Lågutbildade flyktingar


En undersökning visar att en överväldigande majoritet av de flyktingar som kommer till Danmark är lågutbildade.

60 procent av flyktingarna i undersökningen säger sig inte ha en högre utbildning är grundskola, motsvarande vår årskurs 1 – 9. Hela 10 procent säger sig sig ha mindre än fyra års utbildning.

Sverige verkar ha dragit vinstlotten, för hit kommer en majoritet av högutbildade personer som ska rädda vår arbetsmarknad. Trots det talas det dagligen om utmaningar, precis som det görs i Danmark.

SvD

Kristeligt Dagblad


7 responses to “Lågutbildade flyktingar

 • Petter

  Som sagt ALDRIG MER sjukklövern i valen. Det blir SD livet ut ….. Allt samarbete med SD ska ske på SDs villkor om asylpolitiken. Antalet beviljade asylstatusar ska ner till kvotflyktingnivå och bara ge tillf uppehållstillstånd tills asylanten fått jobb och EGEN försöjrning.

  Gilla

 • Svenne

  Spelar ingen roll vad man har för utbildning,När man är udda,dum i huvudet eller en fitta.

  Varför blev nån mobbad i skolan

  Dom hade samma utbildning,kläder hudfärg.

  Kanske dom hade sluppit sin mobbing
  Om staten betalat 80% i ersättning till mobbarna.

  NOT !

  Gilla

 • Kurt

  Inte konstig, alla kebab tekniker, Pizza arkitekter, raketforskare och hjärnkirurger lägger Sverige vantarna på. Något osolidarisk gentemot Danmark tycker jag!

  Gilla

  • Svenne

   Sverige som värnar om allas lika värde,har handplockat plockat ut dom bästa ur Danmark,skiten som slapp igenom skickades till Norge o Finland.

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  De borde låta dessa genomgå psykologiska test för att mäta den mentala kapaciteten….Då kan de plocka ut dem med hög IQ och en bra kapacitet, kanske finns det några.
  De som inte når upp till en viss nivå får de sätta i ”särskola” där de får lära sig det mest nödvändiga för att klara av de enklaste vardagssysslorna. Jag tror det är rätt väg att gå.
  Det tar 1000 år att skapa en fungerande civilisation som den svenska, det går att rasera det på ett decennium. Dessa individer har levt i muslimska diktaturer sedan Muhammeds tid år 600, alltså i mer än 1400 år!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Sverige och Danmark kommer att få oerhörda problem med dessa araber/muslimer! Det bästa och mest förnuftiga vore att se till att skicka ut dem, där har de sitt språk och sin kultur och behöver ingen svensk- eller danskundervisning!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: