Tre afghaner överklagar löjligt lågt straff för böggruppvåldtäkt


INVANDRARVÅLD. Den 15-årige afghanen våldtogs av tre andra afghaner och blev så traumatiserad av händelsen att han känner sig förstörd för livet. Nu tvingas han ändå möta sina plågoandar, öga mot öga i hovrätten. – Inställelsen har prövats och jag utgår från att pojken dyker upp i rättssalen, säger kammaråklagare Emma Svensson.

Den 15-åringen kom med migrationströmmen till Sverige i höstas. Han placerades efter ett tag på Attendos transitboende i Maglarp utanför Trelleborg.

Det var där han mötte de tre andra 16-åriga afghanerna. De frågade den 15-åringen om han ville följa med på en shoppingtur in till Trelleborg, en promenad på sju kilometer.

På en åker utmed E6:an våldtogs den 15-åringen brutalt av de andra pojkarna. Övergreppet efter att en polispatrull upptäckt pojkarna och bett dem hålla uppsikt mot trafiken.

Den 15-årige pojken har själv berättat hur han drevs ned i diket och ut på åkern. Där utsattes pojken för slag och sparkar och trycktes ned i leran.

15-åringen kämpade plötsligt för sitt liv. Ett knä trycktes mot hans nacke och den första anala våldtäkten pågick i säkert tio minuter.

Den 15-årige pojken skrek sluta. Men övergreppet bara fortsatte. Den andra våldtäkten skedde på samma sätt. När pojken ropade på hjälp ska gärningsmännen ha fyllt hans mun med lera.

Den tredje 16-åringen beordrades också att våldta den yngre pojken. Men han klarade inte av det och backade undan.

Tillbaka på transitboendet tvingades 15-åringen att duscha och byta kläder för att spåren efter det grova övergreppet skulle försvinna. På natten smög dock 15-åringen in till nattpersonalens rum. Där bröt han ihop fullständigt.

En ambulans hämtade den 15-åringen, samtidigt grep polisen de tre misstänkta afghanerna och förde dem till polisstationen.

-Pettersson noterar att de i tingsrätten dömdes till löjligt låga åtta och tio månaders ungdomsvård men ändå är fräcka nog att överklaga. Hoppas det är mer krut i hovrätten och att de utvisas till Afghanistan omedelbart och förses med en skylt att de är bögar runt halsen så afghanerna ger dem ett lämpligt straff…

TIDIGARE 2015-12-17. Tre ”flyktingbarn” har blivit män när de åtalas för grov våldtäkt av man som tidigare var ett barn

Tre män som bor på ett flyktingboende i Trelleborgs kommun åtalas för grov våldtäkt. De åtalas även för övergrepp i rättssak eftersom de är misstänkta för att försökt hindra målsäganden från att göra en polisanmälan.

Enligt stämningsansökan har de tre männen sagt att ”om han berättade om händelsen för någon skulle de ge sig på honom igen och då skulle de döda honom”.

De tre männen är misstänkta för att ha haft analt samlag med en annan man. Åklagaren anser att brottet bör bedömas som grovt efersom två personer förgripit sig på målsäganden och tre personer deltagit i övergreppet. Detta skedde dessutom inför ytterligare en person, enligt den stämningsansökan som lämnats in till Ystads tingsrätt.

-Pettersson noterar att ”barnen” blivit vuxna på några månader och att även offret som tidigare var ett barn under 15 år nu betraktas som man…

Det är inte lätt att hänga med i den nya mångkulturen ”böggruppvåldtäkt” Spännande sa Fredrik, berikande sa Mon, beställt säger 87:an…

De åtalade har tolkbehov på dari som pratas i Afghanistan.

Vi kan konstatera att undrens tid inte är förbi. Till och med statsradion skriver några månader efter oss att tre ensamkommande tonåringar åtalas för gruppvåldtäkt…

-Pettersson noterar att de tre åtalade 16-åringarna, som alla nekat till brott, dömdes för grov våldtäkt till löjligt låga straff och sluten ungdomsvård i åtta respektive tio månader.

Skånska Dagbladet

TIDIGARE 2015-09-15. Tre ”flyktingbarn” misstänkta för våldtäkt i Trelleborg

Tre tonåringar har anhållits som misstänkta för en våldtäkt i Hammarlöv utanför Trelleborg natten till onsdagen. Polisen är mycket återhållsam med information.

– Tre personer under 18 år och över 15 år är anhållna i ett våldtäktsärende, säger Calle Persson på Skånepolisens ledningscentral.

Händelsen ska ha skett i Trelleborg. Men de misstänktas eller målsägandes kön vill inte polisen berätta. Inte heller åldern på målsägande.

-Pettersson säger att eftersom polisen inte säger något lämnar de fältet öppet för spekulationer.

 • Gruppvåldtäkt = invandrare
 • Mellan 15 och 18 år = ensamkommande barn 20-25 år gamla
 • De vill inte uppge offrets kön = pojke
 • De uppger inte ålder på offret = litet barn
 • OBS. Ovanstående rena spekulationer efter polisens bristande information

Trelleborgs Allehanda

Uppdaterat: De gripna grabbarna uppger att att de är mellan 16 och 17 år gamla. De har arabiska namn och saknar svenska personnummer.

Polisen bekräftar nu att offret är en pojke i samma ålder som gärningsmannen.

Tidigare publicerades uppgiften att offret var en pojke under 15 år.

Alltså ”flyktingbarn” ute på äventyr och det är bara en gruppvåldtäkt av många utförda av invandrare från Mena-länderna…


9 responses to “Tre afghaner överklagar löjligt lågt straff för böggruppvåldtäkt

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  SVETSAREN Stefan Löven som inte har någon högskoleexamen påstår att det är läkare, raketforskare, civilingenjörer och Albert Einsteins efterträdare och framförallt PENSIONSRÄDDARE….
  Nej, du Stefan Löven, du är en stor IDIOT, liten till växten, kort, knubbig och ful och en IDIOT och dina älsklingar invällarna är DYSFUNKTIONELLA LÅGINTELLIGENTA AFGHANER MED AVVIKANDE PSYKOPATOLOGI SOM SVERIGE ALDRIG KAN FÅ MINSTA NYTTA AV!!!!!
  SÅ VARFÖR I HELVETE SKICKAS DE INTE HEM TILL AFGANISTAN ??

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Jaha? Tre invandrare som våldtar en fjärde.
  Har vi inte nog med att bry oss om våra svenska kvinnor som blir våldtagna av invandrare?
  Det där kan Stefan få stå och tala vackert om, det är inget som rör de svenska folket.

  Gilla

 • de flesta är kirurger från märkliga arabländer

  Monas våta drömmar om mångkultur och hur härligt det är, ingenting får kómma fram som emotsäger detta.

  Gilla

 • Jay

  vänta bara bonder låter sina kreaturer gå på ängarna…

  Gilla

 • lillan

  Alla afganer ska ut ur mitt land klart slut.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Vad är kvinnor och barn värda inom Islam?

  Gilla

 • TheMinimizer

  Om jag förstått islam rätt är det tillåtet att penetrera, men inte att bli penetrerad. I afghanistan hade killarna alltså friats, medan offret fått åka envägs utomhushiss.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Om tillräckligt många av afghanerna är homosexuella så kommer överskottet av män att pareras? De väljer helt enkelt varandra som livspartners?

  Gilla

 • ÅMÅL

  Kommer framtidens nordbor se ut så här?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: