En annan sorts stadsbild

Idag var en helt vanlig dag då man ser sådant i parti och minut som inte var vanligt för endast ett litet tag sedan. Islamister in Malmoe………

En av bilderna visar en butik vid Fosievägen som säljer kläder, ris, bönor samt även fungerar som bönelokal.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

5 thoughts on “En annan sorts stadsbild

  1. PBA som äger fastigheterna på Fosievägen.
    Krävs tillstånd för samlingslokal men sådant bryr sig inte fastighetsägare om. Dessa moskélokaler blir en samlingsplats för kriminella.
    I slutänden blir det indoktrinering, radikalisering och bom.
    Skall faktiskt ta upp detta med ägarna som håller till i Karlskrona.
    Varit några skjutningar i detta området, och inte långt därifrån ligger HVB boendet på Backavägen som har fått klagomål från boende.
    Skall upp till Sociala resursnämnden den 23:e. Skall bort. Liksom moskén.
    I fredags blev en 93 årig kvinna rånad på sin vigselring i närheten.
    Sosse Malmö.

    • Det uppskattar jag med flera att du tar upp detta med fastighetsägarna, lycka till. Och så får vi hjälpas åt att bevaka vad politikerna tar för beslut den 23/3 i sociala resursnämnden, om de endast bifaller presidiets svar till mig eller ifall några av ledamöterna har något att tillägga i ärendet? Än så länge har ingen hört av sig till mig, tror faktiskt att SD lägger sig.

  2. Tyvärr, Malmö är bortom all räddning. Stan måste evakueras på alla svenskar (och skötsamma invandrare)! Förutom de som fortfarande blint tror på PK87:an!

  3. Var inte orolig inom kort kommer ni få se ett Sverige samma som Syrien idag, men 87:an idiot har inte förstått vad som väntar dem. Grovt kriminella mördare och Landsförrädare i Svensk Riks dag so kallar sig för sju klövern… Nej det handlar inte om Snövit o de sju dvärgarna utan ett gäng som är det värsta Sverige har blivit utsatt för värre än något annat i alla århundraden Ja just det jag syftar på Sverige värsta grövsta kriminella Landsförrädare i sju klövern. Du som ger din röst på sju klövern är delaktig i deras mycket grova brott mot oss Svenskar och Sverige.

Kommentera