Feministerna hycklar


Marcus Birro går till hårt angrepp på de svenska vänsterfeministerna i ett debattinlägg.

Nyheter24 publicerade igår ett debattinlägg från Birro, som på den internationella kvinnodagen sågar de svenska vänsterfeministerna jäms med fotknölarna.

Marcus Birro är en av många svenska män, vita män för att förtydliga, som är måltavla för den svenska feminismen. Detta trots att Birro själv och säkerligen den stora majoriteten av svenska vita män ställt sig på kvinnans sida och propagerat för jämlikhet.

”Jag har levt det feministiska livet i praktiken hela mitt liv. Jag har tagit ansvar för hem och barn, har arbetat mig sönder och samman för att ge mina barn en fin och trygg barndom, och jag har skrivit böcker om kvinnors utsatthet i vård och omsorg. Jag har skrivit artiklar och krönikor som delats av hundratusentals människor. Jag är en av dem.”

”Den feministiska kampen i Sverige har spårat ut fullständigt”, skriver Birro och vem håller inte med? Debatten om könsneutrala toaletter, den nya lillprinsens rätt att själv välja kön, könsneutrala förskolor och det eviga tjatet om kvotering till bolagsstyrelser, är några exempel Birro tar upp.

”För grejen är ju att det finns massor av strider som feministerna inte tar när de tar de där konstiga striderna. Eller strider de ser men inte riktigt vågar ta eftersom bilden av förövarna inte stämmer överens med den bilden av fienden som de stöpt i granit.”

Vänsterns vanföreställning om att alla förbrytare är vita, medelålders och kristna män, stämmer inte, menar Birro. Han lyfter fram förorterna och debatten om det kvinnoförtryck inte minst invandrade kvinnor berättat om, men som vänstern idogt förnekar. Minns att den ständigt närvarande Rossana Dinamarca gick till angrepp på hennes egna riksdagskollega Amineh Kakabaveh efter ett debattinlägg i Expressen, där hon påtalade den manliga diktaturen i svenska förorter.

”Vad hände med den feministiska utrikespolitiken? Borde den inte också handla om de grupper av unga män som kommer till vårt land och blir provocerade av unga kvinnors självklara rättighet att klä sig exakt som de vill, exakt när de vill?”

Har någon av er läst, sett eller hört någon vänsterfeminist uttala sig kritiskt mot de män och ungdomar från fjärran länder som utsätter kvinnor och unga flickor för trakasserier, övergrepp och våldtäkter? Det kommer tiotusentals män till Sverige, från kulturer där kvinnor ses som andra klassens medborgare och något männen kan använda efter eget behag. Har ni hört, sett eller läst att någon från den feministiska vänstern stått upp för västerländska kvinnors rätt att klä sig som de vill, att gå till badhusen utan att känna rädsla eller att bara vistas ute i offentliga miljöer utan att män från fjärran länder antastar dem?

Nej, den svenska vänsterfeminismen har skygglappar och hittar bara förövare bland vita män och deras intresse ligger mer i att påtvinga pojkar dockor och flickor leksaksbilar om de nu inte skriver debattartiklar där de är villrådiga över vilket kön de tillhör.

”Polisen i Östersund varnar kvinnor för att vara ute ensamma i Östersund. Är inte detta en viktigare feministisk kamp än det trötta snacket om bolagsstyrelser? Inför i morgon menar jag. Det är ju obegripligt att inte vänstern och alla andra rasar mot detta. Det är ju ett fullständigt demokratiskt haveri. På alla fronter.”

Vem håller inte med Marcus Birro? Ja, i skrivandets stund 161 stycken.

Skärmklipp

Fast och andra sidan är Nyheter24 en utpräglad vänstersida

Nyheter24


8 responses to “Feministerna hycklar

 • Wolpertinger

  Det handlar inte om rädsla, många feminister som tidigare propagerat mot orättvisorna inom Islamismen har blivit utfrysta, tystade eller duperade av de inom rörelsen som är anhängare av marxismen. Läs böcker om marxismen och titta på hur vissa av våra medier, politiker, NGOs och vänsteraktivister agerar. De skapar förvirring inom leden, sår split och misströstan bland folk, saboterar viktiga myndigheter genom försämringar maskerade som omorganisation etc. (T ex Eliasson – Migrationsverket, Försäkringskassan och nu Polisen).

  Gilla

 • Petter

  Marcus Birro som jämställdhetsminister i kommande SD regering!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Jag håller med Marcus Birro.

  Vilket även cirka 90 % av de som har röstat, har gjort.

  Gilla

 • Johan

  Tror det handlar om rädsla. Man attackerar hellre vita svenska män eftersom det är riskfritt. Det värsta som kan hända är att det blir en ordväxling, oftast inte ens det. Att ta fighten på riktigt med den kvinnoförtryckande eliten vågar man inte.

  Liked by 1 person

 • Birgitta Bertilsson

  Marcus Birro bra som vanligt!

  Gilla

 • Vargkvinnan

  Den dagen då vänsterfeministerna börjar TÄNKA med HJÄRNAN och inte bara med hjärtat —kanske man kan börja lyssna.Förutsättningen är också att de öppnar ögonen och även håller sig till sanningen!!!

  Gilla

 • Världen är uppochner

  Feministiskt initativ, denna skara av patetiska barnalösa pundarhaggor.
  Det är karriären som är det viktiga och inget annat.
  De vill hellre synas på Twitter än att faktiskt göra något eller ens ta ställning i frågor som är viktiga på riktigt.
  Det handlar om att vara så PK som möjligt.
  Helst uppbära lön för sin duktighet, som att vara anställd på SR eller motsvarande.
  Dom svenska feministerna har noll trovärdighet, feminister vill bara hata svenska män, det är deras enda intresse.
  Dom skiter i allt annat, bara dom får hata och förnedra svenska män. Sjuka jävlar.

  Om jag förstått det hela rätt så vill feminister införa laglig pedofili.
  Det är därför ni är för massinvandring från islamistiska länder.

  Feminister är vandrande mentalpatienter.

  Dana Pourkomeylian: https://twitter.com/Pourkomeylian/status/683585488654045184

  Irena Pozar- ”Du ska ha korta kjolar även om dina trosor syns och du tror att folk kommer titta konstigt på dig. Du känner ju dig finast i det. Du ska gå utan BH när du känner för det och inte oroa dig för hur dina bröst ser ut…”

  Gilla

 • Lofas

  Hoppas inte svenska tjejer ser förebilder i Schymans feminazister istället för hos dom riktiga feministerna i Ryssland. https://www.rt.com/business/334948-russia-women-business-leaders/

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: