Tonårsflicka planerade terrorattentat mot skolor


ISLAM. En 16-årig flicka från danska Kundby är misstänkt för att ha planerat attentat mot två skolor. Den 16-åriga flickan från Kundby på Nordvästsjälland anhölls 13 januari misstänkt för att ha planerat terrorbrott.  Polisen var då mycket förtegen om saken men man bekräftade att det gjorts en undersökning i en villa i samarbete med kriminaltekniker och försvarets ammunitionsröjare.

 

Ett av de utpekade målen ska vara en judisk privatskola i Köpenhamn, enligt åklagaren, uppger b.dk. Detta framkom under tisdagens rättegång i danska Holbæk. Flickan är misstänkt enligt strafflagens terrorparagraf, vilket kan resultera i livstids fängelse, skriver dr.dk.

Av polisens uppgifter framgår att man har funnit bombmanualer hos flickan och att hon ska ha genomfört provsprängningar med sprängmedlet TATP.

Skolorna som 16-åringen planerat att bomba ska vara judiska Carolineskolen i Köpenhamn samt Sydskolen i Fårevejle på Norvdästsjälland. Det var på Carolineskolan den 37-årige Dan Uzan kallblodigt sköts ner natten till den 15 februari, då han höll vakt vid en bat mitzvah-fest vid synagogan.

En 24-årig man är också misstänkt för medhjälp i det planerade terrorattentatet. Bland annat ska han ha hjälpt 16-åringen att skaffa bombmanualer och diesel.

De båda nekar till anklagelserna. Förhandlingarna fortsätter under dagen bakom stängda dörrar. Rätten avgör senare i dag om misstankegrunden är stark nog för att de båda ska vara fortsatt häktade.

– Bilden nedan är på Carolineskolan från Google Maps och visar hur det kommer att se ut i framtiden med det samhälle som 87:an har beställt och det är inte bara judiska skolor som kommer att drabbas utan vi får förbereda oss att ha staket och grindar runt våra hus säger Pettersson…

Carolineskolan


3 responses to “Tonårsflicka planerade terrorattentat mot skolor

 • dave

  Lås in, glöm bort.

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Attentat mot en judisk skola ger två misstänkta kategorier av misstänkta, nazister resp. muslimer.
  Men även kommunister skulle man kunna tänka sig som vill komma upp till paradiset och träffa förebilden Stalin och de 72 kvinnliga partisekreterarna som garanterat inte är oskulder.

  Gilla

  • Argus

   Såväl den kommunistiska rörelsen såväl som den kulturmarxistiska rörelsen och den angloamerikanska oligarkin har en överrepresentation av personer med judisk tro eller härstamning och att dessa skulle ligga bakom attentat mot judiska institutioner är därför svårsmält.

   Den som inte tror mig på bakgrunden till dessa kollektivistiska rörelser bör läsa på om Marx, finansieringen av oktoberrevolutionen (hint Lenin och Aschbergs farfar), Franfurtskolan och NWO. Ett ställe att börja på är: http://anthropocene.live/ Med det sagt vill jag påminna att vi här pratar om individer och inte folkgrupper i allmänhet och trots att dessa svarta för har ställt till och ställer till mycket oreda så har andra individer haft en mycket positiv inverkan för det moderna samhället som trots allt dominerar.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: