”Vi har så roligt tillsammans”


Lyssna på Lokaltidningens pinsamma ord för att förklara bort något Vi har så roligt tillsammans 2som denna tidning själv har bildbevis på. Hatmedia föraktar och missaktar sina läsare när det uppenbara finns serverat oss, vuxna män kan aldrig vara barn mellan 10-16 år.

Lyssna på Ringaren: ”Skulle inte du kunna skriva en artikel om hur mycket dom tjänar det där basketlaget för att ta emot män som tränar med barn” ……Såg inte du att dom  här killarna var över 16 år…

Lommabladets redaktör Lena säger ”Jag har ju redan förklarat för dig om mina bevekelsegrunder…..

 


9 responses to “”Vi har så roligt tillsammans”

 • Hans Nilsson

  Är det samma Lotta Wahlqvist som jag tror är hon även ansvarig utgivare av lokaltidningen i Trelleborg. Många strängar på sin lyra.

  Gilla

 • Mari

  Att de aldrig ger upp?? Hur mycket bevis måste man lägga fram för att folk skall erkänna att de kanske har fel?? Eller är det så att alla dessa människor är eller har psykopatiska drag som att – DE HAR ALDRIG FEL. ALLT ÄR ANDRAS FEL. Med andra ord – vårt fel. Vårt, vi som insett att det är fel det som händer här och nu. Vårt fel att ”barnen” är över 18 år.
  Vårt fel att det över huvud taget ifrågasatts. Vårt fel att de riktiga barnen är besvikna över att förlora en ungdomstävling mot en 25-åring när den är för 13-åringar. Hur vi skall motivera dessa barn är för mig en gåta. Fast det är väl vårt fel det också. Skyll på oss icke politiskt korrekta så har i alla fall ni rent samvete och kan sova gott om nätterna.

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  lena från Lommabladet hör till de grovt kriminella Landsförrädare i sju klövern som ljuger för oss Svenskar.

  Gilla

 • jgarn

  Slöddret som skriver i slaskmedia har aldrig tid för att förklara sig. Det vanliga är, jag måste gå på möte nu”, klick slöddret slänger på luren, jag är inte i tjänst nu så skicka ett mejl, ”jag tror vi inte kommer längre nu – klick, du får tala med min chef, klick luren slängs på, ett ynkligt patrask dessa som skall förse läsarna med nyheter och granska makten.
  Vad får vi för 500 000 000 i presstöd och vad får vi från det skattefinansierade public service?

  Gilla

 • Förbannad

  Förnekelsen vet inga gränser, om man vurmar så mycket om dessa ”barn” så åk ner på plats och gör verklig nytta (vad det nu kan vara) vi har ögon att se med så skippa lögnerna. Er tid med journalisttitel är snart över eftersom det aldrig sker kritiska ifrågasättanden. De som ställer sig opartiska och ifrågasätter åt båda håll blir kvar, dvs inte många…

  Gilla

 • Hjultomten Ricke

  Vilken dalig journalist att kalla vuxna man for barn….IQ fiskmas ? Nej, detta ar vad politisk korrekthet leder till!
  Stefan Lovens VUXNA MUSLIMER, ARABER, BARBARER BLIR BARN!!
  SINNESSJUKT AR BARA FORNAMNET!!!

  Gilla

 • Allah snackbar

  Dessa batikhäxor måste bort! Om inte annat så för hennes mans skull som då skulle slippa få alla könssjukdomar hon sprider genom att umgås med alla” ensamkommande”.

  Gilla

 • Synonymen

  GP skriver om överfallen på småtjejer i Kungsbacka:

  ”Signalementet på de tre männen påminner om det signalement som Sophie, 16, gett efter att hon blivit överfallen på måndagskvällen i samma område.”

  ”Vad finns det för likheter i signalementet som de båda utsatta flickorna har uppgett för er?”

  Man undviker med kirurgisk precision allt som har med ett redigt signalement att göra – fast man med 100% säkerhet har ett sådant.

  Då vet vi att de som överfaller småtjejer är muslimer, negrer eller araber.

  Se upp för negrer, muslimer eller araber blir uppmaningen till alla småtjejer i Kungsbacka. Förresten se upp för negrer, muslimer eller araber i hela Sverige.

  http://www.gp.se/nyheter/vastsverige/halland/1.3018288-misstankt-overfall-i-kungsbacka

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: