Gina Dirawi snackar om somaliers rumpor


HUMOR. Gina snackar om skillnad mellan araber, turkar och diskuterar somaliers rumpor, svenskars dans samt svenska filmer.

Dirawis karriär började i mars 2009. Hennes blogg, Ana Gina (som betyder Jag är Gina på arabiska), startade då som en vanlig dagboksblogg, och från augusti utvecklades den också till en videoblogg. I den presenterade hon satirer med fasta rollfigurer från både arabisk och svensk kultur. Humorvideorna spreds via och både bloggen och youtube-kanalen blev mycket omtalade och för att göra en lång historia kort så upptäcktes hon av de statskontrollerade vänsterorganen SR och SVT.

-Pettersson kan bara säga att smaken är som baken – delad…och skulle en svensk dra dessa ”skämt” skulle rasistflaggan hissas direkt…


13 responses to “Gina Dirawi snackar om somaliers rumpor

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: