Tysk läkare varnar Sverige


”Fakta: En kvinnlig läkare i München, mailade detta brev med en varning till alla hennes kontakter med en önskan om att de som läser brevet vidare befordrar detta till alla sina kontakter. Diktaturen EU har varnat all media runt om i Europa att de är förbjudna skriva någonting negativt om migrationen och flyktingproblemen som eskalerar runt om i Europa, och tydligt visar att EU ännu en gång totalt tappat kontrollen i en viktig och kostsam fråga som migrationen, som nu snabbt vuxit till en katastrof av bibliska mått !

Man kan säga att Media har fått munkavle och tvingas ljuga för det ”demokratiska” EUs räkning ! ! !

Den 25 oktober hade vi ett möte här på sjukhuset om att läget hos oss och på de övriga sjukhusen i München nu sprängt alla gränser och förvandlats till en mycket farlig och ohållbar akut situation.

Vanliga vårdcentraler och kliniker klara inte av att hantera nödsituationer som denna, så de skickar precis allt vidare till sjukhusen.

Många eller de flesta muslimer vägrar totalt att behandlas av kvinnlig personal, och vi kvinnor vägrar att gå bland dessa bestialiska djur, speciellt de från Afrika.

Relationerna mellan personal och invandrare gick från att ha varit mycket dålig till helt omöjlig.

Sedan förra helgen, måste migranter som kommer till sjukhusen åtföljas av polisens beväpnade K-9 enheter eftersom all personal våra sjukhus fasar för våra liv.
Många invandrare har aids, syfilis, öppen tuberkulos och många andra exotiska sjukdomar som vi i Europa inte vet hur man behandlar.

Om de får ett recept till ett apotek,inser de snart att de måste betala kontant för att få ut medicinen vilket,leder till otroliga vansinnes utbrott, särskilt när det handlar om läkemedel till barn.

Får de inte som de vill så bara överger dom barnen till apotekspersonalen med orden: ”Så, bota dem här då och försvinner från platsen”

Så polisen tvingas inte bara vakta vårdcentraler och sjukhus, utan även alla apotek.

Vi ställde frågan öppet: Var är alla de som med skyltar och plakat hade välkomnat dessa migranter vid alla tågstationer inför TV-kamerorna och all övrig media ???!

Ja, för nu har gränserna stängts, men runt en miljon av dem är redan här, och vi kommer definitivt inte att kunna bli av med dem eller det kommer att bli väldigt svårt i alla fall ! ! !

Hittills har antalet arbetslösa i Tyskland varit 2,2 miljoner. Nu blir det minst 3,5 miljoner.
De flesta av de nyanlända migranterna är helt unemployable (fritt översatt ”anställningsomöjliga”). (eller oanställbara /Olli Rein)
Endast ett minimum av dem har någon utbildning och för den större delen kvinnor som aldrig jobbat utan bara gått hemma, fungerar oftast eller aldrig någonting för.

Jag uppskattar att en av tio är gravid och hundratusentals av dem har med sig spädbarn och små barn under sex år, många helt utmärglade och försummade.

Om detta fortsätter och Tyskland återigen skulle öppna sina gränser, så kommer jag genast att resa hem till Tjeckien igen.

Ingen kan hålla mig kvar här i denna situation, inte ens om jag skulle bli erbjuden den dubbla lönen mot hemma.

Jag reste till Tyskland för att arbeta, inte till Afrika eller Mellanöstern.

Den professor som är ansvarig för vår avdelning, berättade under mötet hur ledsen han blev över att se en städerska, som har städat på sjukhuset för 800 euro i månaden under flera år, dagligen möter unga män i korridorerna som bara väntar med sin hand utsträckt, vill ha allt gratis , och när de inte får som dom vill, blir våldsamma och kastar avföring samt kletar ner överallt .

Jag behöver verkligen inte det här ! Men jag är rädd att om jag återvänder,så kommer historien att upprepa sig någon gång och bli densamma i Republiken Tjeckien.

För om tyskarna, med sin karaktär inte klarar av att hantera detta, så skulle det bli ett totalt kaos i Tjeckien ! ! !

Ingen som inte har kommit i kontakt med dessa folkslag har den minsta aning om vilken typ av hänsynslösa djur som de i själva verket egentligen är, speciellt de från Afrika, och hur de muslimer vi tvingats möta föraktfullt och överlägset agerar mot vår personal, när det gäller deras religiösa boende.

Ännu har ingen från personalen på vårat sjukhus insjuknat i någon sjukdom som vi dagligen konfronteras med, men med den tillströmning av hundratals patienter varje dag så är detta bara en ren tidsfråga!

På ett sjukhus nära Rhen, attackerade i veckan invandrare personalen med knivar efter att de hade överlämnat en 8-månader gammal baby som höll på att dö och som de hade släpat med sig över halva Europa under tre månader.

Barnet dog efter ett par dagar trots att det fick den vård på en av de bästa barnklinikerna i Tyskland.
Läkaren som blev knivhuggen fick genomgå en akut operation och de båda sjuksköterskorna tvingades läggs upp i ICU , trots detta har ingen straffats mordförsöket.

Lokal och rikspressen är förbjudet att skriva om saken, men inom vården håller vi kontakten mellan sjukhusen via e-post.

Vad skulle ha hänt med en tysk om han hade knivhuggit en läkare och två sjuksköterskor med en kniv? Eller om han hade kastat sin egen syfilis-infekterade urin i en sjuksköterska ansikte och hotade att ge henne infektion?

Åtminstone skulle den personen omgående fängslas för att senare dömas i domstol.
Men för dessa människor – händer det absolut ingenting ? ? ?

Och därför undrar jag och ber just er alla som var med och mottog dessa migranter på tågstationerna och hälsade dem välkomna ?

Ni sitter kanske hemma nu och njuter över vad ni och era ideella organisationer lyckats göra och ser fram emot fler tåg och nästa flod våg av invandrare som ni får ut och hälsa välkomna och agera mottagare ute på stationerna.

Om det var upp till mig skulle jag rada upp alla dessa”VÄLKOMNARE” och först och främst föra hit dem till vårt sjukhus akutmottagning, och tvinga dem arbeta som skötare för alla migranter och nyanlända utan beväpnad polis med polishundar som i dag befinner sig i varje sjukhus här i Bayern, och utan medicinsk hjälp.

Bara så att vi övriga i personalen får chansen och ha en möjlighet att också kunna ta hand om våra vanliga medborgare och patienter.

Jag skickar runt detta som en varning till alla länder då denna ”situation” kommer till er i Sverige?

Var snäll och hjälp oss skicka detta mail vidare till alla ni känner för att bilda opinion! ”

Så skriver Victoria Wärmler på sin blogg 

Tysk läkare varnar Sverige

Så här var detta inlägg när jag postade det 6:e december 2015

https://petterssonsblogg.se/2015/12/06/brev-fran-tysk-sjukskoterska-angaende-muslimska-invallare/

Så här ser det ut på Youtube nu


34 responses to “Tysk läkare varnar Sverige

 • Ove Andre Johansen

  Saken ær den at Israel vil bygga ”Eretz Israel” i Midt-Østen. Derfør skal det krigas så mycket i Syrien, Libanon, Jordan och Paledtina, att alla araber och muslimer flyr til Europa! Både USA och Ryssland hjælper Israel att førstøra Syrien, och med att skræmma innvånarna til Europa, Norge och Sverige. Våra politiker som ær sionister/judar, sæger att vi måste ta inn flyktningar, så att Midt-Østen kan tømmas før muslimer. Fredrik Reinsfeldt i Sverige er jude, och det ær ochså Angela Mærkel i Tyskland! Læs om Eretz Israel, så fattar ni kanskje vad det handlar om! Norskt tastatur

  Gilla

  • swede in UK

   Så är det att vara etnisk svensk och gammal i Sverige. Nästa gång som det är en etniskt svensk som råkar ut för en olycka så ring ambulans och säg , ”det ligger en oidentifierad invandrare här och såret ser allvarligt ut”, personen förstår inte något europeiskt språk, då kommer det säkert både ambulans, räddningstjänst och polis.

   Gilla

 • Magnus Eriksson

  Det är något skumt med detta email. Jag bor i Berlin, Tyskland. I emailet talas om vårdcentraler. I Berlin finns inte en enda vårdcentral. Några enstaka vårdcentraler finns här och var i Tyskland, men det är privata läkarstationer. Läkarvård får man genom sin husläkare, som har privatpraktik. Husläkarna här i Berlin verkar inte överbelastade och dom har inte behov av vakter åtminstone inte i det område där jag bor..Hur det är på sjukhusen vet jag inte man jag har inte hört talas om några problem.

  Gilla

  • Tony

   Vill du höra? Om nu problemen stämmer med vad
   hon angett? Frågar därför att dom som är för denna
   katastrofala invandring till Europa sällan vill låtsas
   om dom enorma problem som massinvandring utan
   motkrav ger?

   Gilla

  • kärringenmotströmmen

   Och du hängde upp dig på vårdcentraler. ? Läste du resten?

   Gilla

  • Stenbock

   Bor du möjligen i Dalhem eller Zehlendorf ?? Åk in till Vivantes vid Rudower-strasse och titta hur det ser ut.Det finns också flera liknande darüber t.ex. i Pankow ! Skulle du mot all förmodan bo i Kreuzberg,kan du finna sådana på närmre håll. Lycka till på din resa.

   Gilla

   • Stenbock

    Magnus E:
    Hat vergessen…Pass uf vor taschendiebe und räuber am Kotti.Ob du fährt U-bahn !

    Gilla

  • Olli Rein

   Magnus E.
   Det är stor skillnad mellan Berlin och Bayern. De sistnämnda har stor frihet mot många andra delstater i Tyskland. Fråga Stenbock, han kan mer om detta än jag gör.

   Gilla

 • Kommendanten

  Så går det när man massimporterar muhammedaner. Dessa muhammedanska avarter, vars religion egentligen är en våldsideologi, förpestar och förstör Europa.

  Glöm EU, snart har vi ett Muhammedistan…

  Islam måste bekämpas och kriminaliseras, det är den enda vettiga och långsiktiga lösningen på problemet.

  7-klövern, pk-median, 87-an och andra ansvarslösa EU pk-ister har öppnat porten till helvetet.

  Gilla

 • Ståfräs

  Nähädu,
  PK, regeringen 7-klövern hävdar bestämt att så kan det inte bli i Sverige, bara Tyskland, för vi är inga rasister och älskar alla muslimer mer än våra egna barn, anhöriga gamla o sjuka.

  Liked by 1 person

 • Trynbald

  Här har vi ljugarmurvlarna Lindberg och Lindström som säger att allt är frid och fröjd. Hur man som så kallad journalist kan göra på detta sett är grovt kriminellt. Ser fram emot deras sorti.

  Gilla

 • eri

  Pernilla Wahlgrens före detta make, 3:e generationsinvandraren Emilio Ingrosso, även känd som krögare, duktig musikproducent, fantastisk dansare och kompositör, har en gång i tiden växt upp i en svensk förort, och vet hur det kan vara. Nu uppmanar han svenskarna från sin Facebook: ”SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SVENSKAR, ta tillbaka ert

  Gilla

 • ÅMÅL

  Kille smittad av LEPRA:

  Gilla

  • Lena

   Det är helt förfärligt, i en liten stad i norra England där jag bodde för några decennier tillbaka, där informerade min engelske granne mig att på den marknaden där jag handlade frukt och grönsaker, där hade en kvinna i burka svimmat, hon blev omhändertagen och det visade sig att hon hade ”torr lepra” som tydligen inte är lika smittsamt !
   Han som visste var rektor på en skola och personalen hade varnats.

   Gilla

   • ÅMÅL

    Ja, nu väller det in hemska sjukdomar till Europa!

    Gilla

   • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

    Det är inte bara löss och ohyra de för med sig, trevlig berikning tycker Mona Sahlin vi har ju bara midsommar och sådant töntigt, de har mycket mer spännande ”kulturer”….

    Gilla

   • Lena

    När jag berättade det för mina svenska vänner i Sverige så var de beredda att ”klösa ögonen ur mig”, jag kommer aldrig att begripa mig på det folk som jag genetiskt tillhör !

    Liked by 1 person

 • Anna

  EN TJEKISK LÄKARE HAR VARNAT FÖR DETTA REDAN I HÖSTAS:
  http://www.liveleak.com/view?i=681_1444192396

  Gilla

 • Stenbock

  Om svenska allmänheten haft en minsta aning om,vad som inträffar inom kort,skulle ren panik uppstå…Den dagen är nära då hela EU-patrasket,och Europa rasar samman.. När Tyskland (kanske redan under detta år) bryter samman,uppstår även ett valutakaos och scener som 1923 kommer att utspelas,över hela kontinenten.
  I mitt scenario har jag avsiktligt utelämnat en storkonflikt i M-östern,där Turkiet och Ryssland mycket väl kan drabba samman med enorma följdverkningar för hela jorden !

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Turkiet är en muslimsk gangsterstat tillsammans med Saudi Arabia har de stöttat IS i Syrien med vapen m.m.
   Turkiet har INTE en chans mot Ryssland, de har aldrig förlorat ett krig, det blir intressant att se hur NATO och USA ställer sig vid en ev konflikt, på Islamiska Statens sida mot Ryssland ?
   Turkiet måste nog ligga lågt och böja sig framåt…Vi får se vad som händer….!

   Gilla

   • Stenbock

    Vad gäller Turkiet har dessa sedan några dagar tillbaka bjudit in det S-Arabiska flygvapnet.Dessa ligger redan nu i beredskap i sydöstra delen av landet.Kriget mot sin egen del av Anatolien fortgår mot kurdiska civilbefolkningen..o.s.v..
    När det gäller Ryssland har man öppnat en flottilj i södra delen av Armenien.Endast 40 km från Turkiets gräns.
    För en knapp vecka sedan,uppmanade ryska regeringen alla ryssar,att omedelbart lämna Turkiet. Dessa nyheter är inget som det absurdska folket har en aning om….

    Gilla

   • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

    Motivet som Saudi Arabia och Turkiet har haft är en olje-och gasledning som skulle gå över Syrien, via Turkiet till Europa….Nu kommer Ryssland och Iran gå stärkta ur detta tillsammans med Assad och Syrien….Ryssland är hjältar i Syrien och befolkningen jublar över att befrias från IS.

    Gilla

   • jgarn

    Ryssland förlorade mot Japan 1905.

    Gilla

   • Mr Q

    jgarn:
    Sverige förlorade vid OS-36 mot Japan i fotboll!

    Gilla

 • JEX

  Var på akuten igår , ca 70% var invandrare vissa bara trängde sig in och gick före ,Polis och väktare var inne på akuten ,vet inte vad som hände där inne , Vi fick sitta och vänta över 12 tim ,det fanns inte sitt platser i väntrummet till alla pga att invandrarna hade halva släkten med sig.
  Fy fan man blir rädd ,vad håller på att hända med våran välfärd.Och vad händer om någon har en smittsam sjukdom i väntrummet.

  Gilla

 • eri

  Och detta är bara början ,,Jag tror att svetsloppan steffe kommer att få ta till åtgärder som får den mest inbitne nasisten att rådna och säga nu räcker det ,,för dom åtgärder som krävs i nutid är av den karaktären ,,om man vill rädda landet ,,och jag har en liten känsla av att dom ”ansvariga”håller på att vakna upp och inser snart vad dom ställt till med men det är nog redan försent att vända kaoset ,,dom kommer att behöva ta hjälp av militären för att kunna kasta ut kräken (bestialiska negrerna och odjuren från mena)

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Intressant artikel av denna läkare, huvudansvaret ligger på den Tyska regeringen och Merkel samt naturligtvis de inom livsstilsvänstern + vänsternazister som välkomnat dessa ROVDJUR men nu lyser med sin frånvaro…..!!!
  ANSTÄLLNINGSOMÖJLIGA – ett jättebra ord och tyvärr en underdrift, dessa afrikaner och MUSLIMER/ARABER efterfrågas inte på arbetsmarknaden och Sverige och Sveriges befolkning kommer att få ett helvete med de här rovdjuren och det förstår vi som läser bloggen. Det är verkligen synd om personalen på de sjukhus i Tyskland som drabbas så här otroligt hårt, det går inte att fatta riktigt, – SKRÄMMANDE är bara förnamnet!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Det låter som samma mörkläggning av makten som i Sverige, dvs. kod 291!!!

   Gilla

   • Trötttttttt

    Mörkläggningen är skrämmande.

    Hur vi ens kunde hamna här är mindblowing. Jag satt o prata om invandringen i början på 2000 talet med en vän, vi båda förutspådde de flesta problem som nu har uppstått och det är tydligen inte på väg att lugnas ned, tvärt om. Medans media kåren tystar så mycket dom kan på bestämmelse av EU.

    Samtliga regeringar i Europa är livrädda för att reta upp muslimska armen,politikerna sitter inte säkert heller o det vet dom. Då dessa människor gömmer sig bakom religionen så tar dom inget personligt ansvar, deras gud har sagt åt dom vad som är rätt o fel.

    Skulle tex Frankrike få för sig att verkligen ta tag i problemet med 7 miljoner muslimer blir det inbördeskrig och det lär gälla flera EU länder som förmodligen följer med och får inbördeskrig eller åtminstone många attentater också.

    Dom vet med stor säkerhet vad som sker i alla drabbade länder men vill inte skrämma upp sina landsmän med sanningen så dom tystar ned mycket och hoppas dom kan lösa problemen vilket dom givetvis inte kan, bara kolla hur det ser ut och har sett ut ett bra tag. Vi oskyldiga blir drabbade, och det är många som drabbas på många olika sätt.

    Själv är jag inneboende då kön till lägenheter är långa.

    Min syster blev våldtagen av en NY svensk för 5 år sedan, hon trodde han var muslim men vi fick aldrig tag på honom, jag tänkte klubba äcklet, skära av kuken och lägga den vackert i hans mun o lämna han där, men aset kom undan och har säker våldtagit igen. Min syster blev helt förstörd med självmords försök osv men mår nu bra då hon är tillsammans med en kille som heter Johan, bra val.

    Sen blev min plast son ordentligt misshandlad av 2st NY svenskar, det ända han gjorde var att gå på trottoaren när dom flög på honom, fick inga större skador som tur är.

    Anlagt bil brand iförrgår i mitt området, våldtäkt för några veckor sedan på en ung svensk man av 3st afrikanska 16-17 åringar, han fick suga av alla 3 tills dom kom i hans mun, misshandlar, mordhotar och rånar honom också.

    Han är helt helt förstörd, jag tror inte han kommer över detta på lång tid.

    Ville bara skriva av mig.

    Bra jobbat av våra underbara landsförrädare till ledare.

    Gilla

   • ÅMÅL

    ORGANISERA ER MED LIKASINNADE!
    LYCKA TILL!

    Gilla

   • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

    Man kan lugnt säga att politikerfrälset och 87:an som röstat fram patrasket inom 7klövern lyckats förstöra rejält för Sveriges befolkning….!
    Mänsklighetens överlevnad står på spel, frågan är varför Sverige är en av världens riktigt framgångsrika företagsnationer med IKEA, Ericsson, Electrolux, SKAB, Volvo, et cetera….MEN SÅ FULLSTÄNDIGT MENTALT UTSLÄTANDE SOM MONA MUSLIM SA: ”Vi har bara midsommar och sådant töntigt….ni har mycket mer spännande kulturer, se på Mogadishu….”
    En Socialdemokratisk politiker som höjer en soptipp som Mogadishu över det egna landet och tycker att kulturen i Mogadishu är mer högtstående…..
    SÅÅÅÅÅ hur kommer det att se ut i Sverige om 200 år….? Har vi nått samma höga nivå som Mogadishu enligt Mona Sahlin, heter hon då Sahladin….?!
    Allvarligt talat, inte dumt att försöka se 200 år framåt….! Ingen mänsklig utveckling, då är vi utrotade som en cancer hela mänskligheten…..UTROTAR VI INTE CANCERN ISLAM/ARABER DÅ FINNS VI INTE!!!!!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: