Två afghanska och ett somaliskt ”barn” häktade misstänkta för mordförsök i Östersund


INVANDRARVÅLD. Under torsdagseftermiddagen väntar häktningsförhandlingar för två unga män och en 16-årig pojke som är misstänkta i sambandet med knivdådet vid Ica Vallhalla på Frösön i helgen.

I början på veckan så kunde polisen plocka in fyra personer som sedan dess suttit anhållna misstänkta för mordförsök och medhjälp till mordförsök. På torsdagen släpptes den äldsta av dem, en man i 20-årsåldern. För övriga tre misstänkta som är något yngre väntar nu häktningsförhandlingar under eftermiddagen.

Det är 16-åringen som är på sannolika skäl misstänkt för mordförsök, vilket är den starkare misstankegraden. En av männen som är över 18 år är skäligen misstänkt för mordförsök, vilket är den svagare misstankegraden.

Den andre mannen som även han är över 18 år är på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mordförsök, även det den starkare misstankegraden. Han även misstänkt för ett fall av misshandel på Torvalla dagen innan händelserna i Valla samt ett fall av grov misshandel på Frösön i januari.

-Pettersson noterar tragiken. De tre häktade är:..

Osman Awad, Shaker från Somalia, häktad för försök till mord

Shaker_Osman

 

Mahmoudi, Hamid från Afghanistan, häktad för försök till mord

Hamid_Mahmodi

Amini, Romal, från Afghanistan, han med Audin nedan är häktad för medhjälp till försök till mord och har redan hunnit samla på sig en skaplig meritlista med misshandel och grov misshandel.

I hattidningen Östersunds-Posten skrivs det artiklar om dessa och andra ”barn” och om hur snälla och trevliga pojkarna är. Läs HÄR och HÄR,  de är dessutom så fräcka så de påstår att vi smutskastar ”barnen” som ingenting gjort och att varna flickor är helt onödigt…Östersunds-Posten och andra borde också åtalas…

TIDIGARE 2016-02-15. Afghanska ”barn” jagas för knivdåd i Östersund

En stor polisinsats pågick under natten efter att en man blivit knivskuren utanför Ica Vallhalla på Frösön, Östersund. Ett flertal personer ska där ha hamnat i bråk utanför butiken – och när gruppen skingrades låg en skadad man kvar på marken. Hans tillstånd bedöms som allvarligt, men inte livshotande.

Dådet rubriceras som försök till mord och en person greps och anhölls under natten.
Larmet inkom klockan 21:45. Polisen uppger att vittnen då ska ha sett flera personer i bråk utanför en mataffär i Valla. Några av personerna ska ha haft synliga tillhyggen och när bråket upphörde och gruppen skingrades låg en man kvar på marken.

Flera av de inblandade personerna försvann i en bil och söktes under natten av ett antal polispatruller. En kort stund efter att larmet ringts in hade polisen fordonskontroller på flera ställen i Östersundsområdet.

-Pettersson tycker det är intressant att Östersunds-Posten och Länstidningen har identiska artiklar skrivna av samma reporter.

Nåväl, vår hat media nämner inte att de inblandade är afghaner och de försvann från platsen i en Audi A4 med registreringsnumret Suk308. Bilen ägs av Sven-Ove Torsten ”Totte” Enevärn som jobbar med unga på ett HVB-hem och familjen har också öppnat upp sitt hem för en familjehemsplacerad kille från Afghanistan som nu bor tillsammans med Totte, hans sambo och deras tre barn på Frösön. Läs mer HÄR. 

Den eftersökta bilen med Amini Romal. Observera att vi inte vet om han inblandat.

Den eftersökta bilen med Amini Romal. Observera att vi inte vet om han inblandat.

Facebook

Uppdatering: Under kvällen och natten har ett flertal personer hämtats in till förhör.

Åklagare har beslutat att anhålla en man född -97 som på sannolika skäl misstänkt för försök till mord. Under dagen kommer utredningen fortsätta och det utesluts inte att fler personer kommer att frihetsberövas.

Tidigast klockan 08.00 kommer ny presstelefon finnas. Detta på grund av hög arbetsbelastning.

Polisen

Facebook


11 responses to “Två afghanska och ett somaliskt ”barn” häktade misstänkta för mordförsök i Östersund

 • Gunnar Larsson

  Jag vill inte ha dessa fullkomligt värdelösa ”människor” i mitt land!

  Gilla

 • Mary Agnes

  Våld, våld och våld.
  Hot.
  Primitiv maktutövning

  Gilla

 • Vakthunden

  Tack Pettersson för en informativ och avslöjande artikel. Östersund med två tidningar från Mittmedia som ständigt tiger, vilseleder och utelämnar väsentlig information. Kommentarsfälten är dessutom borttagna sedan en tid för att förhindra obekväma åsikter. Propagandablaskor med vänsterjournalister vars agenda bara går ut på att knäcka den skattetyngda svenska befolkningen. Utan alternativa media är vi helrökta.

  Gilla

 • grune

  Detta är Sverige i dag! Jag hatar allt vad invandringen står för och blir för det kallad rasist, fachist, nazist och allt möjligt annat. Detta gör mig ingenting bara man inte tar till det absolut fulaste ordet i världen, nämligen NEGER.

  Gilla

  • Risto Matinen

   De fulaste orden i Sverige är:

   Fredrik Reinfeldt

   På knapp tvåa:

   Ztefan Röven

   Om inte den svenskfientliga staten på allvar tar itu med invasionspacket, så gäller:

   Starta medborgargarden
   Förbered dig för för våldsamt försvar
   Attackera antisvenska svenskar
   Döda ockupanterna
   Fly landet

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten - Ricki

  Om Stefan Löven och Socialdemokraterna inte bedrev denna import av slödder från jordens alla hörn hade detta aldrig hänt:
  MORDEN PÅ IKEA I VÄSTERÅS, DÄR CAROLA HERLIN OCH EMIL HERLIN SLAKTADES AV LÖVENS KNIVDÅRE FRÅN ERITREA VAR EN ÖGONÖPPNARE….!
  Stefan, Sveriges Svetsarmupp nummer ett var i Västerås när Carola och Emil fick sätta livet till han sa INTE ett ord!
  Det sägs att man brukar få igen vad man ger ut och jag hoppas verkligen denna svetsarmupp råkar illa ut en dag, då ska jag fira med en stor grogg!

  Gilla

 • Synonymen

  ”Vinnare i den mest åtråvärda klassen ”Årets Bild” (World Press Photo of the Year 2015) är den ungernbaserade frilansfotografen Warren Richardson med en bild av flyktingar som forcerar taggtråden för att ta sig över gränsen mellan Serbien och Ungern i Röszke, i augusti 2015.”

  Hur vet vi att bilden INTE är arrangerad?

  Min gissning är att den är arrangerad.

  Gilla

  • ÅMÅL

   Fotot är arrangerat och de som bestämmer vem som ska belönas är helt säkert anti-nationella ”hard core” globalister.

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Till Östersunds-Posten kan man bara säga….”svinhugg går igen”.

  Gilla

 • Synonymen

  Den sammanlagda intelligensen på dessa tre muslimska mördare tangerar sannolikt inte skostorleken på någon av dessa svin.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: