En katt bland hermelinerna

Sverigedemokraterna klippte banden med sitt ungdomsförbund förra året.

Till SDU:s nya ordförande hade man då valt Jessica Ohlson. Nu kanske vi förstår varför banden klipptes.

Sedan i höstas tjänar nämligen Jessica Ohlson pengar på att flyktingar ska få stanna i Sverige.

Som jurist har Jessica hittills engagerats av Migrationsverket i sjutton ärenden och enligt experter i asylrättsfrågor måste offentliga biträden brinna för saken. Det gör Ohlson m.a.o.

Nu väntar vi på kommentarer från Kasselstrand och Hahne som lyft fram och stöttat Jessica Ohlson i hennes roll som ordförande för SDU.

Expressen

17 thoughts on “En katt bland hermelinerna

 1. […] http://petterssonsblogg.se/2016/02/26/en-katt-bland-hermelinerna-2/#more-155120 http://unvis.it/www.expressen.se/nyheter/var-for-extrem-for-sd–hjalper-nu-flyktingar/ http://www.expressen.se/nyheter/sd-utesluter-sdus-nya-ordforande/ Är alla (?) dom som dragits till SD under de 10-15 senaste åren helt enkelt “till salu” för högstbjudande.!? Ligger det mer bakom uteslutningarna än vi fick besked om? Varjager […]

  • Vi måste stödja SD:s styrelse när de utesluter medlemmar för illojalitet, partiet går under annars och det är svårt att veta om någon är ansvarsfull och lojal mot SD.
   Tyvärr det går inte att ha rättshaverister och psykfall som förtroendevalda, allt har en gräns.
   Ska SD överleva och växa så måste yxan få gå och denna figur var det 100% rätt att utesluta!!!

 2. Minst 20 % av juristernass inkomster i Sverige kommer från migrationsärenden.
  ”Den som inte intresserar sig för politik, riskerar att bli styrd av idioter.”

 3. Spänn fast säkerhetsbältena.

  LUF kan tänka sig Nekrofiliklubbar

  Jag har varit inne i ett bårhus en gång. Jag lovar er att det var ingen erotisk miljö.

 4. Tyvärr har jag också blivit lite misstänksam och krass när det gäller människor som sägs jobba ideellt med flyktingar. Det brukar inte ta så lång tid efter reportagen om dessa goda änglar som offrar sig för människor på flykt från krig och elände innan man finner att pengar är inblandade. Men det törs man inte säga….

 5. Detta är väl en icke nyhet? Att man arbetar professionellt med det man är utbildad till är helt naturligt. Många advokater behöver nödvändigtvis inte sympatisera med sina klienter för att sköta sitt arbete. En läkare kan vårda en migrant utan att för den sakens skull vara för massinvandring. Hur tänker du Stefan K?

  • Det är bra att människor försörjer sig själva, oavsett yrke.

   Det är dock en trovärdighetsfråga om man vissa stunder av dagen säger sig vara emot asylinvandringen, samtidigt som man andra stunder av dagen tjänar stora pengar på denna mycket lönsamma industri.

   • Jag håller inte med dig där. Det är skillnad att vara Bert Karlsson och samtidigt argumentera för Fort Europa vilket sätter en i en väldigt diskutabel position. Men att agera som ombud åt asylsökare? Nyckelordet är här ombud enligt mig och oavsett vem du är ska du ha rätt till en rättvis rättegång där det kräver ett ombud, vilket förutsätter en jurist som kan skilja mellan privat och profession.
    Smaken är väl som baken Stefan K. Vi får väl enas om att vi tycker olika.

 6. Maria Danielsson var en annan högt uppsatt SD kvinna som fejkade engagemang. Hon stämplar fortfarande in och ut för att få lön, men gör inte ett skit.

 7. Intressant.

  Något för AB. Expressen eller till och med “lokaltidningen” att skriva om?

Kommentera