Nobben för SD ??

Enligt Sverigedemokraterna i Tibro så uppger elever att de av vissa lärare på Nyboskolan i Tibro inte får gå in på lektioner om de bär en SD-pin. Uppgifterna har fått SD:s ordförande i Tibro att ställa skriftliga frågor till Barn och Utbildningsnämndens ordförande, Ann-Marie Wahlstrand (S).

SD undrar vilka åtgärder kommunen tänker vidta för att säkerställa att alla elever, oavsett politisk åsikt, får samma möjligheter till utbildning. SD undrar också om det råder förbud på Nyboskolan mot riksdagspartiernas symboler och om Wahlstrand anser att opartiskhet är viktig från lärarnas sida för att barnen ska få bilda sig egna åsikter.

Lusharpan är inte förvånad. Lärarkårens politiska uppfattningar påminner om journalistkårens. Den dagen en lärare förbjuder en elev att gå in på en lektion för att vederbörande har en pin med sossarnas ros, den dagen kommer det att finnas sju torsdagar i en vecka.

Lusharpan ser fram mot vår lokaltidnings fortsatta rapportering i ärendet. Eftersom politisk diskriminering, i vart fall på pappret, är förbjuden här i landet så får vi väl utgå ifrån att läraren blir avskedad, eller ……………..  ???

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

6 thoughts on “Nobben för SD ??

  1. På gymnasiet i Vetlanda går min dotter.hennes so lärare pratar ofta skit om Sverigedemokrater till klassen.jag tyker det är uselt! En läraret tycker jag ska vara neutralvad gäller poliik och religion.

  2. Har sagt hela tiden , att Svenska journalistkåren är bortom
    all räddning, dom vägrar att ta avstånd från världens värsta
    mördarpack Kommunismen, men inte långt under kommer
    den Svenska lärarkåren, som även inhyser en hel del av
    dessa element till historieförfalskare, som inte drar sig för
    att försöka pränta in socialistiska ideer i eleverna.

  3. PK. Polisens ”mörkläggning”

    Enl ett brev från september förra året som SvD tagit del av beskrivs vilka rutiner myndigheten ska ha kring händelser som kommuniceras till allmänheten.

    Vid vardagsbrottslighet, till exempel inbrott och stölder, så ska informationen utåt inte innehålla ”signalementsuppgifter som längd, hudfärg, etniskt ursprung eller nationalitet med mera”, skriver polisens pressavdelning.

    Inte underligt om antalet uppklarade brott är lågt..

    http://jeanders-bilder.blogspot.se/

    http://s17.postimg.org/jyw0vy02n/Efterlysning_LOW.jpg

  4. Det är en äcklig värld vi lever i och det bästa man kan göra är vårda gemenskapen till dom man känner tillhörighet till.

    • Ja, idag är det inte självklart att kunna få vara trygg i vardagen ens. Det går inte att räkna med någon idag. Vänner och anhöriga blir ofantligt viktiga, du vet inte vem din granne är ens. Du kan möta en muslim på gatan som slaktat människor, skurit huvudet av barn och kommit tillbaka och har mer rättigheter än dina barn och äldre familjemedlemmar. Det är ett så sjukt land vi bor i, vill bara gråta ibland.

Kommentera