Till er som litar på Moderaterna


Anna Kinberg-Batra ratar allt samarbete med SD p.g.a. partiets oförmåga att lösa samhällsproblem.

Detta säger hon i en stor intervju med SvD. Det är den sedvanliga rappakaljan och jag tänker därför inte analysera intervju närmare, men två saker noterar jag.

De samhällsproblem som tynger ned landet Sverige och dess skattebetalare är inte minst skapade av Moderaterna själva. Den nuvarande partiledaren har suttit i Moderaternas partistyrelse sedan 2010 och stod m.a.o. vid sidan av Reinfeldt när han förde in landet på den stig som påverkar vårt land på ett ytterst påtagligt sätt och att det inte är till det bättre kan nog både etniska och invandrade svenskar vittna om. Så AKB, lös det problem ni själva skapat innan ni anklagar andra.

Mer intressant i intervjun är denna mening som är ett svar på frågan; Hur tillfällig ska en eventuell flyktingpaus vara?

”Så tillfällig som möjlig”.

Läs den meningen om och om igen. Det innebär att Moderaterna under Anna Kinberg-Batra ämnar återgå till den politik vi kunde se under Fredrik Reinfeldt och som fortfarande slår mot det svenska samhället med full kraft. När tänker de återgå? Efter valet 2018 kanske?

Jag har sagt det förut och säger det igen. Ni som tror att Moderaterna och en Alliansregering tänker prioritera landet Sverige och svenska skattebetalare, lär bli besvikna. Precis lika besvikna som många moderata väljare blev efter 2006 och 2010 när tunga företrädare skrev debattartiklar om skärpta krav och en stramare asylpolitik.

Lita inte på Moderaterna, det kan bli ett dyrköpt förtroende. Lita mer på originalet.

SvD


22 responses to “Till er som litar på Moderaterna

 • Varning för M-bluff - Señor H

  […] SD:s politik och kallar det att “ta ansvar” och “driva regeringen framför sig”. Läs här. Relaterat: Till er som litar på […]

  Gilla

 • Roger ingemansson

  Den nuvarande invandringspolitik vi ser nu är inget annat än en skenmanöver för att som jag ser det (lura över väljare igen) dessutom kan man ju nu till våren åter öppna gränsen när flyktingvågen ökar åter igen. Man kan ju då försvara det med att man måste öppna den för att man haft den stängd i x antal månader.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Och Åkesson är tyst………….

  Gilla

 • Petter

  Som fd. Moderat kan jag lugnt säga jag kommer ALDRIG MERA lita på M. Samarbete mellan SD+M+KD ska ske på SDs villkor. Dom andra två ska bara fungera som samarbetspartner så länge dom är med på idéen att återställa vårat land och välfärd.

  Gilla

 • Tony

  Nej man ska inte lita på Moderaterna, den feghetskultur som
  dom visat upp både under och efter den så kallade D:Ö är
  skäl nog att inte lita på vad M säger, dom har dessutom en
  ledare som är så otroligt Mesig, hon lämnar inte ett enda vettigt
  svar på någonting, det enda hon kan kläcka ur sig är att inget
  samarbete ska förekomma med SD, ty det har hon lovat
  arkitekten till Sveriges förstörelse Fredrik Reinfeldt, hans ande
  vilar fortfarande över det partiet, så dom är inte trovärdiga!
  Så samma slogan , att lita inte på en socialdemokrat, kan utan
  tvekan utökas till att lita aldrig på en Moderat, det är inget
  annat än ett försök att än en gång blåsa Sveriges befolkning
  som dom håller på med, att dom dessutom gör det med SD s
  politik som SD har fått otroligt med skit för gör inte saken bättre!
  Det visar bara hur falskheten bland Moderater är deras varumärke
  dom kör helt enkelt Fredrik R. påståenden att Svenska folket
  är en samling förståndshandikappade idioter som inget begriper.

  Sen kan ju jag som röstat på SD ställa mig frågan, vad fan
  håller detta parti på med? Långa perioder försvinner dom
  och verkar helt osynliga, och detta när dom borde vara alerta
  och varje dag pumpa in i Sveriges befolkning hur illa ställt
  det är i landet. Det räcker inte med att koncentrera sig på
  Jimmies vårtal, och att Almedalen ska lyfta partiet, lite mera
  acktion och jävlar anamma behövs, så mycket skit som
  sju klövern ställt landet i, så ska dom inte ha en lugn stund!

  Gilla

 • bill jönsson

  AKB ATT KOPIERA ORGINALET SD !!
  vinner ni inga upplysta väljare.
  Alla unga har kunskap att se igenom ert bedrägeri,
  Söka den fakta alla här på denna vänskaps site har.
  Ni likt de andra partierna tävlar om trovärdighets.
  Det fins för närvarande bara ett parti som håller
  sig till sitt parti program och vinner på det.
  AKB DU OCH DINA KOMMER ATT ÅTERGÅ TILL SAMMA DÅLIGA INVANDRAR POLITIK OM NI SKULLE FÅ TILLRÄCKLIGT MED RÖSTER DÅ ÄNDRAR NI ER ENGÅNG TILL HELT OM DET FÖRSTÅR ALLA TROGNA SVENSKAR
  MED RÖTTERNA HÄR I SKANDINAVIEN EUROPA

  Gilla

 • malmobon

  Är verkligen moderatväljarna så dumma att dem tror Moderaterna är ett alternativ, så har jag ingen respekt för dessa människor.
  Sätter dessa i samma katogeri som gamla indoktrinerade sossar.
  SD måste sluta med att flirta med AKB.
  Anfall bästa försvar.
  Tyvärr så har SD inte fattat att dem MÅSTE koomma igång med närradio som även går att lyssna på över hela världen genom eeb radio.
  Massmedia bojkottar SD så dem får aldrig ut sin övriga politik.
  Det var genom radio Skånepsrtiet fällte sossarna efter 40 års styre,
  Ursprunget från Sverigedemokrarerna är tack vare Skånepartiet. Tony WIklander ligger bakom splittringen i Skåne.
  Enda som krävs är lämplig lokal i Mslmö.
  Folk o utrustning finns,
  Att bara hålla på med utskick räcker inte,

  Gilla

  • MartinA

   SD kan ej driva närradio eftersom nolltoleransen och toppstyrningen gör att ingen skulle våga säga någonting i en sån radio av rädsla att bli uteslutna och stämplade som ”nyfascister” och ”bruna” och ”fiska i grumliga vatten” och ”rasister” och allt sånt där som numera ingår i SDs retorik.

   Gilla

 • jan

  Enda chansen:
  Sossar, Moderater och SD bildar regering… och byter ut lite folk…

  Gilla

 • perarvidsson

  Anna Kindberg Batra verkar vara sanslöst inkompetent. Ser inte förstår inte, kan inte, handlar inte.
  Så länge hon sitter där och upprepar med sitt autistiska sätt mantrat, ordning och reda, ordning och reda…. utan att vi ser någon helst möjlighet eller tecken på denna ordning och reda, så länge hon sitter där, är det uteslutet att rösta på M för mej.

  Gilla

 • Martin

  Jag gillar inte moderaterna, jag är bara mer rädd för SD. Och deras öppna svenskhet, vägran att repatriera, antirasism och assimilationspolitik. De tänker använda statens makt för att slutgiltigt utrota svenskarna. Medan moderaterna bara tänker låta saker slajda.

  Apropå ”så tillfälligt som möjligt”. Petterssons överskattar grovt politiska programs makt. SD kan ej stänga gränserna. Och Moderaterna kan inte pumpa in fler araber. Ekonomin och förstörelsen av samhället kommer sätta stopp för mer invandring långt innan något urvattnat SD program skulle få effekt. Och Sverige kommer bli en så oattraktiv plats att invandra till så det spelar ingen roll vad moderaterna yrar om.

  Gilla

  • Björngunnar

   Martin, du har rätt!
   Men det viktigaste är väl vårt folk , ekonomi åt helvete innbär att importen försvinner och det går att börja bygga upp igen.
   Ett land som aldrig mer får centralstyras av politikeradel!

   Gilla

   • MartinA

    Jag tror inte att det längre går att organisera sig som land. Staten sverige kommer vara en ondska som vi kommer få stå ut med. Men solidariteten och lojaliteten ger jag till folket. Det finns ju kvar? Det här att staten skall förkroppsliga folket, det är ingen framkomlig väg, det hörde den gamla nationalstaten till. Och den kommer inte tillbaka. Det är ju sorgligt. Men det är så det är.

    Nu när vi lever mitt bland de invandrade klansamhällena. Då behöver vi svenskar vår klan. Tror jag.

    Gilla

  • Karoline Gräsman

   Jag är övertygad om att du har fel. Så fort M och S började ta över SD:s politik så kom hårdare tag från SD som ett brev på posten. De väntar bara på att bli accepterade fullt ut. När folk vill ha deras politik så inför de striktare regler allteftersom folket ändrar åsikt åt deras håll. Att gå ut för hårt förlorar de bara röster på. De har valt den rätta vägen för att kunna bli ett statsbärande parti. Skriker de om repatriering så som svenskarnas parti gjorde så skulle de sjunka ner till den procentsats som dessa var på… innan de till sist lade ner.

   Gilla

   • Galten

    Kloka ord.

    Gilla

   • MartinA

    30% av befolkningen är inte längre svensk. SD har själva uttalat att de tänker röstmaximera. Tiden har sprungit ifrån SD och de har en politik anpassad för en annan värld. Idag är SDs politik en skräckpolitik för oss svenskar. Även om SD vore ”smyg-SvPare” och även om de fick 51% i ett riksdagsval så skulle de ej ha makt att genomdriva SvP politik, precis lika litet som SvP hade haft det.

    Och det du säger om SvP visar bara hur dåligt du förstår politik. Väldigt stor andel av medborgarna märker att utvecklingen går åt skogen. Därför flockas de till det alternativ som erbjuds. Med SD resonerar folk som du, ”ja, jag vet att de är kräk och inte föreslår något bra men jag tror att de vill ha SvP politik egentligen, innerst inne”. Hade det bara funnits SvP som opposition (eller om SD hade haft deras politik) så hade folk resonerat ”Ja, jag vet att de är litet nazistiska men de är ju det enda alternativet och de står ju för ett alternativ ändå. Och inte kommer de deportera hela sverige, jag vill framförallt protestera mot sjuklövern”.

    Människor sysslar inte med den typ av petimeter-avvägning som du tycks tro. Och journalisterna ylade NAZISTER om SD också när de kom in i riksdagen, det beror inte på deras politik utan på att de inte delar (delade? SD står mycket nära medias värderingar idag) journalisternas värderingar. SD har lagt sig där de har lagt sig politiskt därför att SD är nedlusat med liberaler. Och partiledningen troligtvis är så utpressade av Expo att de inte vågar knyta sina egna skosnören utan att fråga Daniel Poohl (eller snarare hans chef) om lov. SDs liberalisering är globalisternas och medias och Expos stora triumf. Nu kan de fortsätta driva svenskhatande politik fast bara under litet nya etiketter.

    Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Anna Kinberg-Batra ratar allt samarbete med SD p.g.a. partiets oförmåga att lösa samhällsproblem”.

  Har hon ens försökt?

  Fast det är ju det hon just nu håller på med, att lösa ”samhällsproblem” med en hel del SD-politik.

  Moderatledaren Anna Kinberg-Batra är ingen bra företrädare för demokratin i Sverige. För den har hon väldigt svårt att respektera och leva upp till.

  Decemberöverenskommelsen ( DÖ) ,som hon stod bakom till 100 %, sitter kvar i hela hennes politiska agerande. Vilket är skrämmande.

  Anna Kinberg-Batra är en politiker som tillhör gruppen ”seriefigurer”.

  En person som alltså inte upplever verkligheten som den är. Därför kan hon heller inte respektera demokratin och efterleva den ut mot hela svenska folket.

  Gilla

 • Trynbald

  Moderaterna under AKB får inte någons röst som har lite koll på politiken. Hon försvarade Reinfeldts politik långt in på hösten 2015. Att upprätta ett förtroende efter deras folkmordspolitik kommer inte nuvarande partiledning klara av.

  Gilla

 • Nisse

  Kom ihåg det var M tillsammans med MP som islamiserade Sverige….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: