3 av 58 gripna misstänkta för sexövergrepp i Köln är tyska medborgare


INVANDRARVÅLD. Endast tre av 58 män som gripits misstänkta för sexövergreppen i Köln var nyanlända flyktingar. Det visar tyska polisens rapport, enligt The Independent.

2016-02-15_1159
Polisen i Köln har fått in mer än 1000 rapporter om stöld, sexuella övergrepp och våldtäkt under nyårsnatten, skriver The Independent. Enligt Kölns polischef Wolfgang Albers har vittnen sagt att männen i den större gruppen verkat ha ”arabiskt eller nordafrikanskt ursprung”.

Massövergreppen har gett upphov till rasande protester mot flyktingar runtom i Tyskland – men även en stramare flyktingpolitik. Efter att gång på gång ha upprepat ”vi klarar det här” har händelserna i Köln fått Merkel att byta taktik. Hon har bland annat lagt fram förslaget att ändra lagstiftningen så att det blir möjligt att snabbare utvisa asylsökande som begår brott och personer som vistas illegalt i landet.

Metro vinklar på sitt sätt ”Nu visar tyska polisens rapporter att majoriteten av de män som gripits för sexövergreppen inte är nyanlända flyktingar, uppger Independent. Tre av de 58 personer som har gripits har nyligen kommit till Tyskland – två syrier och en irakier. Majoriteten av de misstänkta var algerier, tunisier eller av marockanskt ursprung och tre personer var tyska medborgare, enligt åklagaren Ulrich Bremer”

-Pettersson undrar hur Metro tänker, för normalt tänkande människor spelar det ingen roll om gärningsmännen kom för en vecka elller fem år sedan. I det är sammanhanget är det viktiga att alla utom tre vara araber och det skulle inte förvåna med att de tre tyska medborgarna också är araber…

Alltså 55 – 3 till bortalaget med gardering för att det troligen var 58 – 0.

Intressant i sammanhanget är att Metro har något som de kallar viralgranskaren, där de försöker slå hål på myter som sprids på nätet, sedan försäker de själva sprida myter och hat…


22 responses to “3 av 58 gripna misstänkta för sexövergrepp i Köln är tyska medborgare

 • white lady

  Jag undrar hur länge dröjer det till en ny Hitler eller Breivik dyker upp…

  Gilla

 • Water on glass

  Så med andra ord 55 av 58 var invandrare

  Gilla

  • Stenbock

   Det som kommit ut genom nätet är,att det alla var antingen ”s.k. flyktingar” eller sådana man i Absurdistan kallar ”marockanska gatubarn” ! Den sistnämnda gruppen lever illegalt i Tyskland och reser liksom zigenarna runt i Europa. Denna sista grupp lever på olika former av kriminalitet. Bl.a. fickstölder under sina danser,och omarmningar av inte ont anande godhjärtade !

   Gilla

  • Tom

   Det blir ännu varre. Om man har uppehållt sig länge i Tyskland och inte lärt notgot om att uppföra sig, så visar det bara att det er inte hop

   Gilla

 • Ronnie Karlsson

  Låt metro hållas! Gratis tidning duger till hundvalpen el ett blött golv. vilken idiot! Bara kolla o bojkotta vem som lägger annonspengar på metro / bojkotta undvik i möjligaste mån att handla där/ Ronnie Karlsson

  Gilla

 • eva

  De kanske har ansökt om tyskt medborgarskap?

  Gilla

 • malmobon

  Träffade idag en vacker blond kvinna som vägra gå på Paddys rest. Malmö. Blir trakasserad handgripligen brutalt av nyanlända kåta muslimer som tar tag i kvinnor. Även vid köpcenter vid Triangeln blev hon förföljd av ensamkommande ”barn” som sitter på bänkarna där inne.
  Hon vägrar gå på dessa ställen i fortsättningen.
  Kvinnor är totalt utlämnade och ansvariga är Pk press, Regering samt Alliansen. Vänsterpartiet och FI naturligtvis med.
  Svenska kvinnor borde vara mer för SD, om dem vill skydda sig själv oh sina döttrar i framtiden.
  Att rösta på Moderaterna löser inga problem. Har enterpartiet vid sin sida som tycker det finns plats för mins 30 miljoner till i Sverige.

  Gilla

 • oerdoeg

  Metro ljuger. Majoriteten av de 73 misstänkta ÄR asylsökande, det sa åklagare Ulrich Bremer idag.

  http://abcnews.go.com/International/wireStory/cologne-prosecutor-majority-suspects-asylum-seekers-36946143

  Gilla

 • Kommendanten

  Så fort något äckligt och groteskt händer eller när ett brott begås, är det oftast en muhammedan som ligger bakom.

  Man ska inte heller glömma att islam den så kallade ”fredens religion” bejakar dödande, diskriminering, våldsamheter, kvinnoförtryck etc.

  Och sådana pack har Europa massimporterat. Fortsätter detta elände – då har vi ett Muhammedistan istället för Europa.

  Gilla

 • eri

  En blatte är och förblir en blatte oavsett medborgarskap

  Gilla

 • ÅMÅL

  Nyårsnattens illvilliga attacker medförde att det lades sordin på Kölns Faschingsfirande, en glad, traditionell karneval som firas extra intensivt i just Köln.

  Gilla

 • Jack x

  Metro ”glömde” tala om vilket land de andra 55 kom från.
  Ingen blir väl förvånad om de kom från samma land, illegala eller varit där i flera år.
  Väldigt dålig tidning Metro. Läser den inte fast den är gratis. Tänder i spisen med den i sommarstugan. Det är vad den duger till.

  Gilla

 • Synonymen

  Hittat på Flashback:

  Moderaterna: Sverige kan vara på väg att begå självmord – ”Det är en öppen fråga”

  I en intervju med prestigetidningen Foreign Policy säger Diana Janse, utrikespolitisk rådgivare hos Moderaterna, att Sverige via invandringen kan vara på väg att begå självmord. ”Det är en öppen fråga” säger hon.

  https://www.flashback.org/t2687003

  Domens dag närmar sig och straffet för de skyldiga blir inte nådigt.

  1789

  Gilla

 • ÅMÅL

  Det var ORGANISERAT I FÖRVÄG!
  Hela ingångshallen på Bahnhof var packad med araber. Tågresenärerna var tvungna att tränga sig fram för att komma till sitt tåg. Det var då övergreppen med lätthet kunde utföras.

  Det andra stora övergreppet var attacken på Kölnerdomen med fyrverkerier och brinnande föremål. Det pågick Gudstjänst under nyårskvällen som stördes. Det var en grov attack på den främsta symbolen för tysk, kristen kultur.

  Gilla

 • Mari

  Härligt att det finns poliser som talar sanning utan att mörka. Metro däremot………tur att det är en gratistidning för ingen hade köpt skiten!!

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  En vit som begår sådana här övergrepp är psykiskt sjuk eller har en avvikande psykopatologi med personlighetsstörning.
  När det gäller muslimer/araber ingår mord och våldtäkter i IDEOLOGIN islam som de haft sedan Muhammeds tid år 600, alltså i mer än 1400 år har de levt under DIKTATURER med denna efterblivna muslimska IDEOLOGI!

  Gilla

 • Blodsven

  Det är väl bara hjärndöda idioter som går på fulmedias vinklingar och lögner. Skithögarna blir ju avslöjade dagligen av Pettersson och övriga sanningsspridare, men tokjävlarna är avlönade för att ljuga och då har man tydligen inga problem med det heller…

  Gilla

 • Mary Agnes

  DESTO VÄRRE. Det tyder på att något annat än ”nyanländas kulturkrockar” är orsaken, nämligen att systematiskt organiserat sexöverfall på västvärldens kvinnor där män med PUT och medborgarskap organiserar sig för att våldta..

  Gilla

  • Stenbock

   Och ovanpå förteg tyska PK-pressen det hela.T.o.m. polisen i Köln meddelade,att natten varit av lugna slaget !
   Först när på det fria ocensurerade nätet börjades skriva i stora bokstäver om det inträffade,tvingades de ”korrekta” nämna händelsen (fem dagar senare)..Nyvalda Borgmästarinnan i Köln satt tillsammans med polischefen,och förringade det hela redan två dagar efter händelserna.
   Den röde kommunisten Jäger (inrikesminister) som bar största skulden för mörkandet,sitter fortfarande kvar på sin post i NRW !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: