Partipiskan ven igen

I Växjö utspelade sig ett märkligt, men ganska typiskt scenario i svensk politik.

Kristdemokraten Ricardo Chavez lämnade in en skrivelse till kultur och fritidsnämnden och detta tillsammans med Sverigedemokraterna Ellen Franzen och Maria Palm. Skrivelsen var oförarglig och gick ut på att lämna ut en enkät till kommunens högstadie- och gymnasieskolor och deras relation till Araby Park arena.

Nu hävdar Chavez att han fick ett hjärnsläpp och drar tillbaka sitt namn från skrivelsen p.g.a. att Kristdemokraterna inte samarbetar med Sverigedemokraterna.

Tveklöst har partiviskan smekt hans rygg, för innerst inne har Chavez bevisat att förslaget om en enkät är bra, men i svensk politik är bra förslag plötsligt dåliga om “fel” parti stödjer dem.

SR

6 thoughts on “Partipiskan ven igen

  1. Att Kd bidrar till sin egen undergång är utmärkt. Ju färre bedragarpartier inom den sorgliga ‘Alliansen’, desto bättre.

  2. Kristdemokraten Ricardo Chavez konstaterar själv att han har hjärnsläpp. De som röstar, nästa gång, rösta rätt. KD kommer inte vara kvar i riksdagen efter 2018. Byt parti Ricardo om du vill trygga din egen framtida politiska försörjning då politik är att ta makten, behålla makten.

  3. Oförarglig som allt annat med det antirasistiska mittenpartiet som förespråkar en “lagom” invandring och kallar alla nationalister för “neofascister”. Välkomna till åttklövern.

Kommentera