Ännu en högvinst till vår reservhuvudstad


Vår reservhuvudstad har begåvats med ännu en högvinst i invandringslotteriet. I fredags öppnade det tredje asylboendet i kommunen. Det är stugbyn vid Karlsborgs enda skidanläggning, Källebacken i Undenäs, som tas i anspråk för de asylsökande.

Därmed torde det bli ungefär lika många boende som asylsökande i Undenäs. För hela Karlsborgs kommun är man nu uppe i 11 %. Det ska bli spännande se hur länge det dröjer innan det kommer krav på lokal tillämpning av sharialagar i Undenäs.

Vårt socialdemokratiska kommunalråd påstår i tidningen att han fick besked förra fredagen via en telefonsvarare och att första mötet med Migrationsverket skedde i måndags. Om det stämmer så har det varit snabba ryck.

Nu på onsdag kommer man att hålla ett möte med allmänheten. Det ska bli intressant att höra vad lokalbefolkningen tycker om den överdådiga mångkulturen. Bussarna som går mellan Karlsborg och Undenäs är redan överfulla, så under rusningstid är det ståplats som gäller om man vill med.

Karlsborgs kommun har redan tidigare rapporterat katastrofläge för skola och socialtjänst till Länsstyrelsen så det ska bli intressant att se var man hamnar nu. Det lär väl bli en dubbel katastrof.

Enda trösten i eländet, som rapporterats på annan plats här på Pettersson, är att vår riktiga huvudstad kommer att begåvas med 4000 modullägenheter. Placering Östermalm, Djurgården och Bromma. Stadsdelsnämnderna i Stockholm lär enligt nyheterna ha en del synpunkter på utplaceringen. Lusharpan antar att det bara är positiva synpunkter. Det är ju så berikande och lönsamt med mångkultur.


8 responses to “Ännu en högvinst till vår reservhuvudstad

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: