Kvinna skrek ”jävla araber” åt små barn


INVANDRING. När mannen skulle besöka en kompis i ett lägenhetsområde i Ronneby en dag i juni i somras mötte han en kvinna. Hon gapade och skrek ”arabjävlar” och ”försvinn era jävlar” åt små barn som lekte på gården tillsammans med sina familjer.

Mannen blev upprörd, eftersom barnen blev rädda, och frågade kvinnan vad hon höll på med. Kvinnan skrek då att de ”förde ett jävla liv” och att de små var ”små skrikande as”.

När mannen försvarade barnen och sade att de lekte riktade den 57-åriga kvinnan sin ilska mot honom i stället. Hon gick emot honom och spottade i sina händer och mot honom.

Hon gick in i sitt hus, men kom sedan tillbaka och uttryckte bland annat att hon är svensk och ”tar inga order från en arab” och även ”du är blatte och har inga rättigheter”. Kvinnan blev närgången och mannen knuffade bort henne, vilket ledde till att hon slog honom med öppen hand på höger kind. Hon kastade dessutom hans solglasögon i marken och hotade att döda honom.

Skriken och slaget filmades av en vän till mannen. Mannen har berättat att kvinnan skrikit på barnfamiljerna flera gånger tidigare.

När polisen knackade på hos kvinnan var hon först trevlig, men blev sedan arg. Hon var märkbart påverkad av alkohol och skrek åt poliserna att de var ”arabälskare” och att de skyddar ”utlänningarna”.

 

På måndagen dömdes hon för misshandel, ringa brott, och olaga hot. Kvinnan straffas med 80 dagsböter à 50 kronor, sammanlagt 4 000 kronor. Hon ska dessutom betala 5 000 kronor i skadestånd till offret.

Kvinnan frias däremot från misstankarna om ofredande, trots filmsekvensen där det framgår att hon upprepade gånger kallat mannen för bland annat arabjävel och sagt att han är blatte och saknar rättigheter. Tingsrätten skriver i sin dom att ”att spotta mot någon eller att på en bakgård kalla någon arabjävel m.m. innebär inte en påtaglig fridskränkning för den som utsätts för detta och kan alltså inte betraktas som ett sådant hänsynslöst beteende som är straffbelagt som ett ofredande”.

-Pettersson antar att kvinnan var alkoholiserad eller sjuk men att det i varje fall enligt domstolen är tillåtet att skrika ”arabjävel” och ”små skrikande as” även om inte jag tycker det är så lämpligt att använda det mot barn, om nu inte barnen var skäggiga och i 25-års åldern…

BLT.se


7 responses to “Kvinna skrek ”jävla araber” åt små barn

 • Lill N

  Kvinnan i Ronneby borde få betalt för den goda insatsen,
  att hon sa sanningen till dessa avskyvärda gaphalsarna ut ur vårt land bara.
  Alla vet vilken grupp det var.

  För när vi utsätts för svenne hora eller delas det knappast ut några böter av våra domstolar.
  Det säger allt om regeringens direkta order till domstolar,
  eller polisens handhavande deras diskriminering mot svensken.

  Hög tid att få bort svikarna som sitter i regeringen nu.

  Gilla

 • eugenecork

  …alkohol borde skattebefrias för alla Svenskar!
  Något ”av de våra” kunde lägga ut på remiss?.,)

  Gilla

 • Mari

  Håll de riktiga barnen utanför. Visa vem som är störst och har störst vett. Vi behöver inte sänka oss till migranternas nivå vad gäller kränkningar.
  Helt rätt vore att straffa dem för deras ”förtal”. Börja med detta redan i skolan där 10-åringar kallar både lärare och klasskamrater för horor mm.
  De lär sig fort att detta är helt legalt, att de inte får några straff. Däremot får de svenska barnen straff om de ger igen och det verkar ha blivit ett spel från deras sida. Fruktansvärt att våra barn måste vända andra kinden till varje gång och huka sig för muslimernas glåpord och mobbing. Våra 13-14 åringar börjar redan visa sitt förakt för dessa muslimer och vad händer när de slår tillbaka? När de reser sig för att försvara sina mammor och systrar? Bävar för vad som händer då.
  Jag har också arbetat med nysvenskar. Många fantastiska människor med fruktansvärda öden. De är vansinniga på det som händer nu. Lycksökare som låtsas var flyktingar. Invaderar oss med krav på krav på krav. En kurd jag hade anställd fick låna 10.000:- när han kom hit efter 8-års fängelse med tortyr i Irak. Kunde inte äga en bil förrän han hade betalat tillbaka de 10.000. Detta var i början på 90-talet när de som kom verkligen behövde hjälp och inga snyltande desertörer och lycksökare som tror att de skall få leva lyx utan att behöva arbeta.
  Fy f-n säger jag bara.

  Gilla

 • Janne

  Kan det vara så här att kvinnan under en längre tid har blivit trakasserad av dom utländska odågorna och till slut så tappade hon tålamodet?
  Det är inte första gången det händer i så fall, speciellt med tanke på massinvandringen och allt helvete som den har fört med sig!
  Detta hade förmodligen aldrig hänt om vi sluppit den påtvingade mångkulturen!
  Är det inte hög tid att vi säger ifrån och visar vårt missnöje! Det här är vårt land och dom har absolut inget att göra här, ingen människa med vettet i behåll vill ha dessa parasiter i Sverige! Ingen vill leva med dom, ingen vill ha dom som grannar, dom är totalt omöjliga att ha att göra med!
  Och dessutom ska vi försörja dom och samtiidigt vara glada och vänliga när vi våldtas, misshandlas, kränks eller mördas!
  Jag har fått nog av detta helvete!
  Janne

  Gilla

 • Erik

  Så där skulle jag aldrig göra! Jag skulle bara tänka sånt tyst för mig själv och vända bort blicken.

  Gilla

 • Blodsven

  Finns det någon dumstol som tagit upp fall där importerad ohyra skriker ”svennejävel, ”svennehora” eller ännu värre saker åt svenskar? Då skulle de isåfall inte få syssla med något annat…

  Liked by 1 person

 • jan

  Jag har under större delen av mitt liv jobbat ihop med nysvenskar. Nemas problemas.
  Nu kommer alldeles för många under kort tid. Ett folkutbyte pågår. Islamisering är det stora hotet idag.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: