Tre zigenare gripna för husvagnsstöld


ZIGENARE. Ett flertal EU-migranter hade slagit läger med sina husvagnar bakom gamla skjutbanan vid Kalkbrottsgatan i Limhamn. När polisen under eftermiddagen kontrollerade husvagnarna visade det sig att en av husvagnarna var nystulen.

Tre personer som befann sig i och vid den aktuella vagnen greps misstänkta för husvagnsstölden. De andra husvagnsekipagen avvisades från platsen. Enligt uppgift har flertalet av de närboende klagat at till polisen över det nybildade EU-migrant lägret i grönområdet som ligger bakom den betalstationen vid brofästet.

PPPress.se

-Pettersson minns ”För många zigenare stjäl för mycket”

Zigenare är det som numera kallas EU-migranter, men EU-migranter är en dålig benämning för ingen kallar danskar, norrmän, finnar eller människor från andra EU-länder för EU-migranter.

Ordbok i nysvenska

 


13 responses to “Tre zigenare gripna för husvagnsstöld

 • Stenbock

  En skådeprocess har just inletts i Berlin,mot en av tusen zigenarfamiljer/klaner som utbildar barn till fickstölder.Förutom de s.k. ”marokanska gatubarnen”,finns det många välutbildade kriminella snorungar bland zigenarna i Europa.Nu sitter tre barn inför rätta tillsammans med föräldrarna.Lägger in en bild från Berliner Morgenspost som aldrig skulle fått passera censuren i Absurdistan:
  http://www.morgenpost.de/

  Gilla

  • Stenbock

   Ledsen det funkade inte,men gå gärna in på länken och scrolla ner till en rubrik som lyder ”Dagens bilder från Berlin”,där finns mer än zigenare att titta på.Bilbränder och även en del av storhetsvansinnet som råder i den staden 🙂

   Gilla

 • Falköga

  Man har tydligen vant sig vid att få vara i fred. Här slår man således läger 200 meter från polisens kontrollstation för trafiken till Sverige.

  Gilla

 • Fredrik Seinfeldt

  Det är berikande med zigenare. De har varit med och byggt upp landet. De för även med sig positiva inslag vad gäller matkultur etc. Äta ur det romska köket är något bland det godaste jag har gjort. Stulen fläskfilé grillad på glödande kolbädd. Mmm!

  Gilla

 • Gunnar Larsson

  KASTA UT DESSA PARASITER! Hur svårt kan det va?

  Gilla

  • Petter

   Det lär inte gå så länge PK packet inte gör något seriöst åt kortslutningen i sina hjärnfattiga skallar.

   Gilla

 • ÅMÅL

  ”EU-migranterna” tycks ha liknande inställning till produktivt arbete som Vänsterpolitiker:

  Gilla

 • Björngunnar

  Man får försöka se det positivt, det kunde ha varit värre.
  Alla husvagnarna kunde ha varit stulna och ziggisarna är ändå småhandlare jämfört med politikeravskummet som ordnat med folkmordet!

  Gilla

 • Lena

  Det är inte bara vintergäcken och snödropparna som har vaknat, nu startar misären med de invasiva.

  Gilla

 • Kommendanten

  EU-zigenarna har förpestat Sverige. Ziggisarna finns numera överallt och har redan omvandlat många områden i Sverige till ett Ziggistan.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: