Inrikesministern ”utesluter inga åtgärder” för att utvisa fler


INVANDRING. Tidigare i år avslöjades det att regeringen gett berörda polisen, Migrationsverket och Kriminalvården i uppdrag att förbereda utvisningar av 80 000 personer som nekats asyl i Sverige.

Nu skriver Dagens Industri att regeringen förbereder kontroversiella förslag, som att berörda myndigheter ska kunna beslagta mobiltelefoner för att fastställa asylsökandes identitet.

– Jag utesluter inte några åtgärder egentligen för att få ett effektivt återvändande, säger inrikesminister Anders Ygeman (S) till tidningen.

-Anders Ygeman är en jävla rasist säger Pettersson, det är i varje fall vad jag och andra har kallats när vi i åratal föreslagit liknande åtgärder…


18 responses to “Inrikesministern ”utesluter inga åtgärder” för att utvisa fler

 • Suzie

  Bidrags-asylsökarna har själva tagit sig ända hit upp till kalla mörka norden,de har rest genom många säkra länder så dem kan få eskort ut ur landet och sen ta sig dit dem kom ifrån själva.Hem till sina egna länder och där skapa fred och ordning , ta hand om sina kvinnor,barn och familjer,och bygga upp sina länder,där behövs de lata 80 000 männen i bästa vapenföra ålder.inte här.Sverige är inte längre ett rikt land.När 15 000 äldre tvingas till vanvård för att svälta ihjäl pga näringsfattig dålig dyr kost och utebliven sjukvård,minst 250 000 fattigpensionärer som inte ens har råd till livets mest elementära basbehov,fattiga barnfamiljer,fattiga människor som inte har råd varken till sjukvård,tandvård eller medicin.Äldre och utförsäkrade kastas ut på gatan för dem har inte pengar till hyra,el och mat.Svenska skolbarn som inte får en näringsrik lunch 5 dagar i veckan,inga skolböcker pga brist på pengar,mögliga skollokaler så barnen lider av svåra allergiproblem,astma,huvudvärk ständig trötthet mm.Med världens högsta skatter som bara bli högre för varje år är det stor skam att folkförrädarna stjäl pengar från svenska folket för att finansiera invasionen av svenska folkets undergång.Folkmord är det!

  Gilla

 • Dino

  Thullberg räknade på en glädje kalkyl då det inte går att göra en riktig kalkyl då det mesta är mörkat men runt 600 miljarder kostar detta vansinne

  Gilla

 • angelicaplacet

  Det här är något folket tror på först när dom ser det.

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  ”Utesluter inga åtgärder” innebär i det här avseendet att regeringen inte sätter något tak på hur stor summa de är beredda att muta varje utvisad om de återvänder frivilligt.
  Där rinner en stor del av vår välfärd iväg till ingen nytta för oss svenskar.

  Gilla

 • Argus

  Många av de länder som vägrar ta emot sina egna medborgare är stora biståndstagare. Fäst en värdecheck på varje ”återvändare” så löser det nog sig. Om de fortfarande vägrar får vi ”muta” grannländerna alternativt börja med ”Black Ops”.

  Gilla

 • en sann patriot

  VI RÄKNAS INTE

  Gilla

 • ÅMÅL

  ”Utesluter inga åtgärder” då är det fritt fram att sända förslag till inrikesministern 😉

  Nyp dem hårt!
  Rykta dem med hård skurborste!
  Spruta vatten på dem!

  Han har nog social media som medborgarna kan använda!

  Gilla

 • odemokratisk regering

  Inget varar förevigt!

  Sverige blir islamiserat.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Äntligen börjar det lossna.
  Tror att vi kan räkna med hjälp från övriga eu-länder. Det finns nog inte många i europa som är intresserade av dessa arga unga män.

  En betraktelse som är intressant är att djur som tänjs får inslag av vita hår. Det kan vara i större eller mindre omfattning. T ex hundraser har avlats fram gm att välja ut de exemplar som är möjliga att bygga en snäll och tillitsfull kontakt med. För olika raser har olika egenskaper prioriterats men de som är aggressiva mot människor har bortprioriterats. Detta gör att hund och människa kan samarbeta. Men de vita inslagen i pälsen har under den processen dykt upp.
  Kan det vara på samma sätt för människor att den vita färgen inte enbart är avhängig förhållandet till antalet soltimmar?
  Annars undrar jag varför inte de som är mörka blir ljusare när de under flera generationer vistats i kallare klimat? Finns det något annat underliggande som är mer dominant? Som samarbetsområdet, snällhet. Detta är en hypotes inte en fördom. Det är något en professor i genetik kunde formulera och söka besvara.

  Det kanske är så att något i deras struktur gör att de inte kan vara snälla och hänsynsfulla osv. Men tänka på sitt eget bästa kan de – i alla fall kortsiktigt. Men långsiktigt verkar de förlora på sina våld relaterade ”erövringar”.

  Gilla

 • Lena

  Jag kommer att vråla rasist till alla icke svenskar som kommer i min väg, för det är precis vad de är !

  Gilla

 • Galten

  Amsagor är inget för realister.

  Gilla

 • Jan

  Vart skall man utvisa dom? Dom saknar pass…
  Ingen vill ju ta emot dom..
  Danmark?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: