Homovåldtäkter, maskerade män och får på restaurang


En månads islam och mångkultur i Sverige: Januari 2016

av Ingrid Carlqvist  •  27 februari, 2016

 • Hittills har nio av tio saknat id-handlingar när de sökt asyl i Sverige. Detta eftersom man då varit fri att anpassa sin historia efter varifrån det är lättast att få asyl.

 • Presschefen vid Stockholmspolisen skrev att polisen kan uppfattas som rasistisk och därför inte ska rapportera signalement till allmänheten. Lätt komiskt blev dock hela nyheten med tanke på att det är journalisterna som mer eller mindre tvingat poliserna att sluta använda signalement som hudfärg – genom att hänga ut dem som ”rasistiska” varje gång de efterlyste någon med svart hudfärg.
 • ”Det finns de som vill göra detta till en fråga om etnicitet. Det är inte det. Det är en fråga om kultur och värderingar. Vårt fria och öppna samhälle bygger på personlig frihet, västerländsk humanism och kristen etik. Dessa värderingar måste inte bara upprätthållas, de måste försvaras.” — Ebba Busch Thor, partiledare för Kristdemokraterna.

Polisbil splitter

4 januari: Efter en kaosartad höst där asylsökande formligen vällde in i Sverige, tvingades regeringen införa gränskontroller mot Danmark. Det innebär att bara den som har giltigt id släpps ombord på tåg eller färja till Sverige, och är alltså ett effektivt sätt att hålla de många asylsökande som kastat sina id-handlingar utanför landet. Hur lång tid det dröjer innan de flesta asylsökande kommer med id-handlingar, äkta eller falska, återstår att se. Hittills har nio av tio saknat id-handlingar. Detta eftersom man då varit fri att anpassa sin historia efter varifrån det är lättast att få asyl.

5 januari: Den alternativa nyhetssajten Nyheter Idag rapporterade att två 15-åriga pojkar som bodde på ett asylboende för ”ensamkommande flyktingbarn” i den lilla staden Alvesta, häktades misstänkta för grov våldtäkt mot en några år yngre pojke. När offret berättade om händelsen larmades polisen och 15-åringarna hämtades till förhör. En av dem har gjort vissa medgivanden.

Läs vidare


One response to “Homovåldtäkter, maskerade män och får på restaurang

 • Sanne

  När en så kallat utomstående från svenska samhället begår ett sådant brott i vårt land.
  Är omgående kastrering eller dödsstraff enda lösningen.
  Inga långdragna funderare om han eller hon ångrar eller kan bättra sig
  utan ett konkret handlande oavsett följder.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: