Löfven: Sysslolöshet och trångboddhet skapar mördare


Vår statsminister har uttalat sig om mordet på asylboendet i Ljusne.

Från Kin…förlåt Indien, meddelar Stefan Löfven att våldet och morden på Sveriges asylboenden beror på trångboddhet och sysslolöshet.

Polisen tvingas lägga allt fler timmar på brotten kring asylboenden från norr till söder. Media kör förstås sin inövade agenda och försöker få det till att allt våld mot asylsökande och asylboenden riktas från folk utifrån, dvs från högerextremister och andra rasistiska svenskar. Dock verkar det som att merparten av alla brott sker inne i boendena och att majoriteten av förövarna tillhör de boende.

Nu vill vår statsminister att idrottsrörelsen ska ta ett större ansvar för att integrera dessa individer i vårt förut så trygga samhälle. Idrott är och förblir ett bra sätt att sysselsätta och integrera, inget snack om det. Jag undrar dock om dessa våldsverkare är intresserad av idrott och svensk kultur och mitt egenhändigt hopsnickrade svar är NEJ! Nya resurser ska nu trygga tillvaron på asylboenden från norr till söder, men vem tryggar tillvaron för boende i närheten?

Det jag också undrar är om trångboddhet och sysslolöshet skapar mördare, eller om personerna ifråga var yrkeskriminella redan när de stod vid den svenska gränsen?

Det kanske inte är så konstigt att vår statsminister är omedveten om faktarapporteringen på sin resa i Kin…förlåt Indien. Sanningen är att den mördade mannen inte bodde på asylboendet, utan tillhörde ett gäng som bråkade med de asylboende under en kväll på stan. Samtliga kommer från samma land.

Vår statsminister meddelar också att han är riktigt, riktigt upprörd över de polacker som ville göra upp med några asylsökande i Nynäshamn.

”…att ge sig på människor som flytt från krig, elände och förtryck – det är uselt”, låter statsministern meddela. Att människor som flytt från krig, elände och förtryck, rånar, stjäl, tafsar, våldtar och mördar har statsministern ingen åsikt om – det är uselt.

Statsministern är snabb med att leverera kritik när nyanlända är offren, men glömmer att leverera kritik när förövarna är nyanlända och offren oskyldiga svenska medborgare – det är uselt!

Expressen


33 responses to “Löfven: Sysslolöshet och trångboddhet skapar mördare

 • Nisse

  7klövern har målat in sig i ett hörn nu börjar man inse sitt landsföräderi Sverige har blivit ett land med mord misshandel skutningar våldtäkter bedrägerier fan vet allt. En sak är säker så var det inte före den förbannade muslimiporten…………

  Gilla

 • Mari

  Idag spelar det ingen roll vad statsministern säger. Han förbrukade sitt förtroende långt innan valet för min del. Det blir ju inte bättre av alla dessa tama försök att ”lugna” oss. När jag ser chimpansen resa runt i världen bland andra statsöverhuvuden skäms jag. Titta hur han beter sig, linslusen. Fjäskar inför hela världen och beter sig som en apa i sitt hemland. Jag har aldrig sett en så malplacerad politiker i hela mitt liv. Han kan säga precis vad han vill. Mig blir han aldrig respekterad av och jag vill gärna tro att jag inte är ensam om detta. Nya friska fläktar behövs i regeringen så att vi kan få ro fast det tar nog många år att reparera och ställa allt till rätta

  Gilla

 • Cattiz

  Då borde vi ha mord på min arbetsplats, en förskola på landsbygden. Vi är trångbodda, för många barn och de är rastlösa pga av att vi inte hinner med att göra något med dom. Vår tilltänkta nya lokal blev HVB hem istället.

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Bra kommentar, något s.k. eget ansvar det har ju inte de som mördar i svetsarmuppens värld!

   Gilla

 • Peter Skoglund

  En desorienterad statsminister skapar verkligen problem.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Ett ord passar bäst för svetsarmuppen : IDIOT!!!

  Gilla

 • Pica pica

  Det var inte heller något trångt asylboende utan separata lägenheter i Ljusne, ett (tidigare) lugnt samhälle. Nåja, en svarting sa att han mobbats av andra invandrare i huset.

  Men ett gäng afghaner satte sig i BMW:n och for från Söderhamn och hälsade på några landsmän i Ljusne och så gick det som det gick…..

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Om det nu är så illa på dom svenska asylboendena att folk börjar mörda varandra, måste det väl kanske snart vara dags för alla att förstå att vi måste stänga gränsen!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Mina föräldrar växte upp med sju- åtta syskon var i små lägenheter och stugor med oftast bara ett rum och kök, fattigt och jävligt på 30-40 talet , men dom mördade inte varandra, konstigt!

  Gilla

 • Ingrid A Redmo

  Som barn bodde jag på ca 55 kvm tillsammans med mor,far,storebror morfar (gravt invalidiserad )och mormor. Ingen for illa.Alla skötte sig efter bästa förmåga.Ingen av oss barn (det kom två till) har dekat ner oss. Inte heller våra barn. Vi hade begagnade cyklar. Vi jobbade hårt i skolan. Vi älskade vår familj.Ingen missbrukade nånting, men lagade husmanskost från grunden och repeterade gamla svenska värden.

  Gilla

 • Kjell Hedlund

  Stefan Röfven har två bostäder men bor nog oftast på hotell. Har han några invandrare som han låter få bo i sitt slott? Knappast!

  Gilla

 • Mumien

  Om trångboddheten skulle vara orsaken till mord, misshandel, våldtäkter m.m på asylboenden, då borde alla studentboende också vara potentiella kriminella.
  Se bara på Lund, där hyr de ut studentlägenheter på 10 kvm:

  http://caminomagasin.se/nyheter/2015/02/23/de-bygger-kvadratsmarta-studentrum

  Eller vad sägs om alla åldringar på ålderdomshem, de bor väl inte heller särskilt stort. Många kriminella där också?

  Det där resonemanget håller inte, Löfven borde veta att många av de nuvarande asylhemmen tidigare använts både som studentboenden, åldringsboenden och sjukhus. Detta utan att människor blev kriminaliserade.

  Nej, orsaken är något helt annat, det vet vi alla

  Liked by 1 person

 • Björn

  Relationsexperten (nehej det var han inte heller) snackar en massa skit som vanligt. SLUTA DALTA!

  Liked by 1 person

 • Lewren

  Det finns inga ursäkter för våld.

  Nog för att Rövfen har sagt många dumma saker, men detta hamnar på topplistan. Vilket jävla rötägg! Hoppas innerligt att karman kommer tillbaka och biter den idioten i röven en vacker dag.

  Liked by 1 person

 • Ingvar

  De borde placera dessa våldsverkare i en bur och skicka hem dom med lastbåt.

  Gilla

 • Lena

  Jag vet var det är trångt ….tyvärr i huvudet på de som har styrt landet Sverige på grund. De saknar allt vad kunskap heter de är bara enfaldiga och onda utom när det gäller sin egen lön och makt

  Gilla

 • Peter Kostin

  Men skicka då tillbaka dom därifrån dom kom. Där finns massor av space och än mera att göra. Landet ska byggas upp igen och för det behöver landet sitt folk. Så Löfvén, jag kom med idén, nu kan du genomföra den. Du kan ta det när du kommer hem från Kin… Just Indien, var det

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  stefan röfen o fredrik sju klövern extrema idioter grovt kriminella Landsförrädare.

  Gilla

 • Tony

  Men tjejen som blev våldtagen av dessa skithögar, och
  som var anledningen till att Polackerna ville ge dom en
  omgång smörj, ja den tjejen skiter väl Stefan Löfven i?
  Trångboddhet ? Ja i dom övre regionerna på en viss
  statsminister, kan man skönja en trångboddhet, som
  han demonstrerar vart han än kommer!
  Märklig människa förresten han blir väldigt upprörd över
  något som ännu inte inträffat, men gömmer sig i en hel
  vecka utan att överhuvudtaget ens kommentera när två
  Svenska skattebetalare fick halsarna avskurna av en av
  dom idioter som han importerar, och som inte ens hade rätt
  att befinna sig i landet, detta trots att denne fega
  statsminister befann sig i samma stad som morden skedde?

  Gilla

 • Petter

  Aha, så då var det sysslolöshet och trångboddhet som skapade IS, som skapade Al Quaida, som skapade talibanerna, som skapade Saddam Hussein, som skapade terrorattentaten i Europa. Tackar Röfven för den intellektuella upplysningen!

  Gilla

 • putte

  Jaha Löfven vill att idrotsrörelsen ska ta ansvar , och det ska komma ifrån honom om han hade tagit sitt ansvar så skulle alla incidenter som nu sker aldrig ha inträffat det är ju på grund utav regeringens oförmåga att styra landet som gör att samhället sjunker allt djupare för var dag som går , och det beror ju på deras oförmåga på att ta just ansvar .

  Gilla

 • ossie

  Vilket jäkla bullshit, att karln bara orkar kräka ur sig dylikt trams.

  Gilla

  • eva

   Allt hakar bara upp sig i hjärnan på honom: ansvar, ansvar, ansvar, trångboddhet, trångboddhet, trångboddhet – en orsak i taget går in i huvudet och fastnar där.

   Gilla

 • Argus

  Det är bara en tidsfråga innan han pratat ner det tidigare statsbärande partiet under 20%. Säga vad man vill om Juholt men riktigt så här usel klass på uttalanden hade inte ens han. Det är bara Reinfeldt som också kan leverera grodor av denna kaliber.

  Gilla

 • Lofas

  Så synd att det är just sysslolöshet och trångboddhet sjuklövern med Löfven i spetsen skapar då…

  Gilla

 • Galten

  Hmm… Kan inte låta bli att dra paralleller med hur det såg ut i Sverige i början av förra seklet, med trångboddhet och arbetslöshet. Inte fan skapade det mördare av den kalibern som nu massimporterats. Nej de spottade i nävarna och blev ett hederligt folk som byggde upp ett av världens mest välutvecklade land. Nu har svittsarn tillsammans med övriga egenberikare raserat vad föregående generationer gemensamt byggt upp.

  Gilla

  • dave

   Precis det skulle jag skriva men du han före.

   Gilla

   • age

    Alla fina kommentarer här värmer i hjärtat.
    Synd bara att de måste handla om så viktiga saker som vårt lands undergång p.g.a. att så många med dåligt omdöme och oförmåga att analysera fakta, har röstar fram ett antal ”trångskallar”.
    Kan vi fortfarande hoppas på ett fosterland?

    Gilla

  • grune

   Ja nog var det bättre förr, innan Erlander avgick. Då fanns det ett land som hette Sverige och som numera heter Absurdistan.
   Sveriges senaste Statsminister avgick 1969. Sedan dess har vi inte haft någon statsminister i landet och ej heller någon regering

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: