Muslimer portas i Göteborg


ISLAM. Göteborgs kommun portar en stor konferens för muslimer från hela landet som var planerad att hållas i en av kommunens idrottshallar i slutet på mars.

Orsaken är att personer knutna till verksamheten kan misstänkas för brott inom området våldsbejakande extremism. – Vi kan kommentera så mycket att en anmäla är upprättad men vad den anmälan handlar om kan vi inte kommentera närmare, säger Stefan Lindvall, chef för säkerhetspolisen i Göteborg.

Det är föreningen Sveriges Förenade muslimer som för femte året arrangerar konferensen Jag är muslim i Göteborg. Enligt inbjudan handlar mötet bland annat om att stärka unga muslimers identitet i Sverige.

Konferensen har under flera år hållits i kommunala idrottsanläggningar men bara en vecka innan årets möte fick föreningen besked om att man inte längre var välkommen som hyresgäst.

Anledningen är enligt kommunen ny information som kommit fram vid ett samrådsmöte mellan polisen i Göteborg och säkerhetspolisen. Och det har upprättats en polisanmälan om att personer inom den aktuella verksamheten kan misstänkas för brott inom området våldsbejakande extremism.

-Pettersson tycker det är ynkligt att säga upp muslimerna en vecka innan konferensen. Det har varit känt i fem år vad de sysslar med, förra året hyllade de terrorister som gör jihad i Syrien, de har bjudit in sympatisörer till IS som föreläsare, människor som syndat uppmanas att bli martyrer så får de förlåtelse av gud, de har jämfört bögar med kannibaler m.m. och de har trots detta fått statsbidrag.

Att säga upp ett kontrakt en vecka innan konferensen är fel, kontraktet skulle aldrig ha skrivits, jag misstänker att det har något med Bryssel att göra men islam är islam…

SR

 


19 responses to “Muslimer portas i Göteborg

 • Karl

  Detta är en ”mässa” för islamister och jihadister dvs sådana som hatar vita och som behöver utbyta erfarenheter om hur man fifflar och drar max bidrag, hur man organiserar brott, tvättar pengar, handlar med knark, hur man skickar pengar till andra muslimer som hatar vita och begår sprängningar. Man ska aldrig handla av muslimer eller handla i affärer som anställer muslimer.

  Verkar som det man är världsbäst på är att samla på alla de muslimer som ingen annan i världen vill ha. Som mördaren som danskarna hade flaggat Eu databasen men som skåningarna tog in och gav asyl. Skåningar generellt är inte det smartaste släkte. Speciellt inte om man bor i Malmö, Lund eller är från någon av de hålor där inaveln är något som anses vara norm.

  Gilla

 • dave

  Det får helt enkelt bli ett slut på lagar och regler om utvisning samt införas en lag om deportation. Vart som helst men inte i västvärlden.

  Gilla

 • Involuntarium

  Uppkommen situation utesluter fullständigt frivillig integration, nu återstår bara alternativet assimilering med tvång för asylturister som vistas innanför de svenska territorial gränserna, oavsett PUT eller TUT,

  Anser att lagstiftningen måste revideras från regeringsformen till brottsbalken och alla lagar och förordningar däremellan samtidigt som myndighetsföreskrifterna harmoniseras till reviderad lagstiftning!!!!

  I regeringsformen måste självklart religionsfriheten begränsas och delvis detaljstyras!

  Transfereringssystemen måste förändras så att tillgång till välfärd ges i förhållande till den enskildes deltagande och engagemang i det svenska samhället! Inget deltagande och engagemang ingen välfärd!

  Det ska aldrig gå att få ekonomiska stats, kommun eller landstingsbidrag för organisationer som står utanför och tar avstånd från det svenska samhället, kulturen och religionen (kristendomen)!

  Medborgarskap ska alltid villkoras, medborgarskap ska alltid förtjänas genom varje enskild individs deltagande och engagemang i det svenska samhället, svensk arbetsmarknad, vedertagen svensk kultur och godkänt kunskaps test om det svenska samhället och hur det är uppbyggt med demokrati, jämställdhet och frihet under ansvar!

  Dubbla medborgarskap kan aldrig accepteras. Den enskilde måste själv välja vilket medborgarskap den ska ha svenskt eller annat! När den frågan avhandlas hos myndighet!

  Gilla

 • hey you

  Jag anser att det är dags att stämpla Islam som en galen idiot-religion och även ideologi.
  Anledning? DE HATAR JUDAR OCH KRISTNA,

  de skär sönder vaginan på små barn,de tvingar sina fruar(en eller upp till 4 st) till sex även om de inte vill eller är sjuka,de finner det legitimt att misshandla sin/sina fruar,de har offentliga avrättningar som stening eller halshuggning,hederskultur,de hugger av högerhanden och/eller vänstra foten vid stöld,de misshandlar sina barn helt legitimt,många gillar att plåga djur,de dricker kamelpiss,de har inget offentligt utbildningssystem,de hatar väst,de skapar egna inbördeskrig, jihadister al shabab,boko haram,isis och talibaner de förstör sina egna länder,de mördar sin egna befolkning (Nigeria och Kenya bara för att nämna) Qvinnor får inte köra bil eller utbilda sig,Ingen yttrandefrihet eller kritik gentemot regimen,Qvinno förtryck(Burka Hijab Niquab)de tar inte kvinnor i hand, jag orkar inte skriva mer.
  Nu kommer säkert några att yra om rasism,
  Notera dock att ingenting av det jag har skrivit ovan är rasism, utan endast fakta som lätt går att verifiera om man googlar.

  Jag vill även tillägga att alla är inte så här, men det är generellt förekommande i de länder där Islam är statsreligion.

  Tack för det fria ordet.

  Gilla

 • Välj själv

  Att hata hemska ideologier är sunt, därför hatar jag: kristendom, islam och judendom. Denna trio snubblar på sina egna fakta och åberopar ändå sig vara sanning själv.

  Gilla

 • Tony

  Kan dom inte uppföra sig som folk så ska dom portas, alternativt
  åka tillbaks till sandöknen där dom borde vara, det går inte att blanda
  medeltiden med civilisationen?

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  SKAMLIGT att dessa råttor och parasiter får statsbidrag när de förespråkar terrorism och mord på oskyldiga människor, islam är en pest, definitivt ingen religion och de är aggressiva och villiga att ta till grovt kriminella metoder för att nå sina mål, – till helvetet med dem!

  Gilla

 • Synonymen

  SvD frågar: Varför blev just Molenbeek ett terrorfäste? Detta illustrerar man med nedanstående bild.

  Är frågan retorisk med tanke på valet av bild?

  Gilla

 • Urinvånare

  Kan Göteborgs kommun nämna en sak som är bra med islam ? Kan 7 partiet nämna en sak som är bra med islam ? Förbjud skiten nu!

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Men de kanske vill träffas och träna självmordsbombning???

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Detta måste väl vara ett misstag?

  Eller hur Lena Mellin och Mona Sahlin?

  Att förknippa en muslimsk förening i Sverige, Sveriges Förenade muslimer , med våldsbejakande extremism kan väl ändå inte vara möjligt?

  Nu vill jag genast ha en dementi från Expo och Daniel Poohl.

  Gilla

 • Dan Karlsson

  Å jag som trodde att Göteborgs kommun tycker att islamism är Gotti gott gott

  Gilla

 • Synonymen

  Muslimer skall portas från att komma in i landet.

  De som redan befinner sig i landet skall UT!

  De hör inte hemma i vårt land.

  Gilla

  • Orolig för framtiden.

   ”Det åligger flyktingen eller den asylsökande särskilt att följa värdlandets lagar och förordningar i syfte att upprätthålla ordningen”

   ”Värdlandet åläggs att allokera nödvändiga resurser för assimilation och naturalisering för att migrantgruppen skall så snabbt som möjligt kunna bli en del av värdlandets kultur och arbetsmarknad.”

   Japp det säger allt men inget av detta brukas.

   Dom som inte vill integreras eller rättas sig efter våra normer, lagar.
   Dom har inget här att göra.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: