Migrantkrisen i Tyskland: Januari 2016


Migranterna respekterar inte vår grundlag”

AV Soeren Kern  • 16 FEBRUARI 2016

 • Trots snö, is och minusgrader över stora delar av Europa, har totalt 91 671 migranter anlänt till Tyskland under januari 2016.

 • Tyska skattebetalare kan åka på en räkning på 450 miljarder euro (cirka 4 500 miljarder kronor) för att försörja den miljon migranter som kom till Tyskland 2015. Denna summa borde rimligtvis fördubblas om ytterligare en miljon migranter anländer 2016.
 • En 19-årig migrant från Afghanistan förgrep sig sexuellt på fyra flickor i åldrarna 11 till 13 på ett badhus i Dresden. Mannen greps men släpptes senare.
 • Tre tonåriga migranter från Nordafrika försökte stena ihjäl två transsexuella klädda i kvinnokläder i Dortmund. Offren undsattes av polis.
 • Tidningen Bild rapporterade att politiker i Kiel beordrat polisen att se mellan fingrarna vad gällde brott begångna av migranter.
 • ”Våra ämnesval dikteras av regeringen. … Vi måste vinkla på ett sätt som gagnar Europa och allas bästa, så som fru Merkel vill ha det. … i dagens läge kan vi inte säga något negativt om flyktingarna. Detta är regeringsjournalistik.” – Wolfgang Herles, pensionerad public service-profil.
 • EU-kommissionen krävde ett ”avståndstagande från falska kopplingar mellan vissa kriminella handlingar, som till exempel attackerna på kvinnor i Köln på nyårsafton och massinflödet av flyktingar”.

2016-02-16_1232

I januari 2016 vaknade den tyska allmänheten till slut vad gäller konsekvenserna av deras regerings beslut att släppa in 1,1 miljoner – till största delen manliga – migranter från Afrika, Asien och Mellanöstern i landet under 2015.

Efter att över tusen muslimska migranter sexuellt förgripit sig på hundratals kvinnor i städer över hela Tyskland på nyårsafton, började väljarna till sist vända sig emot förbundskansler Angela Merkels öppna dörrar-politik i allt högre grad.

Merkels regering har svarat på kritiken genom att: 1) försöka tysta kritiker av öppna dörrar-politiken; 2) försöka ”exportera” migrantproblemet till andra EU-länder; och genom att 3) offentliggöra en rad åtgärder, som kritiker menar är helt orealistiska, för hur migranter som begår brott i Tyskland ska kunna deporteras.

Läs vidare 


10 responses to “Migrantkrisen i Tyskland: Januari 2016

 • The Priest

  Åh det så hårresande inkompetent!

  Hur har de mage att låtsas vara förvånade över att somliga importerade migranter inte följer lagen, det borde de kunnat räkna ut med arslet att asylsökande skiter i lagen.

  Det ligger inte i deras kultur att följa lagar och regler……grattis…

  Zzzzzzzzzzzzz……..

  Gilla

 • Lars

  Det är bedrövligt.Det går knappt att resa någonstans längre för mussarna förstör över hela Europa. Hotell och vandrarhem blir flyktingbostäder. Kvinnor våldtas. Imamer predikar hat. Turismen i Europa är nästa krisbransch förutom de som säljer sin själ för att ta emot asylturisterna.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten - Ricky

  Denna Merkel är en IDIOT….Tyska och Franska banker ligger med GIGANTISKA lån bara för utlåningen till Grekland….Detta är ett spel med höga insatser och det kan gå mycket illa för hela Europa!

  Gilla

 • Johan

  Det är ju skrattretande att ens tala om integration. Det är väl ingen som kommer hit för att bli integrerad. När de är tillräckligt många siktar de på att vi ska integreras.Att det ska vara så svårt för vissa i ledarskiktet att inse det.

  Gilla

 • ossie

  Sharia lagar är väl det enda dom respekterar.

  Gilla

 • Lena

  O T :
  Sverige är åter igen i en artikel föga smickrande på daily mail.
  Skådespelaren slutar med serien ”bron”, på grund av situationen för judar i Malmö och Danmark. Under artikeln ligger en länk på hebreiska, (som jag inte kan läsa.) Men Malmös dåliga rykte sprids tydligen.
  http://linkis.com/www.dailymail.co.uk/ILwjK

  Gilla

  • Mr Q

   Ali tycks gå ´på SFI-kurs,eller är han möjligen sysselsatt i en verkstad för handikappade ? I varje fall dyker han numera upp på bloggen, först framåt kvällskvisten…. 🙂

   Gilla

 • Bertil Nilsson

  Samma som sju klövern = grovt kriminella Landsförrädare OK sju klövern är skyldig till 15.000 mord varje år i Sverige. 15.000 Svenskar svälter ihjäl för sju klövern har gett bort vår välfärd till folk från andra länder som inte har rätt till vår välfärd. Ceausesco och hans fru gjorde inte en propmille av vad sju klövern gjort… och ändå har de klarat sig… = ännu får jag nog tillägga …Har sett Tyska folket gjort galgar till mutti merkel med flera andra Tyska Landsförrädare. Här i Sverige tror sju klövern att de står över alla inkl Gud.. Detta trodde Ceausesco och hans fru också. Jag tror och hoppas att en dag kommer då dessa sju klövern får betala.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: