Våldtäktsförsök i Bergsjön

Polisen

2016-03-07 20:22, Våldtäkt, försök, Göteborg
En kvinna uppger att hon blivit utsatt för ett försök till våldtäkt i Bergsjön.

Kvinnan uppger att hon åkt spårvagn mot Bersjön och stiger av vid hållplats Galileis gata. På vägen upp mot Keplers gata så blir hon överfallen/nerdragen av en man.

Kvinnan känner igen mannen från spårvagnen i samband med överfallet. Kvinnan lyckas dock freda sig och slår sig fri. Gärningsmannen springer då från platsen via en cykelbana mot Astronomgatan. Brottsplatsen var i höjd med Keplersgata 65.

Kvinnan har inga kända fysiska skador.

Kvinnan beskriver mannen som följer: Man, ca 16-17 år, ca 170 cm lång, mediär kroppsbyggnad, mörkhyad med liten mustasch. Iklädd svart jacka, troligen en blå kofta alt luvtröja under jackan.

Gärningsmannen befann sig på spårvagen före händelsen tillsammans med två personer som gick av på tidigare hållplatser, Runstavsgatan och Allahelgonakyrkan.

Polisen genomför en insats i området för att söka efter gärningsmannen. Ännu har ingen gripits. En förundersökning har inletts med rubricering försök till våldtäkt.

Polisen

2 thoughts on “Våldtäktsförsök i Bergsjön

  1. Efter som det saknas signalement så är det garanterat ännu en NEGER,och som sagt var så är det bara början ,,det är vinter ännu och kallt men våren kommer snart och om det som det verkar blivit vardags mat
    med våldtäkter så kommer det och bli ,,hur många som våldtas per timme snart i vårat sargade land,det kommer att sitta en NEGER i varje buske och vänta på lämpliga objekt att våldta,och vi kan ingenting göra utan militärens hjälp

    • Det saknas inte signalement. “Kvinnan beskriver mannen som följer: Man, ca 16-17 år, ca 170 cm lång, mediär kroppsbyggnad, mörkhyad med liten mustasch. Iklädd svart jacka, troligen en blå kofta alt luvtröja under jackan.”
      Dessutom så finns det övervakningskameror på spårvagnarna, så denne halvapa skall vara lätt att fånga in. Ett rent kontorsjobb om polisen tillåts.

Kommentera