter mycket allvarligt när han berättar att han förväntar sig att muslimer ska dominera Belgien och världen.

Sharia kommer att dominera” säger Imran. ”Vi tror att sharia kommer att genomföras över hela världen.”

Sharia4Belgium är en mardröm för de muslimska grupper som försöker tona ned sina band till radikalism och sharialagar. Imran är helt öppen med att islam och sharialagar är oskiljaktiga och att demokrati är något ont.

”Sharia är islam, det är tydligt” säger Imran. ”Det är ingen skillnad mellan islam och sharia, det är bara ett namn”

Demokrati är motsatsen till sharia och islam” sade han. ”Vi tror att Allah är lagstiftaren. Allah gör lagarna. Han beslutar vad som är tillåtet och vad som är förbjudet.”

CBN bad Imran beskriva demokratiska muslimer som är emot de extrema delarna av sharialagarna.

”Det är riktigt roligt när jag hör någon tala om en ”demokratisk muslim” svarade Imran. ”Det är samma sak som att säga jag talade med kristen jude, eller en judisk muslimsk eller något sådant. Det är omöjligt.”

”Det finns inga judiska muslimer  eller kristna judar fortsätter han och den muslim som säger att han är emot sharia är ingen muslim…”

-…och Pettersson undrar vad folk tänker med som tror att det inte kan hända här???

 


6 responses to “Välkommen till Belgistan

 • Bertil Nilsson

  Stoppa alla bidrag till muslimerna så blir vi av med dem. Det är detta som är proplemet de lever på andra de är parasiter.

  Gilla

 • ÅMÅL

  TERRORISTER är de mäktiga som bestämt att Europa ska ha stort inflöde av muslimer.

  Gilla

 • Gullan

  ”Brysselborna vägrar låta sig skrämmas av terrorn” -DN

  Jättegulligt flosklat av DN men är det inte dags att börja ta itu med problemen istället så vi slipper detta i Sverige.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Belgien har verkligen problem, islam är en kriminell ideologi det såg vi exempel på igår på flygplatsen i Bryssel och i Tunnelbanan, – denna figur i sharia4beligien är bara en av många celler7nätverk bakom ISIS.
  Tyvärr kommer politikerna INTE att lyfta ett finger för att skicka ut dem ur Europa vilket de borde göra, till slut går inte situationen att hantera och vi har ett inbördeskrig på halsen.

  Gilla

 • Urinvånare

  Vi tar för givet att alla människor tänker rationellt som vi har gjort i Sverige. Jag skriver har gjort, därför att nu är det slut med det i stora delar av befolkningen.

  Gilla

 • jan

  Liberalism is the ideology of Western suicide.
  James Burnham
  *öppna gränser för muslimer är galet

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: