Hatmedia tar berättelserna till storslagna höjder


HATMEDIA. Sydsvenskan tar politisk korrekthet till episka höjder. Pixlar bild på efterlyst terrormisstänkt från attacken på Bryssels flyplats.

I A-delen av dagens Sydsvenskan finns en artikel med rubriken ”Massivterroristjakt i Europa”. I artikeln finns en pixlad bild på en person som som flydde från gårdagens terrorattack på Bryssels flyplats. Samma bild återfinns opixlad på omslaget till dagens pappersupplagor av ansedda tidningar som engelska The Times och amerikanska Washington Post.

Mannen är efterlyst i hela Europa och han syns på film och bild överallt utan att vara pixlad. Varför väljer en svensk tidning att inte visa hans ansikte? Vill Sydsvenskan inte att han grips? Väljer Sydsvenskan medvetet att skydda och försvåra gripandet av terrorister?

Ni får själva gissa vilken bild som kommer från Sydsvenskan? Sydsvenskan_160323 The Times Washington POst


35 responses to “Hatmedia tar berättelserna till storslagna höjder

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: