Nytt HVB-hem vid skolan


Det planeras för ett HVB-hem på Nyköpings gymnasieskolas område.

En byggnad på Gripenskolans område planeras för att inhysa ett HVB-hem med nio rum. En ansökan är inlämnad till till bygg- och tekniknämnden.

Marken byggnaden ligger på får egentligen endast användas till skolverksamhet, men bygglovshandläggare på Nyköpings kommun menar att detta inte utgör något hinder. Förslaget avviker alltså från gällande regler, men kommunen överväger ändå att genomföra  det hela.

Vi får hoppas att grannarna på Svedelius väg får säga sitt, men det kanske vore för mycket begärt.

SN

Det här vore givetvis något för de lokala SD-representanterna att belysa. Fast och andra sidan vore det ett givet skäl för den röd/gröna kommunledningen att starta projektet i all hast. Som bekant går partierna i 7-klövern alltid mot SD, oavsett vilka frågor det rör sig om och särskilt när det gäller migration.

Sverige är ett land som mångt och mycket byggts upp av lagar, regler och kanske är det därför vårt samhälle ändå fungerat så pass bra. Den senaste tiden har regler luckrats upp och lagar gjorts om, exempelvis har det kommunala självstyret kanske sett sina sista dagar. Allt för att lösa de problem som asylkaoset skapat och kommer att skapa.


6 responses to “Nytt HVB-hem vid skolan

 • Danne

  Bra att någon svenskvänlig rapporterar detta. Så fort någon får reda på info om möten med kommun och liknande, informera gärna så fler kan komma och visa sitt missnöje. Det funkade i Stockholm och det ska fan fungera här med! Gör era röster hörda så fort ni får chansen!

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  Saknar helt ord,sjuk-klövern bedriver ett medborgarförakt/landsförräderi.
  Vad rör”Kommunernas självstyre som regeringen mot bättre veto genom indirekt lagöverträdelse kört över” är det nu befogat att fråga sig vad som händer med kommunala val efter regeringens övertramp.

  Gilla

 • Pata

  Vi som bor här har ju redan ett gruppboende för icke svenska ”barn” som grannar fan räcker inte det…..?

  Gilla

 • Bo

  9 st nya valarbetare till SD,Dom kommer värva 1000 tals.

  Gilla

 • Kurt

  Äsch så rolig det kommer att bli för tjejerna på gripen, med alla dessa barn som söker kärlek!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Snart lättare att tala om var det inte är asylboende någonstans!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: