Den sjuke Arnstad tar hjälp av den lika tokige Lindberg


Henrik Arnstad, statsministerns rådgivare tar idag hjälp av hataren Anders Lindberg på Aftonbladet.

-Pettersson synar exemplen på vita mördare som Arnstad och Lindberg tar upp.

 1. John Ausonius, född 1953 som Wolfgang Alexsander Zaugg, även känd som Lasermannen, är en dömd svensk mördare och bankrånare. Från augusti 1991 till januari 1992 sköt han sammanlagt elva personer vid olika attentat i Stockholm och Uppsala. En dog; flera fick skador för livet.
 2. Anders Eklund, född 1965, är en svensk dömd mördare, sexualförbrytare och våldtäktsman. Han är mest uppmärksammad för Englamordet (2008) och Pernillamordet (2000), men har även gjort sig skyldig till annan, omfattande kriminell verksamhet, ofta med sexuella förtecken.
 3. Peter Mangs, född 1972, är en svensk mördare och misstänkt seriemördare. Den 24 juli 2012 dömdes Mangs av Malmö tingsrätt för två mord, fyra mordförsök och tre fall av grovt olaga hot. Brotten har i huvudsak riktats mot personer med invandrarbakgrund.
 4. Anton Lundin Pettersson, tre personer mördades på skolan i Trollhättan i oktober 2015 plus gärningsmannen som sköts av polis.

Ovanstående personer och några till brukar tas upp som exempel på att svenskar minsann också är brottslingar. Nu hade Ausonius och Mangs invandrarbakgrund men de var födda i Sverige.

Men PK brukar få ihop ett tiotal personer som exempel på svenska brottslingarunder 20-25 år. Det är ungefär samma antal som jag får ihop av invandrarbrottslingar en månad eller två.

Så när herrarna Arnstad och Lindberg yttrar sig är det mot bättre vetande…annars vore det väl bra om ”historikern” Henrik Arnstad forskade lite på antalet dömda brottslingar i Sverige och vilka det är…


17 responses to “Den sjuke Arnstad tar hjälp av den lika tokige Lindberg

 • Tony

  Fejk Historikern Henrik Arnstad, och den lismande
  Anders Lindberg är 2 levande bevis på att till exempel
  S:t Lars och Vipeholm i Lund och liknande vårdhem
  aldrig skulle lagts ner.

  Gilla

 • rksmrgs

  Mangs riktade i första hand in sig på narkotikalangare för att hämnas sin narkotikadöda syster. Underligt sammanträffande att de samtidigt råkade vara invandrare!

  Gilla

 • sam

  Vanliga män har inte en chans. Vanliga män utmålas som chauvinister eller Hannibal Lecter. Majoriteten av män i väst är vanliga fäder, bröder, äkta makar och söner. Vad har skapat självhats-sekterna bland somliga män? Myten om den vite mannens skuld har gått för långt. Vanliga män ska inte behöva sota för vad en handfull elitister av grumligt ursprung ställt till med för länge sen.

  Gilla

 • ÅMÅL

  ALLA UTOM VITA FÅR VARA STOLTA

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten - Ricki

  STOPPA MASSINVANDRINGEN – SVERIGES BEFOLKNING VILL INTE HA ANHÖRIGA VÅLDTAGNA OCH MÖRDADE!!!

  Gilla

 • Weasel

  Jag tror att Arnstad menar Anders Breivik och inte Anders Eklund?
  Men jag vet inte- det är lite svårt för en frisk människa att sätta sig in i Arnstads tankegångar : /

  Gilla

  • Joy

   Anders Eklund våldtog och mördade ett barn. Det är ett grovt brott. Men det var en svensk flicka, det kanske inte Arnstad räknar in.

   Gilla

 • Galten

  ”Flanstads” fantasier övergår hans eget förstånd.

  Gilla

 • Argus

  ”annars vore det väl bra om ”historikern” Henrik Arnstad forskade lite på antalet dömda brottslingar i Sverige och vilka det är…”

  Nu är det inte längre möjligt då kriminalvården inte längre för de uppgifterna. Troligen på grund av den snedfördelade ”rekryteringen”.

  Gilla

 • Thor

  Vad i helvete har Anders Eklund att göra med SD:s politik? Nu har väl ändå Arnstad fått det totala hjärnsläppet! Det är ju snarare så att den slappa sjuklöverpolitiken har ansvaret men aldrig behöver ta det. Eklund skulle varit inlåst på lång tid för sin tidigare kriminalitet, då hade inte Englamordet kunnat ske.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten - Ricki

  Denna Henrik Arnstadt är en betald medhjälpare till Stefan Löven och belönad av frälset med en professorstitel, måste bero på detta att han så rabiat försvarar massinvandringsvansinnet….! Henrik biter inte den hand som föder och rikligt göder honom!

  Gilla

 • Mary Agnes

  Det innebär att de tosede Armstöd och Blindberg också anser att IS-krigarna är ”köksbordsförlängningen” av islam… eller hur?

  Gilla

 • ossie

  Detta visar ju på att vi inte behöver förstärkningar när det gäller mördare, vi har förmågor så det räcker. Sen kan man fråga fanns det inga svenska mördare innan SDs tillkomst. Dessa 2 virrpannor tas nog inte emot av psykvården de är hopplösa fall.

  Gilla

 • JEX

  Ja men vi kan göra listan tusen gånger längre på invandrare som kommer hit och mördar och våldtar och man ska inte glömma dom islamister som bor här som åker ner till Syrien och Irak och mördar.

  Gilla

 • Joy

  Den mannens fria fantasier förstår jag inte att folk inte kan genomskåda. Han ljuger ju om allt, utbildning osv osv Men han passar ju i mytomangänget bland politiker och journalister, samma andas barn.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: