Mångkriminell arab döms till fängelse och utvisning, TV4 mörkar


INVANDRARVÅLD. Stora delar av Sverige blev ordentligt upprörda tidigare i år över det brutala överfallet på en småbarnsmamma vid Gamla stans tunnelbanestation i Stockholm då hon försökte stoppa en stöld.

sofien

Det var den 5 januari i år som småbarnsmamman ingrep vid en stöld på Gamla stans tunnelbanestation. Hon blev då brutalt överfallen en man som slog och spottade på henne. Videon med överfallet spreds på nätet och polisen grep slutligen mannen i en kolonistuga där han olovligt förskansat sig.

I dag dömde Stockholms tingsrätt algeriern Sofien Bouarour till två månaders fängelse för misshandel och ofredande. Han frias helt från stöldförsöket. Under utredningen framkom det att Bouarour innehar en mobiltelefon som inte ägs av honom utan av en sjuåring.

Bouarour ska utvisas till sitt hemland Algeriet när han har suttit av sitt straff. Enligt Dublinförordningen skulle han ha utvisats till Danmark, som är det land han först sökt asyl i. Men enligt försvarsadvokat Ekrem Güngör vill den dömde hellre åka till Algeriet.

Bouarour, om det nu är hans rätta identitet har tidigare begått en mängd brott och är känd under flera olika namn.

 • 5 okt 2015. Bouarour, Zine Alabiden 820613
 • 9 okt 2015. Bouarout, Rimis 820613
 • 12 jan 2016 Bouarour, Sofan 940613
 • 9 juli 2013. Daoudi, Sofan 940613
 • 8 jan 2016. Rimis, Bouarour 870613.

Araben med de många namnen finns registrerad i Danmark, Tyskland, Grekland, Norge och Sverige. Han har även uppgivit att han är Tunisier.

-Pettersson såg på hatmediet TV4 som hade ett litet reportage om saken. De glömde dock nämna att det var en asylsökande arab och att han ska utvisas efter avtjänat straff. De pixlade också ansiktet på araben trots att de sa att mannen hade kunnat gripas tack vare bilderna som spreds.

Skärmklipp från TV4tunnelbanemisshandel

Verkligheten

TIDIGARE 2016-01-23. Kvinnomisshandlaren från Gamla stan är en ökänd arab och asylsökare

Den man som fångades på film när han den 5 januari attackerade en småbarnsmamma i tunnelbanan i Stockholm greps vid Migrationsverkets förvar i Märsta, det säger mannens advokat Ekrem Güngör.

Mannen ska ha skrutit om filmen på förvaret. Polisen offentliggjorde en övervakningsfilm på den misstänkte i torsdags och han greps i fredags.

– Det var personal på Migrationsverket som kontaktade polisen efter att de känt igen honom från filmen, säger Ekrem Güngör.

Expressen

Mannen är 21 år och algerisk medborgare. Han är välkänd av svenska myndigheter. Efter att ha varit i såväl Norge, Danmark, Grekland och Tyskland kom mannen till Sverige 2013 och sökte asyl. Eftersom han tidigare varit i Norge blev det ett så kallat ”Dublinärende”, och mannen uppmanades att söka asyl i Norge.

Den 21-årige araben placerades i Migrationsverkets förvar i Märsta i väntan på utvisning till Norge. Där har han flera gånger visat sitt våldsamma beteende och uppviglade andra till våld och rymning.

I oktober 2013 utvisades han till Norge. Tre månader senare var han tillbaka i Sverige. Den 8 januari – tre dagar efter händelsen i Gamla stan – greps han av polis, misstänkt för hot mot tjänsteman, våldsamt motstånd och olaga intrång.

Polisen visste då inte om hans inblandning i misshandeln i Gamla stan, men såg att det fanns ett utvisningsbeslut mot honom. Han kördes då återigen till förvaret i Märsta.

När filmen från misshandeln offentliggjordes i torsdags visade han den för de andra intagna i förvarets datorsal och sa ”det där är jag”.

Södermalmspolisen hänvisar bara till sitt pressmeddelande som bara berättar att mannen är anhållen. I övrigt vill man inte svara på frågor.

-Pettersson påminner om filmen ”Förvaret” där en Kriminell Guldbaggevinnare: ”Jag har inte gjort ett skit för att hamna här” hyllades av en enig PK-elit som försökte framställa dem som sitter på Migrationsverkets förvar som små oskyldiga lamm på Guldbaggegalan i måndags den 18 januari. De ljuger…Man hamnar inte på Migrationsverkets förvar utan anledning. Beslut om förvar kan fattas av Migrationsverket, Polismyndigheten eller en domstol. Förvar används i huvudsak för att säkerställa att en person är tillgänglig så att ett beslut om avvisning eller utvisning kan genomföras. Förvar kan även användas om det är nödvändigt för att utreda någons rätt att vistas i landet eller om någons identitet är oklar. En person kan inte tas i förvar enbart på grund av att han eller hon har ett avvisnings- eller utvisningsbeslut.

TIDIGARE 2016-01-22. Man gripen för kvinnomisshandel i Gamla stan tack vare signalement och tips från allmänheten

En man har gripits misstänkt för försök till grov stöld, misshandel och ofredande efter en händelse i Gamla stans tunnelbanestation på torsdagsförmiddagen.

Mannen slog och spottade på en kvinna som stoppade honom från att försöka stjäla från en äldre person. Händelsen registrerades av en övervakningskamera och har väckt stor uppmärksamhet.

Mannen greps i norra Stockholm på fredagen, tack vare tips som kommit in från allmänheten rapporterar Polisen.  Den gripne mannen är känd av polisen och misstänks bland annat för att ha attackerat en polis med kniv.

-Pettersson noterar att på SVT:s film här är mannens ansikte pixlat. Aftonbladets film visar ansiktet på mannen här.  Ivar Arpi skrev i SvD om onödigt pixlande som försvårar möjligheterna att lösa brott.


15 responses to “Mångkriminell arab döms till fängelse och utvisning, TV4 mörkar

 • Varnings-sms inget för den svenska polisen | Petterssons gör skillnad!

  […] -Petterssons och andra alternativa medier visade dock sanningen och mannen greps…Läs HÄR. […]

  Gilla

 • Mari

  Skulle inte förvåna mig om han släpptes i väntan på att det skall finnas plats på flyget hem. 2 månaders fängelse?? Alla våldtäktsmän som frikänns? Fick han 2 månader för spott……Sverige är underbart !!
  IRONI..
  Bunta ihop dem alla, våldtäktsmän, spottare, tjuvar och gatubarn och skicka hem dem allihop. Vi vill inte ha dem här förstörande vårt vackra land.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricki

  En uppenbarligen välutbildad kvinna ser ett brutalt överfall på en äldre kvinna som araben smyger på bakifrån och tänker råna….Oerhört brutalt och fräckt rånförsök på en FÖRSVARSLÖS ÄLDRE KVINNA…Om inte denna kvinna ingripit hade den äldre kvinnan blivit rånad, – araben/muslimen vänder sitt hat mot kvinnan och slår, sparkar och spottar….! DENNA BORDE INTE TILLÅTITS SÖKA ASYL I SVERIGE….! Kvinnan som reagerade kommer troligen från den övre medelklassen och anses trovärdig, allt finns på film, – rånförsöket ansågs inte bevisat, han borde skickas ut omgående och givetvis FÖRBJUDAS ATT ÅTERÄNDA PÅ LIVSTID!!

  Gilla

 • syfilis följer med flyktingarna

  Exotiska män bär på exotiska sjukdomar,

  Men så kan det gå när ni kärringar Åsa,Margot,Mona,Anna,ska importera negerpenis. Tack kärringjävlar.

  Syfilis En könssjukdom har ökat kraftigt .
  Syfilis är en sällsynt sjukdom i Sverige, men i andra delar av världen är syfilis fortfarande vanligt och enligt WHO ses ca 12 miljoner fall/år.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Nåt av de 2 första namnen kan nog vara rätt utifrån födelseår 1982, för så gammal ser baaaarnet ut.

  Gilla

 • Jag trodde Sverige var en demokrati med yttrandefrihet

  (Prästerskapet hade som en primär uppgift att kyrkobokföra alla och det var de som okejade eventuella äktenskap, en så kallad hindersprövning för att undvika inavel av det svenska folket.
  Gustav Vasa såg till att detta följdes upp in i atomer och sedan gick det på rutin i senare led.

  Araber knullar kusiner på Muhammeds order sedan 1000 år tillbaka.
  Ni alla kan räkna ut varför.

  Sverige, en svårt sjuk nation med en helt djävla bindgalen stat och regering som dessutom är bankrutt nu!

  Gilla

 • O ye who believe!

  Här ser vi ytterligare bevis på att muslimer inte går att ha i civiliserade länder.
  Anledningen till att araberna har detta antisociala beteende beror på att de är inavlade .

  Islam är en degenerativ religion, när ska ni fatta det?

  Gilla

 • jockfall

  Varför ödsla pengar på denna idiot. Enkelbiljett på knagglig buss vore lämpligt. Livvakterna måste få extra betalt.

  Den 22 februari 2016 20:02 skrev ”Petterssons gör skillnad!” :

  > Pettersson posted: ”INVANDRARVÅLD. Stora delar av Sverige blev ordentligt > upprörda tidigare i år över det brutala överfallet på en småbarnsmamma vid > Gamla stans tunnelbanestation i Stockholm då hon försökte stoppa en stöld. > Det var den 5 januari i år som småbarnsmamman in” >

  Gilla

 • Stenbock

  Sådana som denne finns det tusentals i Absurdistan spridda över hela landet…De otaliga identiteterna visar att det går alldeles utmärkt,att kalla sig Kalle Anke eller Musse Pigg hos MV…Alla är lika välkomna !

  Gilla

 • Mm

  En väldigt kort fråga Vad gjorde muslimen i Gamla Stan och försök till rån När han är i förvar.
  Fungerar inte förvar heller??

  Gilla

 • Olle

  Fy fan vad bra.
  Stor eloge till Petterssons blogg.
  Jag länkar till alla jag kan.

  Gilla

 • Synonymen

  En muslim som gör det muslimer är programmerade för.

  Inget konstigt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: