Invandrargäng åker till Limhamn och rånar lagret


INVANDRARBROTT. ”De här gängen som gör detta kallar Limhamn och samhällena här ute för ‘lagret’. De åker helt enkelt hit när de vill ha grejer”, säger Klagshamnsbon Frasse Franzén, vars son rånades och misshandlades svårt för ett halvår sedan.

Ifjol anmäldes 73 fall av misshandel och personrån utomhus i Limhamn-Bunkeflo-området. En av de drabbade var Frasse Franzéns 17-årige son. –Jag tänker på det varje dag, säger han.

Det var en torsdagskväll i september förra året som sonen skulle ta bussen från hemmet i Klagshamn till flickvännen i Bunkeflostrand. –Jag sa att jag kunde skjutsa honom, men han tyckte det var onödigt, berättar Frasse Franzén.

En stund senare ringde telefonen. Pojken hade blivit svårt misshandlad när han klev av bussen i Bunkeflostrand. Han hade även rånats på sin väska med en laptop i, samt på sin telefon. –Sex killar hade stått och väntat i busskuren när bussen kom, sedan följt efter honom.

Polis och ambulans var snabbt på plats. Sonen opererades akut. Hans näsa var sönderslagen. I vår väntar ännu en operation.
–En kvinna hade sett misshandeln från sin balkong och börjat skrika. Det var tur, annars hade det kanske slutat ännu värre.
Frasse Franzén beskriver det som att hela tillvaron ställdes på ända. För att hantera alla känslor skrev han om det på Facebook.
–Det var då jag fick upp ögonen för vilket jätteproblem detta är. Jag har tappat räkningen på alla som hört av sig om berättat om liknande saker som hänt deras barn, eller barns vänner. De här gängen som gör detta kallar Limhamn och samhällena här ute för ”lagret”. De åker helt enkelt hit när de vill ha grejer.

Polisen har inte gripit någon, och har meddelat familjen att inte mycket talar för att så kommer att ske.

Lokaltidningen står det inte något om invandrare men på Frasse Franzéns privata Facebooksida kan vi läsa följande ”8 killar har precis misshandlat min son vid bunkeflo busstation vid Ica. Knäckt hans näsa sparkat och slagit – tagit hans väska med mobiltelefon och mac dator.
Jag vädjar till alla som bor i området om ni har sett något av följande. All hjälp behövs och vi är ytterst tacksamma.

Uppdaterad info/signalement: 8st killar ålder 17-19. Mörkt klädda. Ingen med Svensk ursprung. Kom troligtvis med buss 6 från Triangeln och hoppade av vid Bunkeflo Centrum ca 21.30. Klockan 22.30 sågs ett gäng enligt beskrivningen springa på Niels Bunkeflo väg och hoppa in i en Stortaxi vid Annestad.

Jag känner en sån oerhörd avsky för hur människor kan bete sig. Sitter klarvaken av frustration på akuten medan Kid sover i sängen brevid i väntan på läkarna. Han mår efter omständigheterna ok. Utsidan är märkt men kommer så småningom om att läka. Insidan har dock blivit skadat för alltid. För oss alla i familjen”

-Pettersson menar att det är ett politiskt och medialt problem.

Dokumentären nedan visades på SVT2 i oktober år 1999. Inslagen är unika då beslutsfattarna på SVT valde att visa en del av verkligheten för TV-tittarna, till skillnad från idag då allt görs för att dölja verkligheten.

Bo Holmström börjar inslaget med en del intressanta och givande ord, bl a följande: ”…-Det är invandrarungdomar som rånar svenska ungdomar…”

Observera när det svartvita inslaget kommer, med musiken i bakgrunden. Journalisten och berättaren Per Svensson säger bla att redan år 1965 skrev Expressen att Rosengård var eller kallades ”nybyggd slum” och idag är det ”ghettot”! 3:50 in i första filmen berättar några unga killar i Rosengård om sina framtidsplaner för Per Svensson.

-Pettersson säger att det mest skrämmande med filmerna nedan är att det är ändå mycket värre idag och att samma politiker och samma journalister står och svamlar samma skit om vad som ska göras åt problemen medan de växer och växer ”oprovocerade våldsbrott har blivit en del av vardagen i Malmö” sade SVT 2 år 1999. Nu säger de inget.

Del 1. 

Del 2. 

Del 3. 

Del 4. 


10 responses to “Invandrargäng åker till Limhamn och rånar lagret

 • Tony

  Återigen ett bevis på att det är inte som vår örde
  Statsminister kräker av sig , ”att dom flyr för sina liv”??
  Dom kommer hit av flera anledningar, för att jävlas med
  den befintliga befolkningen, ställa till kaos, utnyttja så många
  bidrag man kan, samt att dryga ut detta med att stjäla av
  andra, man spelar helt enkelt kungar, och reaktionen från det
  fega samhället mot dem är tyvärr bara mer dalt, man snöper
  hellre våra egna invånare än sätter hårt mot hårt mot importerade samhällsförstörare!
  Svenska myndigheter måste vara dom mest ryggradslösa
  dårar som styr ett land, ingen annan stans uppvisas sådan
  otrolig flathet mot importerad brottslighet som i Sverige?
  Dom har till och med sänt ut signalerna i världen att allt är
  gratis i Sverige, vilket flitigt utnyttjats av flyktingsmugglarna
  att skicka välfärdssnyltare från all världens hörn!

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  87%
  Mer säger jag inte

  Gilla

  • Tony

   Ja dessa 87% är djupt ansvariga, men för dom är det
   viktigare vem som vinner Lets dance, eller att rätt
   skränlåt vinner melodifestivalen, inte att landet är på
   väg ner i avgrunden?

   Gilla

 • jag spyr på skiten

  Funderar på om vi verkligen har yttrandefrihet i Sverige när vi egentligen bara får säga en del saker.
  Ta exempelvis ”Hets mot folkgrupp”. Om jag nu tycker att Islam är det största hotet mot Sverige och Svenskarna, så kan man med andra ord åtalas för att man har en viss åsikt, men denna skyddas egentligen av grundlagen, så allt blir ganska motsägelsefullt va?

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  DU OFFRAR VÅRA BARN OCH BARNBARN STEFAN LÖVEN, – DU ÄR KRIMINELL, EN SKIT!!!

  Gilla

 • Fem idioter är fler än fyra genier - Dumokrati!

  Fruktansvärt sorgligt för grabben. Framförallt om han genomskådat alla lögner och är nationalsocialist. Har hans far röstat på något av folkmordspartierna så är det ju faktiskt konsekvensen av det hans son nu fick lida. Hade det varit rättvist hade fadern varit den som blivit rånad och misshandlad, men även våldtagen och mördad som ”grädde på moset”. Jag hoppas i så fall att fadern tvingas tänka på det varje minut resten av sitt skyldiga liv och att han drömmer mardrömmar om det varje natt av sitt korkade och förrädiska liv.

  Gilla

 • jan

  Sverige böjrar likna en Anarki mer och mer styrt av den korrupta makteliten

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Vi kan bara hoppas på att sju klövern dårar får samma behandling som vi Svenskar har fått av sju klövern. sju klövern är en grovt kriminell Landsförrädare samt mördare, de måste ställas till svars för detta vad de gjort mot oss. Se på olof eller Ceausesco.

  Gilla

  • Fem idioter är fler än fyra genier - Dumokrati!

   Sjuklövern är framröstad av majoriteten dumokrater.

   Gilla

  • Grune

   Det är faktiskt så att de 7 partiledarna i 7-klövern äd dom som är skyldiga till allt kriminellt som invandrarna begår i Sverige.
   Alla väldtäkter, rån och mord som invandrarna begår här orsakar bara mer blod på 7-klöverns partiledares händer.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: