Ludvika lägger 4,4 miljoner på att lära människor tvätta


INVANDRING. Ett i stort sett enigt flyktingutskott har beslutat om fördelning av 25 044 000 kronor, pengar som ingår i det statliga flyktingbidrag som kommunen fick i december. Sju miljoner reserveras för anställning av 12 personer vid socialen, bland annat åtta socialsekreterare.

Social- och utbildningsförvaltningen får 4 050 000 kronor för inrättande av en ”mottagningsenhet”. Enheten ska ha lokaler i centrala Ludvika och ta emot nyanlända i grundskoleålder. Respektive elev ska delta i enhetens verksamhet under max två månader och syftet är bland annat att skapa snabbare kunskapsutveckling för eleverna.

För äldre i gymnasieålder och uppåt finns projektet Trappan och till detta anslås 6 540 000 kronor. Ludvikahem och kommunens fastighetsbolag får 4,4 miljoner och tänker anställda så kallade tvättstugevärdar och miljövärdar. I ”boendeskolor” ska nyanlända få kunskap om bland annat de regler som gäller i tvättstug

På filmen får vi se hur är får vi se hur Sveriges framtid lär sig om rinnande vatten, elektricitet, kylskåp, spis, tvättmaskin osv. Därefter ska de lära sig svenska och hur man spenderar sitt socialbidrag sedan…

– Uppriktigt sagt så tycker Pettersson att detta inte är invandrarnas fel utan de politiker och väljare som tror att världen blir bättre av att vi öppnar våra hjärtan och förstör vårt land i stället för att hjälpa på plats…

Lägg även märke till damen som saknar tänder i överkäken i början på filmen, i slutet där hon skryter om en elektrisk spis som står inomhus har hon helt plötsligt fina tänder på plats…

Ludvika håller sig med ett ”flyktigutskott” enligt gängse PK-svenska, i andra länder är man noga med att skilja på flyktingar och invandrare, exempelvis har bara tio procent av de asylsökande syrierna flyktingstatus i Sverige.

DT.se


6 responses to “Ludvika lägger 4,4 miljoner på att lära människor tvätta

 • fred,kärlek och respekt

  Detta handlar inte om pengar i första hand.
  Det handlar om svenskens oförmåga att se om sitt eget hus.
  Och sedan undrar ni varför det är trasigt.

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Se filmen här ovan, våra Svenskar är inte värda ett enda dugg. Varför ställer man inte de grovt kriminella tjuvarna och Landsförrädarna inför en folkdomstol. Passande med samma som man gjort med Ceausesco eller utvisa alla sju klövern tillsammans med deras gäst parasiter, i annat fall kommer det gå åt H-e med Sverige.

  Gilla

  • ÅMÅL

   Bertil Nilsson ställer landsförrädarna inför domstol!
   Bra att någon kommer och ställer allt tillrätta!
   Frälsare.

   Gilla

 • white lady

  Herregud, vilket folk tar Sverige in! De blir försörjda livet ut och ska inte bidra med någonting i samhället. Den eviga bördan på svenskarnas axlar!

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  15.000 Svenskar dör av svält Sverige år i Sverige, flera hundra tusen lever i misär. Detta är för Sverige har en grovt kriminell sju klövern. sju klövern bjuder in gäst parasiter på livslång uppehälle och alla Svenskar kommer få känna av denna grova kriminella gangster gäng som kallas sju klövern och är de värsta Landsförrädare genom alla tider. Miljarder gånger mer än vad t ex Ceausesco gjort…. En folkdomstol ? Nej Svenska folket är rädda för konflikt så det kommer bli mer o mer krig i Sverige likt Syrien.

  Gilla

 • Mari

  När jag behövde hjälp med mina tänder kostade det 10.000. Trots att det ingår i en sjukdomsbild. Det är så att man kan spy. Kom till Sverige – här diskriminerar vi inga invandrare bara lokalbefolkningen. Fin lägenhet. Hur länge får den se ut sådär? Plattorna blir till stenar att steka på. Det har hänt i många lägenheter. De skall inte bo i lägenheter – de skall vara på flyktinganläggning tills det är dax att flygas tillbaka, utan nya tänder. Vilket land i krig har de flytt från? Lycksökare som söker hög status – slippa arbeta.
  Tog första fästingen på en av katterna idag och kan inte låta bli att göra liknelse. Som en fästing som livnär sig på andra – suger ut allt de kan…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: