Sverige tillhör också invandrande våldtäktsmän och mördare


Nedanstående är en kommentar från signaturen Viggo i detta inlägg om fläskkött. Jag försökte nå Viggo men hans e-post verkar inte fungera, så om han skrivit eller kopierat någonstans vet vi ej. 

KOMMENTAR. Vad många historielösa människor inte tycks förstå är att Sveriges välstånd inte byggts upp av pengar som regnat ner likt manna från himlen.

Det är generation efter generation av svenskar som genom århundradena jobbat, slitit, och dött på sin post.
I början av 1800-talet låg vår medellivslängd på 37 år(!!!!) och på 1700-talet var de nöjda om man ens fick uppleva sin trettioårsdag. Människorna jobbade 16-18 timmar per dygn, sju dagar i veckan året runt och ordet semester var inte ens uppfunnet.

Skola, sociala skyddsnät eller barnbidrag existerade inte så från 6-7 års ålder var det dags att ge sig ut på gatorna och börja förtjäna sitt uppehälle. Alla hade inte turen att bli tunnbindare, tjärkokare, sumprunkare, mursmäcka, roddarmadam eller liknande.

Oräkneliga är de små flickor som innan de ens nått tonåren tvingades runt på landets ölsjapp och spritstugor där gubbarna fick tafsa dem under kjolen i utbyte mot en bit torrt bröd eller en salt sill. Med lite tur kunde de träffa på en full dagsverkare som för några skilling hade sex med dem i en avsides gränd.

Unga pojkar användes bland annat av sotare för att krypa ner i trånga, glödheta skorstenar för att med sin egna kropp som verktyg feja rent där rökgångsborstar och tubrensare inte kom åt.

Andra såldes och blev livegna hos någon husbonde som kunde utnyttja och behandla dem som han kände för.
Som bagarjon till exempel levde, åt och sov du under bordet där man jobbade de resterande timmarna. Att byta skrå (yrke) var omöjligt och dessutom olagligt under långa delar av stormaktstiden.

En klassresa som lärling-gesäll-mästare var något som för den stora massan aldrig förblev något annat än en ouppnåelig dröm.

De allra flesta levde hela sitt liv utan att knappt lämna sin gård eller kvarteret de föddes i.
Hela familjer kunde bo i ett litet dragit skjul där temperaturen under vinterhalvåret knappt nådde upp till nollan.
Där levde de sina liv tillsammans med råttor, loppor, lös, grasserande sjukdomar och en barnadödlighet som vissa år uppgick till 50% av de barn som föddes.

Under liknande helvetiska förhållanden som idag tack och lov knappt är ett minne blott har alltså vi svenskar levt och framhärdat under större delen av vår tid som en nation och ett folk.

Blir man plötsligt en del av denna tusenåriga gemenskap bara för att en korrumperad/stressad/underbetald tjänsteman på migrationsverket stämplar ett uppehållstillstånd?

Helt plötsligt får man fri tillgång till allt som vi under historiens gång byggt upp med blod, svett och tårar, man har rätt att kräva, fordra och begära allt mellan himmel och jord! Man får rätt att leva resten av sitt liv på bidrag och pensioner utan att behöva lyfta ett handtag för att dra sitt strå till stacken.

Skulle man någon gång stöta på motstånd så är det bara skrika rasist så kommer DO och tidningarna springande till ditt försvar.

HMF – Lagen om Hets mot Folkgrupp gäller inte svenskar för vi kan tydligen inte diskrimineras eller kränkas.
Till en svensk kan du säga vad som helst utan att riskera straff.

Förtur, kvotering, särbehandling är bara några ord som markerar att vi har reducerats till sämsta klassens medborgare i vårt eget land! Så gud nåde den som ifrågasätter kravmaskinernas framfart.

Om någon opponerar sig mot den nya bidragsadeln blir man genast stämplad som nazist och en person utan existensberättigande!!

Det kanske är fel av mig att använda orden ”svenskt” och ”svenskar” eftersom något sådant inte existerar enligt vår statsminister och de övriga partiledarna.

Nästa gång någon skriver att detta är Soran Ismails eller Gina Dirawis land så kan man kontra med att det även är:
Diar Mahmoud & Hassan Kibars land – de som nästan slog ihjäl Carl-Eric Cedvander.

Sverige tillhör även Morteza Afzali, Mohammadi, Aziz Ahmad, Rustam Ghafory, Hedayat Rahmati, Hashemi Salahedin, Mohammadi Zia & Rafi Bahaduri som våldtog den försvarslösa tvåbarnsmamman Hanna Karlehall.

Det är Ahmad Akilehs land – som slog ihjäl 78-åriga Inger Wickman på en parkeringsplats i Landskrona.
Mushitu Mwinkeu som med sina vänner sparkade ihjäl den 44-åriga småbarnspappan Tommy Lundén när han var på väg hem från ett julbord med jobbet….det är hans land!

Afrikanen Adam Diarra som dödade Maria Oscarsson igenom att kasta ut henne från balkongen och sedan gömma henne i några sopsäckar…Sverige är hans land!!

FYLL PÅ MED FLER LIKANDE FALL GOTT FOLK SÅ VI KAN SAMMANFATTA OCH SPRIDA DESSA UPPGIFTER VIDARE PÅ DIVERSE MEDIER SÅ FOLK RUNT OM I STUGORNA FÅR UPP ÖGONEN FÖR VAD SOM SKER!!

På de flesta människor låter det som att när Sverigedemokraten Almqvist kallade en blatte för blatte så var det den största katastrofen som hänt sedan Dackefejden.

Det skulle bara veta vilka övergrepp och våldsamheter vi svenskar utsätts för dag ut och dag in, året runt i ett alltmer rasande tempo!

Lägg till information och namn på våldtäkter, mord och grova misshandlar begågna av invandrare mot svenskar som kan användas vid argumentation mot batikhäxor på sociala medier som påstår att invandrare minsann inte är överrepresenterade i våldsstatistiken och att Sverige även är deras land.

De ska mötas av en vägg av text med namn på kriminella invandrare!

Med vänliga hälsningar // TBP

Sverige är vårt – Svensk strävan 1941

 


15 responses to “Sverige tillhör också invandrande våldtäktsmän och mördare

 • Űlhan

  Sverje är MIN land -ni vill inte dela den med mig ni kan flytta tilla nnnan land. ta ert ecklija smutsiga kvinorna med er

  Gilla

 • Petter

  Sverige tillhör alla som åker tunnelbana i Stockholm. Enligt Flåsa Åsa Tramsson!

  Gilla

 • ÅMÅL

  MAKTELITEN LURADE I SVENSKARNA ATT DET VORE OMORALISKT ATT VARA STOLT ÖVER VÅR EGEN RAS OCH ALLT GOTT ARBETE VI UTFÖRT!

  Gilla

 • white lady

  Tack för en utförlig beskrivning av historiska förhållande i Sverige. Detta borde vara obligatorisk läsning i skolan liksom patriotism. Det sista ordet såg jag ingenstans i media, men ”människors lika värde, rasist och fascist” står mig upp i halsen. Det liknar en kommunistisk propaganda i Sovjetunionen och vasalstaterna!

  Gilla

 • Observator X

  Välformulerat om ondskan som grasserar i vårt älskade Sverige, vårt enda Sverige.
  Vårt Sverige. Ingen annans.

  Gilla

 • Mumien

  Tack för ett lysande inlägg!
  Detta är Sveriges historia och borde vara obligatorisk att upplysa om i alla Sveriges skolor istället för att hjärntvätta eleverna med detta eviga tjat om rasism och främlingsfientlighet.
  Själv arbetade jag i många år i textilindustrin, jag började jobba när jag var 17 år, lönen fick man kontant i ett kuvert var 14:e dag och den var för min del 1200 kr efter skatt.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  1miljn svenska emigrerade till USA från fattig Sverige, de är c:a 10 miljoner idag, många blev framgångsrika, de var starka, friska i sina bästa år och villiga att arbeta hårt, något de var vana vid från hemlandet Sverige! Texten i artikeln är mycket bra, Sverige gick från fattighus till industrination på c:a 100 år och är idag hela jordens Socialkontor i huvudsak för araber/muslimer/negrer som aldrig bidragit med ett skit till Sveriges utveckling annat än jävelskap.
  Detta är trots allt beställt av 87:an och verkställt av politikerfrälset, dvs Ruinfeldt & Åsa Romson & Stefan Löven & Jonas Sjöstedt och liknande typer, en typ av människa som saknar all förankring i verkligheten och kommer att köra landet i botten.
  Det viktigaste idag anser jag är att 87:an organiserar sig och levererar motstånd mot rena kriminella attacker på våra medborgare i exempelvis Östersund!

  Gilla

 • ÅMÅL

  Gumma i omodernt kök år 1985:
  (Tidigare hade de flesta det ännu värre)

  Gilla

 • lofas

  Är man född med guldsked i mun så är det inte så svårt att vara PK mupp och tycka att Sverige är till för alla.

  Gilla

 • Jan Ivarson

  FÖRNUFTET SOM FÖRSVANN
  Från mitten av 1900-talet förbättrades Sveriges välstånd. Det fanns olika politiska meningar om vägen framåt då liksom nu, men både högern och vänstern förstod att det bara kunde ske med hårt arbete och sunt förnuft. Efterkrigstiden hjälpte vår export genom att Sverige hade hållit sig utanför kriget. Klasskillnaderna minskade och arbetarnas och medelklassens barn fick studera om de hade förmåga. Ungdomar med praktisk läggning kunde gå i yrkesskola eller i stora företags verkstadsskolor. Alla som ville arbeta kunde få ett arbete. Jag jobbade ett år som filarhjälpare (mekaniker) på ett varv i början av 1960-talet för ca 6 kr /timme.
  Varvstiden var nyttig på flera sätt. Varvet var en stor arbetsplats med stora resurser som gav nyttig erfarenhet för en blivande ingenjör. Det gav mig också de första intrycken av politik i praktiken. Många varvsarbetare var kommunister. Jag förstod det när jag såg de tunga, smutsiga och ibland farliga jobben i dragiga utemiljöer vintertid och på varma däck sommartid där mina rågummisulor smälte fast på het däcksplåt. På den tiden tror jag att alla insåg från höger till vänster, att svenskar inte kunde ge hela världen höjt välstånd. Vårt förnuft sa oss att varje lands medborgare jobbade för sitt lands välstånd.
  Idag har vi levt gott några årtionden så att många tappat fotfästen i verkligheten. De inbillar sig att det finns rättigheter utan arbete. Extra skrämmande blir det då politiker förkunnar sådant. Rosanna Dinamarca (V) tycker det skall vara fritt fram för fattiga i andra länder att komma till Sverige för att få full tillgång till social service och en arbetsfri levnadsstandard som heltidsarbetande undersköterskor. (MP) är också var inne på den linjen.
  Om man tycker som Dinamarca bör man fråga sig om det kostar samhället något att försörja invandrade personer. Om man svara ja på frågan, blir nästa hur det skall betalas. Det finns två lösningar. En är att skatterna höjs i motsvarade grad. En annan är omfördelning från andra områden, vilket innebär att grupp ställs mot grupp. Det har pågått ett par årtionden genom avvecklat försvar och uteblivet järnvägsunderhåll. Vi kan lätt se resultatet.
  En vänsterman skrev nyss att (V) inte ställer invandrares behov mot pensioner. Så kan det vara, men vad annat väljer partiet att dra ner på? Vård, skola, omsorg, försvar eller infrastruktur?
  Politiker och andra som propagerar för fri invandring och inte vill förklara hur det skall bekostas, är oärliga eller har mist förnuftet. Det kommer bli en smärtsam upptäckt för både politiker och väljare när välståndet kollapsar och upploppen blir större än bilbränder.

  Gillad av 1 person

 • Bertil Nilsson

  sju klövern mål är säkert att flytta tiden tillbaka till 1600 talet eller liknande.

  Gilla

  • Sven-Erik

   @Jan Ivarsson, en lysande kommentar till ett lysande inlägg av Viggo. P.S. började också som filarelev med åtta kronor i veckan. Det var inte min bana, sen sjön med 300 kr redan då kunde inte araberna lossa sitt gods utan pakistanierna gjorde jobbet till slavlön.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: