UD-larm: Tidning kampanjar mot svensk asylpolitik


INVANDRING. Sverige används av brittiska tabloider som ett skräckexempel i frågan om asylmottagande. Larmet kom från den svenska ambassaden i London till UD i Stockholm inför statsminister Stefan Löfvens besök i Storbritannien i februari. Det skriver DN som tagit del av en rapport som skrivits av ministerrådet Ulrika Funered och godkänts av ambassadören Nicola Clase.

”Tabloiden Daily Mail har inlett en regelrätt kampanj mot svensk migrationspolitik”, står det bland annat i rapporten.

-Pettersson ser här ett exempel från UD och hatmediet Dagens Nyheter på hur man försöker skjuta budbäraren, när någon försöker berätta om ett folk som lider under galna ledare.

Daily Mail tar upp sådant som DN, Aftonbladet, Expressen, SVT och andra borde ha avslöjat för länge sedan, nämligen det gigantiska bedrägeriet med vuxna män som kallas barn. Hur kan DN och den svenska regeringen ha undgått att avslöja att grabbarna nedan inte är 14 och 15 år, på grund av detta blev en 22-årig kvinna mördad av 15-åringen…

15-åring 14-åring


31 responses to “UD-larm: Tidning kampanjar mot svensk asylpolitik

 • Björn

  DN? Wolodarskis PK-megafon menar ni? Förr var DN en bra tidning men under Wolodarskis ledning har tidningen totalhavererat. Att man skrattar åt och skräms av Sveriges vansinniga asylpolitik i länder som Storbritannien och Danmark är allmänt känt. Reinfeldt och Löfvén ivrigt understöda av PK-maffian har skämt ut vårt land totalt.

  Gilla

 • Observator X

  Undrar jag hur de som nu har sommarturismen som sin stora inkomstkälla ser på det att omvärlden nu(äntligen) fått upp ögonen för hur jävligt det har blivit i Sverige.
  Överhuvudtaget är det svårbegripligt att inte de så kallade ekonomiska intressena har reagerat mer: En nerkörd stat, ett folk med svag köpkraft(låneekonomi), en nedåtgående trend när det gäller lämpliga högskolestudenter och deras eventuella möjligheter till etabering på arbetsmarknaden, eftersatt infrastruktur(järnvägen…djup suck) och jag vet inte hur länge jag skulle kunna fortsätta.
  Det skiner igenom och med Internets hjälp tar det bara någon sekund att översatt kunna läsa om händelser världen över.
  Ekonomin är ju mer eller mindre global i dag, så…

  Undrar jag om det inte snart läggs en statlig censur över Internettrafiken till/från/inom Sverige. Verktyg och kapacitet finns sedan länge.

  Gilla

 • Lena

  På den tiden som jag bodde i UK så delade grannen och jag Daily Mail varje dag, då hade vi den i pappersform härligt sätt att starta eller avsluta dagen !
  Min absoluta favorittidning fast jag läser andra också dock sällan svenska, om jag inte blir rekommenderad en särskild artikel.

  Gilla

 • Mike E

  Ja, Internet är ett jätteproblem för svenska journalister. I Sverige har de lyckats banka folket (och politiker) på plats med hatkampanjer mot folk med ”fel” åsikter. De har t.o.m. med foto och namn hängt ut unga människor med ”fel” åsikter. Hade svenska journalister haft möjligheten så hade de censurerat Internet direkt, inget snack om saken.

  Gilla

 • Janne

  Den här historien är avslöjande för hur svenska myndigheter ser på pressfrihet. De anser inte att Daily Mail skall få skriva så rättframt om situationen i Sverige. Då vill svenska myndigheter lägga sig i och använda diplomatiska kanaler för att att få tyst på den alltför frispråkiga tidningen. Situationen är inte helt olik när företrädare för vissa arabstater häromåret vände sig till danska regeringen och ville att den skulle se till att inte Jyllands-Posten publicerade saker de ogillade.

  Gilla

  • D-Fence

   Man måste fråga sig vem som håller i trådarna. Det är inte möjligt att en svensk regering beter sig på det här sättet av egen kraft. Medborgarna har tagits gisslan.

   Gilla

 • Bertil Nilsson

  Skrämmande att Sverige har en regering som kallas sju klövern och är extremt grovt kriminella förbrytare mördare Landsförrädare. Hela Världen skriver om galningarna i Sverige. Varför gör folk inget? Se på Ceausesco ! Se på olof !

  Gilla

 • Hönsmamman

  Svensk media får konkurrens på ett sätt som regeringen uppenbarligen inte räknat med.

  Så förnedrande och oumbärligt ljuvt att det finns andra länder utan behov av att försköna.

  Nu är det upp till regeringen att agera utifrån verkligheten.

  När jag ser bild av misstänkt åldersbluffare skickar jag in uppgifterna till migrationsverket för att poängtera det uppenbara för dem. Kanske dags att även skicka till internationell press. De visar uppenbarligen ett uppriktigt intresse för detta alldeles otroligt bisarra som sker i vårt land.

  Det finns gott om anledningar att reagera mot arga unga män som uppger felaktig ålder. Vi har myndigheter som ska agera för att förhindra detta. Någonstans misslyckas de uppenbarligen.

  Gilla

 • hjultomten

  Alla som på nåt sätt varit i kontakt med mannen på nedre bilden borde ju genomgå skallröntgen. Utlandet skrattar så de slår sig på knäna åt dessa dårar.

  Gilla

 • Mm

  Tur att internet fortfarande finns och att vi läskunniga kan läsa utländsk media. Demokratin i Sverige står inför ett dödshot när svensk media inklusive pressombudsmannen talar för att begränsa alternativmedia och möjlighet att göra inlägg på artiklar i PK tidningar. Snart ger det sig själv när press stödet kommer att användas till ännu fler invällare, då kan våra journalister börja stämpla.. vem vill ha dessa förrädare mot de svagaste i samhället, sanningsvinklare, anställda. De har vant sig vid att ljuga sig fram i livet och tänja på sanningen

  Gilla

 • Lena

  Här en bild på två pojkar födda 03 och en överårig född ?…..hur kan föräldrar låta detta ske ?
  https://mobile.twitter.com/mkliae/status/703268789937254400

  Gilla

  • Suzie

   Ja för mig är det helt obegripligt att föräldrar inte reagerar och snabbt agerar när dem ser och förstår att dessa ljugande sk ”ensamkommande” vuxna män inte är barn och helt enkelt INTE skall gå tillsammans med minderåriga barn i skolan,inte idrotta med barnen etc.Hade mina barn vareit utsatta för detta farliga vansinniga bedrägeri som lärare,rektorer ,myndigheter och politiker medverkar till med fullt öppna ögon hade jag hållt mina barn hemma tills skolledningen tagit ansvar och flyttat de ljugande vuxna menaiterna till vuxenklasser.Fy fan vilket svek mot barnen/ungdomarna.Sverige är så sjukt och ruttet.Sodom och Gomorra är Sverige med de grovt kriminella sjukklövern som vanstyr vårt land utan att folket reser sig och gör uppror.

   Gilla

   • Lena

    Suzie :
    Jag har bott många år i andra EU- länder och jag kan lova dig att det som du ser på bilden ALDRIG hade hänt i något av de länderna, aldrig.
    Även med den galenskapen är Sverige unikt !

    Gilla

   • Lena

    Suzie :
    Jag har på senare tid börjat att läsa litteratur skrivet av västerlänningar som behärskar ryska flytande och med mycket kunskaper om kommunism……folket blev manipulerade och skrämda om vartannat och nomenklaturan härjade fritt !

    Gilla

 • ÅMÅL

  Har de skrivit om att en tredjedel av det svenska folket inte har råd med tandvård?
  Illegala utlänningar får vård i stället!

  Gilla

  • Suzie

   Tänkte på det och hoppas innerligt Daily Mail gör reportage om oss fattiga och handikappade svenskar som inte har råd med tandvård,mediciner,läkarvård, vi får inga hjälpmedel gratis längre.Glasögon får vi inga heller,det får vi leta pengar i fonder till eller avstå glasögon.Många av oss lever långt under Eus fattigdomsgräns.Få av oss som får hjälp från soc.Illegala och asylsökande Menaiterna går alltid före i allt och tar för sig av allt som myndigheterna serverar dem på silverbricka.De får allt som vi svenskar inte har råd med men är i stort behov av.

   Gilla

 • Janne

  ”Nu ska ambassaden försöka motverka den negativa bilden” står det i DN. Vore det inte bättre att använda pengarna och energin till att försöka komma tillrätta med problemen som Daily Mail vittnar om? Att försöka dölja och skönmåla problemen är ingen långsiktig strategi.

  Gilla

 • hjultomten

  Det borde vara retroaktivt dödsstraff för en del av våra beslutsfattare.

  Gilla

  • Risto Matinen

   Retroaktiv abort, kanske kunde ordnas. Istället för en fläck på lakanet, blev ”hen” en antisvensk.

   Gilla

 • Martin

  Vi bör skicka tips till Daily Mail. Er länk till lokaltidning med liknande bild igår till exempel.

  Gilla

 • ÅMÅL

  I utlandet vet de mer om Sverige än stackars svenskar inom landet!

  Gilla

 • jgarn

  Svenska media är idioter, gangsters eller kommunister, välj själv.

  Gilla

  • D-Fence

   Dessutom är de kappvändare. De kan vända på en hundradels sekund och byta åsikt när det gagnar dem. Wait and see…

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Bara den kriminella Socialdemokratiska regeringen kan hävda att Alexandra 22 år mördades av ett 15 årigt barn!
  ALLA VI ANDRA SER ATT DET ÄR EN VUXEN MAN! SKÄMS STEFAN LÖVEN!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: