Sätt stopp för självutnämnda väktarråd i förorterna

MEDIA. Vad kvinnor har på sig – eller för den delen inte har på sig – har alltid varit föremål för diskussion. Det som just nu diskuteras mest är att kvinnor i invandrartäta förorter trakasseras av självutnämnda väktarråd som kräver att de ska klä sig på ett sätt som dessa män anser religiöst korrekt.

Att detta just nu anses vara ett problem som vi alla bör engagera oss i är bra. Det är däremot knappast nytt. Det har förekommit i stort sett så länge som förorter med hoppackade minoriteter funnits. Ställen där alltför många inte har ett jobb att gå till. Kvinnorna har, som traditionen bjuder, alltid fullt upp med hem och barn. Männen, som inte anser detta vara deras ansvar, börjar i stället ägna sig åt annat. Vissa unga killar går med i kriminella gäng, andra snöar in på religion. Båda vägvalen kan ge den ”respekt” som de kräver för sin självkänsla.

Religion hade väl varit okej om den handlat om att förkovra sig själv. Men när den innebär krav på andra som inte bett om det måste vi sätta stopp. Hittills har dock kvinnorna i förorten, liksom de som utsätts för de kriminellas härjningar, lämnats åt sitt öde.

Ovanstående och mer HÄR skriver  Tjerstin Thorsén i HD/Sydsvenskan.  Det verkar som damen på hatmediet Sydsvenskan äntligen fattat vad vi andra insett för länge sedan och blivit kallade rasister för, av bland annat Sydsvenskan. Kul…

”Hittills har dock kvinnorna i förorten, liksom de som utsätts för de kriminellas härjningar, lämnats åt sitt öde” skriver Tjerstin och då vet hon mycket väl att hon ljuger. Sanningen är att Sydsvenskan och många andra ”journalister” inte berättat sanningen om förtrycket i förorderna medan andra, så kallade fria och etablerade medier försökt i åratal.

 

32 thoughts on “Sätt stopp för självutnämnda väktarråd i förorterna

 1. Det finns bara ett sätt att sätta stoppa galenskaperna, och det är medelst att kriminalisera våldsideologin islam och sluta massimportera muhammedaner.

  Den lösningen är hållbart och långsiktigt, tillskillnad från hycklerskan Mona Muslims musse-rehab eller utbildningar i vett och etikett för muhammedaner etc.

 2. Mary Agnes – I love it: skräpiga, osminkade kvastägare! Det är det precis de är. Visst tänder feministerna på unga hingstar från Menaländer och därför vill de ha obegränsad invandring. Och därför vill de inte vara skyddade från våldtäkter. Ju mer skulle våldta en sådan kvasttant desto mer attraktiv känner hon sig…

 3. Tjerstin Thorsén och hennes kolleger vaknar nog för sent. Glädjande för läsarna så lär HD/Sydsvenskan vara till försäljning. I sådana sammanhang så brukar det ju bli stor uppfräschning av en ny ägare.

 4. Har ni internetaccess hela dagarna på Hall Ulhan, det här får vi ta med fängelsedirektören!

 5. Att ingen annan än kvinnan själv ska bestämma hur hon ska klä sig är en självklarhet.
  Men det finns hygieniska gränser inom sjukvård, simhallar exempelvis.
  Vidare är det självklart att man inte ska uppträda maskerad på offentlig plats, t ex i burka.

 6. Bara bidragsparasiter som har tid med sådant, muslimer och ANSTÄLLNINGSOMÖJLIGA….! Enligt deras ideologi så behöver de inte arbeta och göra rätt för sig eftersom de är muslimer, – sura 3:110.

 7. Vem är den här (M)ullhan som försöker sig på svenska. Tycker det går sådär, men stackarn har väl bara blivit försörjd har i Sverige i ett 20 tal år, eller är det längre?

 8. De regler som gäller i förorterna kommer avspegla vilka som bor där. Om du ogillar det här, flytta dit själv och börja agera för att andra regler skall gälla där.

 9. ni är riktiga naIster
  några muslimer jagar kvinnor på förort ni tycker då alla muslimr är likadant
  massa kristen fron väst kommer till mrllan oster bomda plundra våldta våra kvinnor ni tycker då alla kristen månskoa är fina ängel
  ni svenne är värsta typ rasister på värden

  • Åk hem medan du kan.
   Snart kraschar ekonomin här. Kanske till och med infrastrukturen. Vad gör du då? När svält och inbördeskrig råder i sverige. Då kan det bli svårt att ta sig härifrån och vad eventuellt ägande du har är inte vatten värt.

  • Åk hem och skydda dina kvinnor och barn om de är så utsatta av kristna! Hur kan du vara så feg att du inte är kvar och tar strid för pedofilen Mohammed ditt ynkliga kräk……

   • Hoppsan! kanske menade profeten, har lite svårt med begreppen. Men det kanske är ungefär samma sak eller…

   • aldrig mannen aldrig i livet vi jaga fega nazi kräk som dik kommer du till husby din fega naze svin

   • Pedofiler ni har gott om i förskola dem är svenar. Kansje du tycke mycket om pedofiler du är pedofil din kräk

  • Ulhan…din moron/retarded….- var fick du luft ifrån?

   • Ulhan…du är en insekt, luften behöver någon annan bättre….Jag jagar dina kompisar men de är snabba, ska försöka med litet insekts-gift….

  • Var har du lärt dig Skriva Uthan går inte förstå
   vad du menar Som Dik till exempel dig heter det
   Lyssna på Roffe Bengtsson Jag är Ert ny Svenskt
   Lärare jag har varit i Sverige Aldrig en gång var jag i
   Sverige två gånger utan streck

  • Ulhan förklara vad är Månskoa
   Bomde
   Naister
   jag trodde du var lyrisk det finns en låt som
   Åsa Jinder brukar spela på Nyckel Harpa
   som heter Näcken och Sko Ella tänkte ett
   tag att det var något sådant du ville berätta
   när du pratade om Mån Skoa Mån Skon
   alltså

 10. Och ”feministerna” har varit alltför upptagna med att slicka de MANLIGA sjuka mängderna av unga män som kommit hit från avlägsna länder…

  …de känner sig väl attraktiva, dessa skräpiga osminkade kvastägare bland sexkranka testosteron-dopade mörka män.

  Nu när Tjerstin nu vaknat upp och sett ljuset (eller snarare mörkret) borde hon ila in till sin chef och KRÄVA att de äntligen sätter mediastrålkastarna på eländet för de hundratusentals kvinnor som bor i Sverige och som lever under manligt förtryck.

Kommentera