Muslimsk utbildning i halshuggning


Från England rapporteras att mer entusiastiska utövare av den ”fredliga och humana” så kallade religionen har startat utbildning i halshuggning och hur man skär huvudet av folk man av någon anledning ogillar. Utbildningen sker i ”fängelsemiljö”!

LÄNK

 


19 responses to “Muslimsk utbildning i halshuggning

 • Lars Å Månsson

  Sitter själv och lyssnar på franska nyhetskanalen Franc 24.Här förklaras för landets befolkning,att Hollande och hela hans kabinett sitter säkert säkrade i Elysèepalatset.Man har också beslutat att de redan till 100 %
  tidigare säkrade gränserna,nu uppdaterats till 110 % ! Sedan finns det människor som påstår att dessa folkvalda inte agerar.

  Gilla

  • Stenbock

   Kan också informerar om att Bryssel nu infört undantagstillstånd.
   Detta innebär bl.a. att ingen får lämna sina lägenheter och att de
   EU-delegater som sitter i sina kontor,skall sitta kvar och inte oroa sig…
   Hela tiden förklaras också för de ovetande,att de som utför dessa attentat är ”unga män” utan framtidsvisioner…Nåja då vet i varje fall varför sådant kan inträffa. Hittills har dagens islamska ofog inneburit minst 21 personers död.Hur många skadade kan man tydligen inte uppskatta.

   Gilla

  • Lena

   Lars Å Månsson :
   Vi behöver PEGIDA i alla städer och byar över hela europa och det är emergency.

   Gilla

   • Lars Å Månsson

    Ja det är beklämmande att höra de styrandes bortförklaringar till det inträffade.Inrikesminister Maiziere liksom Merkel,har nu sänt ut sina beklagande till de drabbade.. Någon förändring i deras politik lär inte vara att vänta.
    Slutligen matas det ut ny information som tidigare var tabu.Hela 25 % av Bryssels befolkning lever på socialbidrag, och arbetslösheten ligger på hela 30 %.Ändå tycks det som nu inträffat, kommit som en stor överraskning för politikerna i denna islamska stad !

    Gilla

   • Lena

    Lars Å Månsson :
    Det började att redan för 30år sedan synas vart vi var på väg rakt utför, för min del så öppnades mina ögon då jag bodde i UK , på bästa sändningstid på bbc så stod han det äcklet med kroken och gapade om hur vi de otrogna skulle dödas, alltmedan hela hans klan levde på skattemedel från engelsmän.
    Massmedia har även de en stor och oförlåtlig skuld i denna dynga.

    Gilla

 • Tony

  Finns det något fegare än en Islamist?? Ja två Islamister,
  för att få fram sin unkna och sjuka religion, så är dom,
  beredda att ta livet ur hur många människor som helst,
  och fortfarande är religionen lika sjuk!

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Storbritannien daltar med muslimer istället borde de skicka ut dem ur landet eller förpassa dem till helvetet med en giftspruta!

  Gilla

  • Stenbock

   I NTV förklaras varför sådant kan ske…Över 30 % arbetslöshet i Belgien.Likväl sitter de styrande i EU-byggnaden,och beslutar importera än fler.Dessa styrande ”politiker” har nu börjat visa sin solidaritet över Twitter.Här beklagar de alla de döda,och deras anhöriga.

   Gilla

   • Lena

    Stenbock :
    De kan göra som de brukar beklaga, lägga ner blommor och ”gosedjur”, allt utom att gå till roten av det onda.

    Gilla

   • Stenbock

    Det som är skrämmande är,hur de styrande bortförklarar det hela.T.o.m. inrikesminister Maiziere sitter och berömmer sin egen islamvänliga regering under Führerin Merkel.I en pressconference låter han speciellt påpeka,att inga tyskar finns bland de dödade.Siffran döda är nu hela 26 personer vid flygplatsen,och mer än 10 döda i U-banan.
    Nej inte idag men kanske imorgon Maiziere,med den politik som Tyskland bedriver.

    Gilla

   • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

    Terroristerna har kommit med flyktingströmmen dvs de som Stefan Löven, SOCIALEN-DEMOKRATERNA påstår FLYR FÖR SINA LIV….Att släppa in muslimer/araber utan pass och ID är jävligt ansvarslöst mot det egna landets medborgare, de för en vänsternazistisk politik som även till viss del gillas av storkapitalet som bara ser till billig arbetskraft…
    Dessa muslimer/araber kommer dock aldrig att bli någon arbetskraft, de duger inte till att arbeta i ett modernt civiliserat industriland….
    MUSLIMER/ARABER SKA INTE SLÄPPAS IN I EUROPA OCH DEFINITIVT INTE PASS OCH ID!!!
    UUUUUT!!

    Gilla

   • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

    Ett ord föll bort….De ska definitivt INTE släppas in muslimer/araber UTAN PASS OCH ID….-bara Stefan Löven vill det och några fler vänsternazister ex. Merkel…..

    Gilla

 • Stenbock

  Det märkliga är att dessa terrordåd tycks bland de mångkulturella importörerna,komma som en blixt från klar himmel !!

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Det gäller oss eller sju klövern med sina gäst parasiter. Ställ sju klövern inför en folkdomstol för Landsförräderi samt stöld från vår välfärd. Kasta ut samtliga som har den inställningen som sju klövern har. sju klövern det värsta grövsta kriminella Sverige har upplevt genom alla tider.. Ballongen kommer inom kort att explodera precis som Sverige gör. Jag anser att död straff för Landsförräderi skall införas i Sverige samma för stöld från välfärden. sju klövern har stulit flera tusen miljarder redan plus satt Sverige i skuld för all framtid. Jag anser att endast död straff kan gälla för så här extremt grova brott som sju klövern gjort sig skyldig till.

  Gilla

 • Stenbock

  I NTV har man lämnat ut lite mer fakta kring detta anslag.Enl. NTV inleddes det hela med,att några Islamistiska terrorister på sedvanligt vis,skrek ”Allan achba” och började skjuta kring sig.Detta skedde i en helt annan del av byggnaden.Polisen skickades åt detta håll,och kort därefter kunde terroristerna bringa sina högexplosiva packet in i en annan hall.
  Alltså välutbildade arabiska islamister,som utförde raiden…

  Gilla

 • Rasist, ja visst!

  Dags för hämnd! Nu ska muslimerna ut från Europa, en gång för alla! Spräng varenda moské, bränn koraner på öppen gata.

  Gilla

 • Stenbock

  En bild som säger mer än 1000 ord…Visar vad dessa ”nya europeer” har för mål. Länk från dagens attentat i Bryssel:

  Gilla

 • Stenbock

  En annan form av Islamistiska seder och bruk kan denna länk från Bryssel visa upp.Ännu vet ingen hur många döda och skadade som finns att beklaga.Länk från BZ:

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: