Flicka misshandlad på skola – dömd pojke får gå kvar, flickan får flytta


INVANDRING. I januari dömde hovrätten den 15-årige pojken för misshandel och ofredande av en jämnårig klasskamrat som vi kan kalla Emelie. Enligt domstolen hade han tagit tag i Emelies rumpa och sedan dragit omkull flickan med ett grepp om hennes ena fot. Pojken å sin sida hävdade att flickan sparkat mot honom men det trodde inte domstolen på utan dömde honom till ungdomstjänst i 30 timmar.

Händelsen inträffade i april i fjol när de båda gick i årskurs 8 i en friskola. Enligt Emelie hade pojken trakasserat en rad tjejer på skolan under lång tid utan att skolan agerat och hennes mamma är mycket kritisk.

– Skolan borde ha tagit tag i det här långt innan min dotter blev misshandlad. Efter domen kunde pojken ha blivit avstängd från skolan men istället är det hon som tvingats flytta på sig. Det känns som om skolan står på hans sida, säger Emelies mamma.

Den idag 15-åriga flickan hävdar att pojken systematiskt hade betett sig illa i minst ett år.

– Han kunde tafsa på mig och fem-sex andra tjejer varje dag, ibland även på lektionerna. En gång slog han till mig i ansiktet i ett klassrum. ”Kan du inte göra något åt honom?”, skrek jag till läraren men hon sa att hon inte hade sett något.

Emelie berättar att pojken ibland fotograferade tjejerna under kjolen och kallade dem hora. I slutet av 2013 ska hennes föräldrar ha tagit upp saken med skolan som lovade titta på saken, men pojken nekade till anklagelserna och enligt Emelie fortsatte allt som förut.

Efter händelsen i april 2015, som ledde till domen mot pojken, förhördes flera flickor av polisen.

”Han har tafsat på oss tidigare. Den mesta av tiden i skolan är han på oss”, uppgav en tjej i polisförhör.

Skolan skrev till föräldrarna att flickor i årskurs 8 blivit utsatta för ”sexuella trakasserier och verbal kränkning”. Samtidigt meddelade rektorn att den utpekade pojken inte skulle stängas av eftersom det inte är tillåtet, vilket enligt Skolverket dock inte stämmer (se fotnot).

Istället skulle samtalsstöd sättas in både till de drabbade tjejerna och till ”den som i huvudsak utsatt andra”. Rektorn skrev att socialtjänsten skulle kopplas in ”för att hjälpa NN (pojken) och hans familj”.

Några dagar efter bråket dök det upp fyra utomstående tonårsflickor på skolan. – De föste ut mig på skolgården för att ge mig stryk och skrek att jag skulle ta tillbaka min polisanmälan mot killen annars kunde jag råka illa ut, berättar Emelie.

På grund av de inblandades bakgrund bedömdes hotbilden som så allvarlig att Säkerhetspolisen kopplades in och flickans familj fick ett larmnummer att ringa vid behov.

Emelie vågade nu inte längre gå kvar i skolan utan fick hemundervisning. Hon säger att det fick till följd att betygen sjönk och att den armskada hon ådrog sig vid händelsen stoppade henne från att utöva den sport där hon varit aktiv på elitnivå.

Efter det inträffade blev hon så rädd att hon började i psykologbehandling som fortfarande pågår.

Tingsrättens dom mot pojken om misshandel och ofredande fastställdes i januari av Svea hovrätt. Pojken går kvar i skolan medan flickan inte vågade fortsätta utan har bytt till en annan skola.

– Jag skulle mycket hellre gått kvar i den gamla skolan där jag har alla mina kompisar. Han kunde fortsätta men jag fick sluta. Det känns väldigt orättvist, säger Emelie. Skolans rektor vill inte ge några kommentera.

-Pettersson läser mellan raderna och försöker få en uppfattning om verkligheten.

 • Pojke tafsar och kallar flickor hora
 • Säpo inkopplat på grund av de inblandades bakgrund
 • Den drabbade flickan fick larmnummer
 • Rektorn vägrade flytta/stänga av pojken
 • Det är en friskola

Helt klart hamnar vi någonstans i Mellanöstern. Pojke arab, som lystrar till namnet Sami Abo Talb, och då får vi en förklaring till Säpos intresse, och vi kan på goda grunder anta att pappan är Mohammed Abu Talb och trots Herr Löfvens präktiga uttalanden går det terrorister lösa på våra gator och vi får väl räkna med att grabben tänker följa i pappans fotspår eftersom flata myndigheter inte försöker hindra honom…

UNT.se

15 responses to “Flicka misshandlad på skola – dömd pojke får gå kvar, flickan får flytta

 • ÅMÅL

  Värna våra fina, svenska flickor!

  Gilla

 • Mari

  Varför är ingen förvånad?? Som jag och andra sagt tidigare: – Vad ger detta för signaler till våra ungdomar ?? De som skall styra i framtiden. Har 7-klövern tänkt på detta? Då lär det inte finnas någon 7-klöver längre. Fiddelli som är utbildnings/skolminister borde verkligen prioritera det som händer i skolorna idag. Våra barn blir systematiskt nedtryckta och mobbade av både lärare och invandrarelever. Gå ut och prata med eleverna i skolorna. Denna skola verkar vara en bra början. Fortsätt med Almåsskolan i Lindome. Säkert kan han få många fler seriösa tips. Detta är riktigt allvarligt. Barnen blir hotade med att bröder och kusiner skall skära halsen av dem osv men skolan gör ingenting. De försvarar de ”stackars” barnen med att de inte har det lätt?!! Vaddå lätt. De kommer undan med allt i skolan – hur kommer det att bli senare i vuxenlivet? De vet ju inte vad som är rätt och fel när allt de gör försvaras av lärare och andra vuxna. Jag vet inte alltid vad jag skall svara när frågorna kommer. Kanske kan Fiddelli??

  Gilla

 • Tor Leif

  Ofta ur befolkningen bara för en stol i FN skrapan.
  Det kvittar till vilket pris.
  Vilket hån mot mänskligheten FN en enda gangster organisation.
  Sveriges regeringar har under flera mandat perioder försökt uppnå
  denna bedrift för att skynda på det totalitära världsstyret med en homogen folkmassa utan seder o bruk som slavar utan frihet och rättvisa alla slås mot alla hahaha ungefär som det börjar bli mer och mer i getto Sverige där alla berikade bor samma visa över allt och ingen förstår varför för alla är upptagna av våldet den grupp rent kulturellt tagit med sig hit kommer aldrig ta slut..
  Om ingen vågar ta första steget att …. dom som inte hör hit.

  Glöm då inte vem det är jo dom som röstade på sju klövern
  samt sjuklövern själva,

  För nu har alla haft tjangsen att skydda sig men valt att öppna sina hjärtan

  .

  Gilla

 • ÅMÅL

  Skolorna i Sverige har i många år varit fjäskiga för invandrare och negativa till svensk patriotism.

  Gilla

 • soccerporn.co.uk

  [img]http://i.imgur.com/tSWOYr3.jpg[/img]

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Var finns alla föräldrar?

  Gilla

 • Fem idioter är fler än fyra genier - Dumokrati!

  Vad många inte vet är varför KKK skapades, utan de flesta tror på vad den judiska medieeliten basunerat ut i snart hundra år. Negrer tog sig större och större friheter och det slutade med att vita kvinnor i princip blev villebråd för testosteronstinna negerhannar utan att polismakten och samhället lyckades lösa problemen. KKK var alltså ett medborgargarde som tog lagen i egna händer och hängde och slog ihjäl negrer som begått sexuella övergrepp, våldshandlingar och mord på mestadels vita kvinnor när lagens långa arm inte var tillräckligt lång. Och problemen var extremt stora efter att negrerna fått se sina medborgerliga friheter nästan likställda med de som byggde och skapade civilisationen i Nordamerika, dvs de vita europeiska nybyggarna. De judiska medianätverken har lyckats få människor att tro att KKK var ”rasistiska” våldsverkare som hängde och sköt oskyldiga negrer utan anledning.
  Jag anser att sådana medborgargarden nu behövs skapas över hela västvärlden där man verkställer rättvisa straff mot t.ex. vidriga avskum och deras familjer, släkt och vänner som skyddar och ställer upp för asen som denna artikel handlar om. Jag tror att i en del fall behöver man kanske inte utverka dödsstraff utan det kanske kan räcka med att slå in pannben, krossa käkar och slå ut tandrader, bränna upp deras bilar och att man tar sig in i deras bostäder, går bärsärk och pucklar på hela familjen med basebollslagträn, skjuter dem i knäna och armbågsleder, hugger av någon fot eller hand och förstör allt av värde och slår sönder hela inredningen etc.

  Liked by 1 person

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Verkställt av politikerfrälset och beställt mot bättre vetande av 87:an! Vi behöver en debatt i Sverige mellan intresserade och utsatta för det mångkriminella samhället, vuxna som vill ta ansvar för sina barn och barnbarns situation i samhället måste gå tillsammans och agera med lämpliga motåtgärder.
  Rent kriminella handlingar som sexuellt ofredande ska polisanmälas och mannen ska omhändertas av polisen på order av åklagare om han är över 15 år. Att denna idiot får gå kvar i en normal svensk skola är en skam för Sverige och ett brott mot Sveriges befolkning.
  MEN allt hänger på 87:an….

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  87:ans nya Land som styrs av grovt kriminella Landsförrädare och råa mördare = sju klövern i Svensk riksdag. Ingen kan säga att vi inte vet vad som händer i Sverige, ställ sju klövern för en folkdomstol samma som med Ceausesco.

  Gilla

 • Luntan

  Det är så det är i Sverige numera. Alla bara skyller ifrån sig på någon annan eller ”något annat” men är för fega för att ta ansvar. Så, varför tillåts inte vi som har det man brukar kalla civilkurage ta itu med det?
  / Pensionär utan gevär

  Gilla

 • Luntan

  Föräldrarna borde bli hårt dömda, för att de skaffar barn de inte vare sig kan eller ens bryr sig om att uppfostra. – Förr i världen steriliserade man föräldrar av denna art.

  Gilla

 • Kalle

  Sedan när blev det Säpos uppgift att skydda kriminella gökungar.

  Gilla

 • Tony

  Vi tycks bara ha ynkryggar till lärare och Rektorer,
  man vågar inte att sätta hårt mot hårt mot dessa importerade
  skitstövlar, man tror att mer fotskrapande får dessa rötägg
  att bli bättre. Bara att flytta på den mobbade, och låta fanskapet
  gå kvar vittnar om hur ryggradslösa dessa rektorer är!

  Gilla

 • jgarn

  Självklart så skall dessa kriminella skithögar ut ur vårt land. Har Säpo totalt somnat in sedan de fick en svetsarlärling till chef?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: