Ammoniakattack av AFA mot träningslokal


HATMEDIA. I går kväll krossades fönsterrutorna och ammoniak sprutades in i kampsportsklubben Lunds Wing Tsun och Escrimas lokaler på Ulrikedalsvägen. – Här tränas vanligt hederligt folk utan att veta vad som pågår på tider de inte är i lokalen. Det som hänt är fruktansvärt. Att någon av våra instruktörer tränar en grupp som ligger långt ut på högerkanten är något som absolut inte får lov att inträffa, säger Jacques Schultze.

Läs ovanstående en gång till och fundera. En tränare och instruktör i klubben tränade åtta personer i klubbens lokaler, dessa personer påstås vara ”högerextrema” och tränade självförsvar.

Den träningen är alltså enligt hatmedia värre än att de attackerades med ammoniak som är livsfarligt av vänsterextrema AFA. Som tur är lyckades AFA inte döda några, ”bara” två personer fick föras till sjukhus med lindriga lungskador och dessa två tillhörde inte ens de ”högerextrema”.

Lunds Wing Tsun och Escrima är en kampsportsklubb som tränar kinesisk boxning för självförsvar. Klubben har funnits i Lund i 15 år och har ett 20-tal medlemmar.

-Pettersson vet att ammoniak används vid tillverkning av sprängmedel, det känns tryggt att Expo och Expressens polare AFA har tillgång till ämnet och tydligen är beredda att använda det…


16 responses to “Ammoniakattack av AFA mot träningslokal

 • Fjodor

  Ponera att det istället varit ett gäng araber som kastat in ammoniaken eftersom det fanns judar som tränade där. Hade då klubben meddelat att här vill de minsann inte ha några judiska tokstollar tränandes?

  Gilla

  • ericr45

   Det är ju ingen nyhet att tillämpandet av svensk lag är varierar beroende på vem det gäller?
   Paradexemplet på detta är ju HMF-lagen. Olika grupper olika värde.

   Gilla

 • dave

  Jaha. Så var det alltså med ”allas lika värde”

  Gilla

 • ÅMÅL

  ANTIFA = AFA

  Gilla

 • hanundertrappen

  attacken i sig rättfärdigar ju dessa människor att träna självförsvar. Det blir ju i sig självt ett tragiskt och ”handgripligt” bevis för alla och envar med en hjärna mellan öronen att dom behöver träningen mer än någon annan. Vidrigt att hatmedia oc t.o.m. gruppen inte ens kan fördöma attacken p.g.a. vilka som utförde den. Hot mot demokratin, det är vad det är!

  Gilla

 • Mari

  Har inte alla rätt att träna? Det spelar väl ingen roll om man är höger eller vänster? AFA är livsfarliga i sitt agerande . Man vet ju att de tidigare gett sig på oskyldiga som de ”trott” varit högerextrema. Vilka orsakar mest skada? Höger eller vänster? Bevisat sedan länge att vänsterextremism är det farligaste. De har inga spärrar och drar alla oliktänkande över en kam.
  Läste vid tillfälle att alla som röstar på SD inte har någon rätt att leva. Vet flera som har familjemedlemmar/kusiner som tillhör vänsterextremismen och de är rädda för vederbörande och dess åsikter. Rädda för familjemedlemmar??? Är det detta som AFA vill uppnå???

  Liked by 1 person

 • m

  Calle Herslow, f.d. Skånepartiet stod mycket utanför Systembolagen och andra ställen i Malmö för att sprida kunskap om islam.
  Han hade större problem med vänster än med muslimer.
  Såg dessa som mycket farliga. Stal hans böcker, hotade och gapade vid torgmöte.
  Mona borde se dessa som ett större hot den dagen (snart) som SD är största parti i Riksdagen.
  Förrädare hela högen.
  Mikael Wiehe hyllar dessa. Björn Afzelius vaknade till efter ett besök på Kuba och tog avstånd från kommunism.

  Liked by 1 person

 • Tony

  Det sägs att Stefan Löfven intar en 11 e plats när det
  gäller världens bäst betalda ledare, hm, men när det
  handlar om världens mest inkompetente ledare, så intar
  han en betydligt mer ”hedrande” plats?

  Liked by 1 person

 • ossie

  Konstigt Gym där man tydligen inte får ha olämpliga åsikter. Tom extremister borde ha rätt till självförsvar.

  Liked by 1 person

  • hanundertrappen

   Det ”värsta” är att dom kallar ALLA för extremister. Alla som vill minska invandringen, alla som röstar på SD..o.s.v. Man ska känna sig fredlös och otrygg om man kritiserar dagens invällar-politik. Vi är alla vidriga extremister som skall utrotas enligt mainstream-media….fy faaan säger jag bara.

   Gilla

 • Mary Agnes

  Alltså, TILL OCH MED klubben rättfärdigar den dödliga ammoniak-attacken från Expressens hantlangare med att det var ”fruktansvärt att högerextremister kunde träna”.

  Liked by 1 person

 • ÅMÅL

  Petterssons ord är kloka.
  Sällsynt nuförtiden att läsa/höra sunt förnuft.

  Liked by 1 person

 • ericr45

  Meh… Är Petterson upprörd?
  De som gjorde detta till hör ju kategorin De Goda och deras hat är av det Goda slaget!
  Inget kommer att hända juridiskt, garanterat.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: