Sverige: Badhusen har blivit infernon av sexuella trakasserier


av Ingrid Carlqvist  •  8 mars, 2016

 • Asylsökande unga män har förvandlat svenska badhus till infernon av våldtäkter och sexuella attacker.
 • Svenska politiker verkar övertygade om att en kurs i jämställdhet kan ändra på män som från barnsben har lärt sig att det är kvinnors ansvar att inte göra män sexuellt upphetsade ­– och därför kvinnors eget fel om männen får lust att våldta dem.

 • Fler och fler svenskar avstår nu från att besöka badhusen.
 • Personalen på Hylliebadet i Malmö har fått strikta order om att inte skriva ned vissa saker, och framförallt aldrig nämna etnicitet eller religionstillhörighet på dem som orsakar problem på badhuset.
 • ”Det afghanerna gör är inte fel i Afghanistan, därför är era regler helt främmande för dem. … Vill ni komma till rätta med afghanernas sexuella övergrepp mot svenska flickor måste ni vara hårda mot dem. Att sätta dem på kurser i jämställdhet och hur man behandlar kvinnor är helt meningslöst. Första gången de beter sig illa ska ni ge dem en varning, och andra gången ska ni deportera dem från Sverige.” – Mr Azizi, hotellmanager i Kabul, Afghanistan.

eriksdalsbadet

I Sverige har kvinnor och män badat tillsammans i mer än hundra år. Nu undrar många om vi ska tvingas ge upp traditionen med gemensamhetsbad – eftersom asylsökande unga män har förvandlat badhusen till infernon av våldtäkter och sexuella attacker.

De gemensamma baden började i det lilla skånska fiskeläget Mölle. Omkring 1890 briserade bomben om ”Synden i Mölle”: Män och kvinnor badade ihop! Helt öppet och ogenerat i randiga baddräkter. Det var en knall som gav eko långt ut i Europa och folk strömmade till. Danskar vällde in och till och med den tyske kejsaren Vilhelm II hittade till Mölle i juli 1907.

Att män från Mellanöstern och Nordafrika ser helt annorlunda på kvinnor än vad svenska män gör, torde egentligen inte komma som en överraskning för någon. Det enda konstiga är att politikerna i Sverige har fått för sig att alla som sätter sin fot på svensk mark genast omfamnar våra värderingar, vår kvinnosyn och våra traditioner.

Läs vidare


7 responses to “Sverige: Badhusen har blivit infernon av sexuella trakasserier

 • age

  Lyssna gärna på Owe Thörnqvists 30 år gamla låt ”Sverigebesöket”.
  Den gav en obehaglig bild av verkligheten redan då.

  Gilla

 • age

  En apa är väl en apa även efter en dressyrkurs?
  Och muslim är muslim även när muslim är i Sverige.
  Att dressera en hjärntvättad individ är troligen inte framgångsrikt?
  Tidigare satte vi vilda djur i speciella förvar, t.ex Skansen och Kolmården.
  Nu får de gå fritt bland människorna.
  Vi har bara sett början på resultatet ännu.
  Stackars våra barn och barnbarn som ska ta konsekvenserna av detta.

  Gilla

 • jgarn

  Importerar man halvapor så måste man räkna med att de beter sig som just halvapor. Men den matematiken klarar inte 7-klövern.

  Gilla

 • jan

  Svenska politiker ‘pissar’ på det svenska folket och byter ut det i rask takt mot invällare utan identitet och som älskar att förtrycka kvinnor. Läget är mycket allvarligt..

  Gilla

 • Ludde

  Jag tycker Mr. Azizis har fel. De skall inte alls får en första varning utan en redig omgång med påk direkt och sen uuut med packet omgående.

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Svenska politiker har IQ under 60 samt är förståndshandikappade idioter som inte kan ta vara på sig själv, detta enligt fredrik reinfeldt på you tube…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: