Rumän jagas i Europa för blodig misshandel

INVANDRARVÅLD. Han misstänks för att brutalt ha misshandlat sin sambo. Men polisen i Skellefteå har inte kunnat hitta den efterlyste mannen. Därför blir han nu internationellt efterlyst.

Det var den 12 november i fjol som mannen gick till angrepp mot sambon i en bostad i Ursviken. När polisen kom till platsen påträffades den svårt misshandlade kvinnan. Barn hade också funnits i omedelbar närhet i samband med överfallet. Kvinnan fördes till Skellefteå lasarett för vård.

Mannen blev utifrån de allvarliga brottsmisstankarna och den starka bevisningen anhållen i sin utevaro. Polisen i Skellefteå jobbade med att leta mannen på kända adresser, men den misstänkte gick inte att hitta. Mannen misstänks också för övergrepp i rättssak och olaga hot, att han ska ha dödshotat kvinnan ifall hon skulle anmäla den grova misshandeln till polisen.

Han har vid misshandeln visat en särskild hänsynslöshet och råhet mot kvinnan som utsattes, enligt åklagare Magnus Öhrn.

-Pettersson undrar naturligtvis varför Norran.se inte visar namn och bild på den efterlyste, vill de inte hjälpa polisen och allmänheten?

Nåväl, vi får väl hjälpa till. Den efterlyste heter Andrei Radacanu och hör hemma i Rumänien…

andrei

4 thoughts on “Rumän jagas i Europa för blodig misshandel

  1. MGM finns inte i Ratsit men väl på hitta.se tillsammans med en ung kvinna med svenskt namn. Ratsit går på Skatteverkets uppgifter vilket tyder på att fanskapet inte är folkbokförd här. Kulturmarxisternas ”anti-rasism” verkar nu ha nått sitt syfte, att dämpa alla naturliga instinkter som gjort att vi överlevt besvärliga tider. Vi har en hel generation att avprogrammera om vi ska överleva som folk.

Kommentera