46 000 går under jorden om regeringens förslag går igenom


INVANDRING. Regeringens nya förslag om att dra in rätt till boende och dagersättning för personer som fått avslag på sin asylansökan kommer sannolikt att öka antalet som uppehåller sig illegalt i landet kraftigt. Migrationsverket räknar med att 46 000 människor kommer att avvika eller gå under jorden om förslaget går igenom skriver SvD.  Siffrorna kommer från Migrationsverkets budgetunderlag.

– Det är enormt mycket människor som kommer att avvika. Det är väldigt problematiskt. Vi hittar uppskattningsvis mellan 10 och 20 procent av dem som avviker, säger Per Löwenberg, gruppchef på nationella gränspolisen.

-Pettersson har lite svårt att hänga med. Hur många illegala invandrare har vi i landet? Migrationsverket menar att mellan 10 och 20 procent av dem som får avslag går under jorden och att det blir 46 000 personer. Stämmer det har vi mellan 230 000 och 460 000 människor som får avslag och har PAPPER på att de ska lämna landet. Det innebär i sin tur att ungefär lika många får stanna och man brukar schablonmässigt räkna med en anhöriginvandrare per asylsökande. Det blir över 300 000 för år 2015 och…vi talar om 1000-tals miljarder…Läs HÄR…. det är 1 290 MILJARDER för ett års asylinvandring. Möjligen har jag fel men varför räknar aldrig de som kallar sig ”journalister” baklänges och kollar upp de siffror vi matas med. I siffrorna ligger det en hel flock med gravade getter, de stämmer inte. Antingen ljuger någon eller också har våra politiker ingen aning om hur många utlänningar vi har i landet och som lever på skattebetalarna samt ljusskygga verksamheter.

Förresten är det obegripligt att PK först när människor ska ut ur landet kallar dem papperslösa men inte när de kommer och precis har tappat sina id-handlingar medan de aldrig tappar sin mobiltelefon…

Beslag ta nallen, kolla upp var de ringt så får vi reda på att många ”syrier” ringer till Marocko och en som flytt från talibanerna i Afghanistan ringer inte till familjen i Iran…

90 procent av de asylsökande har tappat sina handlingar så räkna med att 90 procent ljuger.


40 responses to “46 000 går under jorden om regeringens förslag går igenom

 • Janne

  Stora problemet med SvDs artikel tror jag är att den inte berättar varför de som får avslag gömmer sig i Sverige. Tydligen är det så att efter att man brutit mot svensk lag och trotsat ett utvisningsbeslut i 4 år belönar vi denna ohörsamhet med permanent uppehållstillstånd och skattefinansierad bidragsförsörjning för personen i fråga plus anhöriga och efterkommande i all framtid (eller så länge landet Sverige håller ihop).

  Gilla

 • Janne

  Tror du räknar märkligt. Det står ”Vi hittar uppskattningsvis mellan 10 och 20 procent av dem som avviker” inte att 10-20% av de som får avslag avviker.

  Gilla

 • Űlhan

  dem hittar mannen

  Gilla

 • Űlhan

  De är riktig dem 46000 ska göma sig för rättvisa finns inte i Sverje

  Gilla

 • Argus

  Den politiska klassen i USA ligger i fosterställning i sina sängar på natten och önskar att Donald J. Trump är en ond dröm på samma vis som vi ligger i fosterställning i våra sängar och önskar att den politiska klassen är en ond dröm.

  Gilla

  • Űlhan

   svensks kvinnor ä smutsig

   Gilla

   • Kurt

    Pettersson jag tycker att ülhan ha gått över gränsen, jag föreslå att blockera denna nackskott aspiranten..och du ülhan tydligen tycker ni muslimer om ”smutsiga” kvinnor
    Är det därför ni våldtar svenska kvinnor eller är det för att ni inte tål lukten av era egna kvinnor?

    Gilla

   • Űlhan

    näj era kvinnor äe hobbi våra kvinnor är vacker lukta inte gamal hora som svenska makeup

    Gilla

   • Jon

    Uhlan, jag skulle inte ens anställa dig som krockdocka. Du får nog fortsätta leva på bidrag.

    Ta din skitreligion och åk hem till sandlådan.

    Gilla

 • Inte lätt att vara svensk i Sverige

  Vänder man på det och tänker varje gång en neger kallar folk för Svenne-fittor eller kallar våra svenska horor om det skulle gå till rättegång.. Hua vad anmälningar och då skulle man återigen måla upp att svensken är rasistisk.

  Gilla

 • 1 500 kronor i dagsböter

  det finns begränsningar i yttrandefriheten precis som det finns begräsningar och skyldigheter när det gäller andra friheter och rättigheter

  Gilla

 • ÅMÅL

  SKATTETJUVARNA SKÄMS INTE!

  Gilla

 • I Sverige behövas strängare regler

  vi skulle inte ha Is,Boko Haram,al-Qaida om inte Islam fanns,
  kan man inte förbjuda vapenförsäljning, utan vapen, inga krig, utan krig, inga människor som tvingas fly sina hem hals över huvud och bosätta sig tusentals mil hemifrån bland en massa misantropiska egoister som säljer vapen…

  Gilla

 • Bhoman

  Vad den här regeringen än hittar på så är det uträknat så att det ALDRIG ska gynna SD och att det ALDRIG ska drabba MUSLIMERNA .

  Gilla

 • Stenkastning är djupt rotad inom islam

  tycker all religion är skit oavsett vilken och att allt sådant fjanteri skulle förbjudas eller åtminstone inte för utföras offentligt.

  Fanatiska dårar finns inte endast inom religion kolla våra /vissa politiska partier och stolpskotten som brinner för deras politik.

  Vi kanske skulle börja med att INTE ta in flera av nämnda religionsutövare och skicka kravallpoliserna till de stenkastande No No områdena för att försöka utbilda och sekularisera de vi nu redan har i landet?

  Gilla

 • vågskvalp

  Trump är västerländernas räddning !!!
  My hero !!!

  Gilla

 • Send those apes back to the trees ship those niggers back

  I en demokrati måste religion vara en privatsak och inget offentligt för familjen och personen.

  Islam är en nihilistisk dödskult som enligt mig omedelbart borde förbjudas i Sverige.

  Gilla

  • Argus

   Om jag ser tomtar och vättar betraktas jag som mindre vetande men om jag påstår att jag tror på högre väsen är jag en empatiskt och god människa. Vad är egentligen skillnaden?

   Gilla

 • Vår kultur berikas enorm av invandringen det är ovärderligt

  VAD ÄR DET SOM SPECIFIKT ÄR SÅ BRA MED INVANDRING TILL SVERIGE AV ICKE-EUROPEER?

  Jag har än idag inte hört ett enda vettigt argument till vad som är bra med invandring och skulle gärna få veta?
  Hur man som PKmänniska fungerar förstår jag inte, man måste ju grunda sina åsikter på tankar och då borde man rimligtvis anse att icke-europeisk invandring berikar vårt land, men hur?
  Jag fattar inte.

  Gilla

 • All things come to an end

  Björn har blivit stämd på 11 miljoner!
  Björn får royalty från bolaget som säljer kalsongerna i hans namn.

  Gilla

 • Argus

  Hårda straff för de som gömmer eller hjälper till att gömma illegala immigrater och ordentlig ”hittelön” för de som avslöjar dem för polisen.

  Gilla

 • Cajun Fox

  Om muslimerna är så duktiga som de påstår skulle de väl kunna bygga landet själva?

  Gilla

 • Petter

  Gör det straffbart att underlåta att avslöja de som uppehåller sig illegalt i landet plus de som gömmer dom och de som smugglar in dom. Hårda straff dessutom, det är ett potentiellt brott mot statens och folkets säkerhet.

  Gilla

 • svensson

  Det går raskt framåt med islamiseringen av oss etniska innevånare. Man kan inte höra ett enda radioprogram, inte ens lokalprogram, utan att bli påtvingad hur förträffligt det är med alla svartingar från 3e världen. Tidningar och TV är lika nerlusade med godhetspropagandan, snart får man väl gräva ner sig i en jordhåla för att slippa skiten. Var är SD, det är väldigt tyst från våra räddare eller har de blivit lika mycket pk som 7-idioterna?

  Gilla

 • Kalle

  Nu får de givmilda kommunister prova på hur det känns att öppna den egna portmonän. Skall bli skoj att se hur länge det varar.

  Gilla

 • Stig Wåhlander

  Vad tycker Björn Borg om massinvandringen? Någon som vet?

  Gilla

 • Richard

  Se till att alla lagliga svenska medborgare har en godkänd id-handling och att det krav att alltid bära den när man rör sig i samhället. Det ska inte gå att köpa resehandlingar eller mat utan att visa id som styrker att du har rätt att vistas i Sverige. Utländska medborgare visar lika enkelt ett stämplat pass som styrker att de har rätt att vistas i riket.
  Då blir det svårt att vistas illegalt i Sverige.

  Gilla

 • Björn Borgs kompis kompis.

  Knaslandet Sverige. Morgan Johansson och Stefan svetsberg är skyldiga. Avsätt tok”regeringen”.

  Gilla

 • jan

  Toksverige.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: