SD ökar på Östermalm


INRIKES. Sverigedemokraterna har gått framåt i den välbärgade Stockholmsstadsdelen Östermalm. I ett reportage publicerat i DN låter journalisten Björn af Kleen framstående Östermalmsbor säga sitt om den politiska stämning som råder där: Ulf Adelsohn och Lena Adelsohn Liljeroth, Jan Guillou, Anne Ramberg, Anders Borg, SD:s representanter och personer ur societeten. Flera som reflekterar över kulturskillnader och flera som efterlyser nationalistiska stråk i politiken.

– Vad jag märker nu är en rädsla som inte funnits tidigare, säger Lena Adelsohn Liljeroth, och säger att vänner till paret berättat att de röstat på SD – ”inte personer som skulle gå med i något vit-makt-tåg”.
Både hon och maken är övertygade om att svenska medier mörklägger saker om invandring, en tes som avfärdas av medieforskare.

– Det är bekymmersamt att välutbildade personer med samhällelig överblick – som Lena och Ulf – går på
Sverigedemokraternas paradnummer, säger Jan Guillou.

–  Om Sverigedemokraterna växer på Östermalm innebär det att partiet existerar reellt i alla samhällsklasser i Sverige, säger Heléne Lööw, docent i historia vid Uppsala universitet.

-Pettersson tycker att Lena Adelsohn Liljeroth är ynklig,  om hon tror att media mörkat fakta, vilket är sant vad ”forskare” än säger, så var hon kulturminister i åtta år och hade alla möjligheter att protestera.

DN bevisar själva i denna artikel där människors oro över invandring blir till någon sorts nazism och inte speglar vad SD står för.

Lita aldrig på en moderat 

Östermalm verkar trevligt, där bor vänsterextremister som Jan Guillou och där bodde länge även vänsterpartiets partiledare även om han nyligen flyttade till en lite mindre iögonfallande adress…Kommunisten från New York flyttar till andrahandslägenhet


13 responses to “SD ökar på Östermalm

 • Carl Bildt påstår att Wolodarski läser Avpixlat | Petterssons gör skillnad!

  […] läser Pettersson allihop, hatmedia och myndigheter inkl. Säpo. Förresten fanns det en tid innan SD ökade på Östermalm, det var när Aftonbladet var brunt och det var ordning i […]

  Gilla

 • Roger

  Sitat fra artikkelen i DN ” Men man vet inte när folket hoppar över skaklarna och kräver ståndrätt mot Fredrik Reinfeldt.
  Ståndrätt betyder ”specialdomstol under krig eller uppror som efter en summarisk rättegång utdömer omedelbara straff, i synnerhet dödsstraff”, enligt Nationalencyklopedin.”

  Gilla

 • Risto Matinen

  60 Minutes Australien. En bit av programmet har släppts. Een video som visar hela förloppet av den våldsamma negerattacken på TV-teamet i Rinkeby:

  Och vad gör den antisvenska polisen? De har kapitulerat och gör inte ett skit för att ta fast aporna…

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Risto….Bra att Du länkade videon, – filmteamet blev attackerade av unga somalier i Rinkeby, – detta finna på film och jag funderar varför Åklagarmyndigheten INTE åtalat för misshandel ?????? Det framgår klart och tydligt att det utdelas sparkar, knytnävsslag och hotelser….DETTA ÄR MITT I STOCKHOLM, 10 MINUTER FRÅN CITY….!!!!
   Jag tycker politikerfrälset borde fundera över om INTE Sverige har nog av problem att lösa, de agerar som värsta sortens mähän och kärringar och kallar Sverige HUMANITÄR STORMAKT, vilket betyder att fylla Sverige med mer SKIT!!!!

   Gilla

 • ossie

  Många läser Avpixlat och dylika sajter i smyg för dom vet att där får man reda på sanningen även om det ofta inte är några trevliga sanningar.
  Censurblaskor som DN m fl har ingen framtid.

  Gilla

 • Falköga

  Vem är mest trovärdig och klok: Ulf och Lena Adelsohn eller Guillou, Ramberg och Anders Borg? För att inte tala om de Nya Moderaterna med Batra som taleskvinna.

  Gilla

 • dave

  Klenbjörn. Ja ja.

  Gilla

 • hjultomten

  Så här kommer det nog hålla på ett tag:

  Erkännande följt av pudlande tills man vågar tala fritt och öppet igen i vår lilla godhetsdemokratur.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  HYCKLARE är de hela bunten och GIRIGHET är deras enda drivkraft! Detta äckliga, groteska hyckleri blir ”demokratins” död, detta politikerfrälse från höger till vänster är patologiska lögnare.
  Det är dags för ÄRLIGA människor i politiken, där ligger SD bäst till….För övrigt tycker jag demokratin kan ta en paus på 20 år och ÖB ta över och se till att de utlovade 80,000 araberna/muslimerna skickas tillbaka där de kommer ifrån….SVERIGES GRÄNSER MÅSTE STÄNGAS OCH BEFOLKNINGEN HAR RÄTT ATT SKYDDAS FRÅN MUSLIMSKA BROTTSLINGAR!!!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Sverige ligger i topp på jorden när det gäller våldtäkter utförda av araber/muslimer….inom 2 år kommer Sverige även att ligga i absoluta toppen när det gäller mord utförda av araber/muslimer!
   TACK SOCIALDEMOKRATERNA FÖR ”TRYGGHETEN” NI SKAPAT!!! (IRONI!!!)

   Gilla

  • Olli Rein

   Bra rutet Ricke! Dina kommentarer blir allt bättre och bättre.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: