Vardag för svenska skolbarn


Risken är att de får ännu mer stryk för att de goolat, tror Pettersson…Tack 87:an


35 responses to “Vardag för svenska skolbarn

 • ÅMÅL

  De svenska barnen känner sig mer och mer främmande i sitt eget land;

  Gilla

 • Involuntarium

  Våndas över hur asylturisterna förbrukar vår svenska välfärd i en rasande takt! Skola, vård och omsorg får stryka på foten för de invällande asylturisterna!

  Våra barn är framtiden och när skolan inte fungerar, måste man självklart fundera över framtiden!

  Våra äldre och de nu vuxna byggde det svenska samhället! De flesta av oss etniska svenskar har bidragit till uppbyggnaden av Sverige och förutsätter att vi får rimliga pensioner när vi avslutar vårt arbetsliv! Tyvärr kommer antagligen asylturisternas kostnader att urholka svensk ekonomi så till den milda grad att kommande pensionärer kommer få orimligt lite i pension!

  Självklart är framtiden beställd av Socialdemokrater, miljöpartister, vänsteraktivister, allianspartierna och framförallt de 87 % av väljarna som röstade på dessa partier! Ingen självbevarelsedrift för fem öre!!!!

  Gilla

 • Förbannad

  Så jävla tragiskt, igenkännandefaktor…en pojk i släkten fick mobilen stulen av en riktig stjärna, pojke i paralellklassen. Bevis fanns. Föräldrarna ville anmäla men blev inkallade till rektorn. Bäst att ni inte anmäler, släkten har varit våldsam förut…jag avråder anmälan…

  Gilla

 • Lena

  OT
  R T sände ikväll ett långt program om Sverige där både ”arg blatte” och Ingrid carlqvist medverkade. RT besökte ”high chaparall”och de 500 övervägande männen som svenskar med sina skattepengar föder och göder, de få kvinnor som finns där föder barn ………….Ingrid C var på besök i Helsingborg………….
  Det var alldeles för bedrövligt sorgligt vad våra ”män och kvinnor” vid köttgrytorna gör illa för etniska svenskar, jag orkade inte följa allt i programmet , för det gjorde ont !

  Gilla

 • Bhoman

  Byt ut namnen Hampus och Hugo till Muhammed och Ahmed och självaste Statsminister hade kommit till skolan personligen för att styra upp och hjälpa till . Kosta vad det kosta vill när det INTE gäller svenskar .

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  SKÄMS STEFAN LÖVEN, FYRFALT SKÄMS…..Det gäller naturligtvis även Jan Björklund och Frittolin också, att våra småbarn, 1:a och 2:a gluttare inte ska kunna känna sig trygga utan bli sparkade, slagna, spottade på….
  Sverige har ynkliga kräk, riktiga fega fähundar till politiker och de yrar om att landet är en HUMANITÄR SUPERSTORMAKT = ytterligare invällning av araber/muslimer = SKIT!!!
  Sverige är inte rikt annat än på SKITVÄDER och det borde 87:an fatta att de ska rösta fram politiker som tar hand om Sveriges befolknings bekymmer och inte unga muslimska män.
  TRAGISKT OCH SYND OM DESSA KNATTAR som får ta skit som de inte förtjänar men så ser det mångkriminella helvetet i Sverige ut idag 2016 + SKITVÄDER!
  Det är väl det 87:an så villigt betalar skatt för på precis allt….

  Gilla

 • Pica pica

  Jag är inte ett dugg förvånad. Har upplevt dagens skolanställda som väldigt undfallande och fega När invandrare är inblandade så lägger de sig platta. Har många gånger undrat om de är indoktrinerade av Fridolin.

  Gilla

 • per22

  Jag har genomlidit ett föredrag med denna man. Sammanfattningsvis måste jag konstatera att denna lögnare är i behov av vård. Hans verklighetsuppfattning uppvisar allvarliga brister.

  Gilla

 • JEX

  Jag vet Svenskar som varit tvungna att flytta från Angered pga att inte deras barn stod ut i skolan där och även inte vågade gå ut på fritiden pga den våldsamma mångkulturen, och var rädda för vissa av sin klasskamrater som hotade och störde på lektionerna.Detta var tre år sedan undrar hur det är nu i dessa förorter? Troligtvis ännu värre. Muslimska pojkar är uppfostrade på en speciellt sätt ,dom får en helt fri uppfostran utom mot släktingar och familjen de får göra som dom vill och är väldigt bortskämda och vissa får lära sig att hata och se ner på kristna och västerlänningar .

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   87:an röstar fram politiker som drar ner byxorna och ställer sig på alla fyra för muslimerna, ex Röven, svetsaren…..
   Personalen är ”blöta” fittor som vänder bort huvudet och låtsas som om ingenting hänt/händer….
   Åt detta finns ingen medicin, det har gått för långt, vi måste däremot rädda vårt land Sverige och STOPPA ytterligare invällning av muslimer/araber.
   SVERIGE är INTE rikt utom på SKITVÄDER och dessa rövhål till politiker borde ta hand det egna folket innan de yrar om HUMANITÄR SUPERSTORMAKT= MASSINVÄLLNING AV SKIT!!!!

   Gilla

 • Lofas

  En bekants son som går i femte klass fick lära sig den hårda vägen i dagens nya spännande Sverige. När han stod och kickade fotboll med en nysvensk tös under en rast. Dök flickans ett år äldre bror plötsligt upp och utan ett ord gav han pojken en fet lavett. Först därefter frågade menaiten hur han vågade umgås med hans syster…

  Gilla

 • Snacka om pest eller kolera!

  Citat:
  Det hjälpte inte att vara omtyckt på hemmaplan. I skånska Vittsjö, blev Sverigedemokraterna största partiet medan Miljöpartiet bara ökade marginellt. Och den väntade Fridolin-effekten på hemorten uteblev.

  Undrar hur han mår när hans gräddhylleby Vittsjö pissade på honom och hans familjenamn genom att rösta på SD!!!

  ”Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet. Det ska räknas som ett plus att ha en annan etnisk bakgrund än den svenska.”

  – Mona Sahlin

  Gilla

 • Zoho

  Fridolin var engagerad i egyptiska terroristers rättigheter i Sverige..

  Gilla

 • ÅMÅL

  Pojkarnas brev, vädjan om skydd från ansvariga vuxna, får mig att gråta. Sverige är nu så förfallet…
  Inte skulle jag sända mina barn till en skola där de blir misshandlade.

  Gilla

  • modernghost

   Hyser exakt likadana tankar och känslor. Är vrålförbannad på vuxna svenskar som låter detta ske – ni är ena jädrans sk*thögar!

   Gilla

  • Suzie

   Det är föräldrarnas plikt att stenhårtställa krav på skolan/kommunen.Vill inte skolan ta sitt ansvar och se till att svenska barn kan känna sig trygga i skolan och få arbetsro då bör föräldrarna hålla sina barn hemma och inte låtas sig skrämmas till tystnad.När rektorer på skolor/kommunledning vägrar erkänna problemen och åtgärda dem utan de fortsätter vända bort huvudet och blunda för ondskan måste föräldrarna agera snabbt.Barnen skall inte lida och må så dåligt som vi dagligen hör rapporter om.Läste i ett kommentarsfält något så avskyvärt och vederstyggligt.Dalatrafik som kör skolbussar med 6-10 åringar tillåter menaiter sitta helt öppet i skolbussen och masturbera mitt inför alla små skolbarnen.Hur i h-vete kan detta sinnessjuka barbaribeteende få pågå?Aldrig att jag skulle tillåtit detta.Det finns inga gränser för galenskaperna i Sverige som alltmer utmärker sig som ett mycket barnfientligt land.

   Gilla

   • Lena

    Instämmer med dig i din kommentar !
    Men du vet ju att svensken mår dåligt när det inte är konsensus som gäller, så då offras även det käraste de har barnen, så upplever jag de som röstar.

    Gilla

   • Pica pica

    Var det inte Dalatrafik som kickade en chaufför för att han kommenterat på Avpixlat? Har för mig att jag hörde att de fått ändra sig pga att de ringt från Granskning Sverige.

    Gilla

   • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

    Suzie….bra kommentar! Det du beskriver är ett brott och vem som helst kan ringa polisen och anmäla, att de sitter och onanerar i bussen där våra barn vistas går under allmänt åtal, polisen är tvungen att ta detta sexualbrott på allvar och komma och suga in vederbörande, de är häktning och fängelse när det riktas mot barn, vilket man måste anse att det är när de håller på med detta på en svensk buss.
    Våra politiker har mycket skit och blod på sina händer!! STOPPA MASSINVANDRINGEN ! SVERIGE VAKNA!

    Gilla

 • Hönsmamman

  Någon ljuger.

  Reinfeldt säger att invandring berikar. Tyskland vill inte bli rikare?

  Tyskland tar inte tillbaka sina asylsökande. Spelar vi Svarte Petter?

  Gilla

 • Synonymen

  henrik arnstad lever rövare på Twitter.

  Som vanligt alltså!

  Gilla

 • Synonymen

  Jag kräver att den lille vidrige ormen gustav fridolin sätter sina barn i någon av dessa muslimska invandrarskolor. Det vedervärdiga svinet har orsakat det muslimska kaoset i våra skolor.

  Sätt dina djävla skitungar i dessa skolor din odugling!

  Kräv inte av andra det du själv inte accepterar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: