Fyra häktade misstänkta för gruppvåldtäkt

INVANDRARVÅLD. Åtta pojkar greps i veckan, misstänkta för gruppvåldtäkt i Göteborg. Fyra häktades i dag – de övriga släpps på fri fot.– Men misstankarna mot dem kvarstår, säger åklagare Lars Palm.

De åtta pojkarna, som greps i början av veckan, är födda mellan 1998 och 2001.
Sex av de anhölls, misstänkta för grov våldtäkt mot barn. De övriga två, som är under 15 år, omhändertogs av socialtjänsten. Brottet ska skett i augusti i en lägenhet i Göteborg. Offret är en flicka. Samtliga nekar till brott, säger åklagare Lars Palm.

-Pettersson noterar att hatmedia inte har för avsikt att upplysa media om att det är som vanligt i sådana här sammanhang…

De misstänkta lystrar till namnen:

  • Ahmed
  • Rafik
  • Abdullrahman
  • Daria
  • Shapol
  • Jama
  • Leonardo (det sticker ut lite men resten av namnet tyder på f.d. Jugoslavien)
  • Serhat

-Samtliga har fått varsin offentlig försvarare så nog skapar de små liven jobb alltid

Mål nr B 14802-15

11 thoughts on “Fyra häktade misstänkta för gruppvåldtäkt

  1. Killarna våldtog henne inte, de är endast misstänkta men det finns även videobevis på detta. DOM ÄR OSKYLDIGA! döm inte killarna, de är tjejen som är äcklig i hela gbg , hon har mer än 100 rykten

  2. 1, Så är killarna inte flyktingar
    2, så känner jag dom
    3, så våldtog dom aldrig tjejen finns video bevis
    4, Hon är äcklig brud som gör det för pengar och hade sex med en kille för en Micheal kors väska.

    Så döm inte killarna när ni knappt vet något!

    • Ja känner killarna med och dom är 01:or till 98:a dom våldtog aldrig henne hon är brazilian och har rykte överallt att hon är största horan som sagt finns video bevis och allt hon blev ALDRIG våldtagen äckliga människor som ljuger om sånt

  3. Det är ju en krigsförklaring att komma från ett annat land och be om våran hjälp, och sedan bete sig så totalt respektlöst. Varför får vi alldrig höra tex reaktionen från flickans pappa ? Han måste ju vara rasande.

  4. Pettersson, varför namnlistar du inte de 72 blonda pågarna Nisse, Björn, Krister et c som enl 1%-regeln också begått gruppvåldtäkt samma dag? va?

  5. Vars fan är feminist och batikhäxorna? Ställer de inte upp för våldtagna medsystrar? I vanliga fall brukar de skrika i Högansky, nu är de tystare än tysta! Har de lagt ner verksamheten fullständigt?

  6. Instant death penalty (IDP). Enkel lösning på parasitinvasionens soldater. Skjut dem

    Det kan man i dagens antisvenska miljö inte vara för, enär då är det vi som skulle avrättas under den lagen, liksom lagen om Häst Mot Folkgrupp används emot oss, trots att vi svenskar är mindre än en promille av jordens befolkning…

  7. Tror inte ett dugg på att våldtäktsmännen är 14-15 år,never ever.
    Slippa fängelsestraff-kortet fungerar oftast bra i Sverige,enbart i Sverige tyvärr.Ålderstesta rovdjuren.
    Inga svenska grabbar jag talat med som är runt 15-18 år skulle aldrig ens komma på tanken att göra något så vidrigt mot en tjej,finns inte på kartan säger dem och ser både bestämda,upprörda och förvånade ut när man för detta vidriga rovdjursbeteende på tal.

  8. Åtta pojkar … äldre bröder till fredrik renefeldt… och stefan röfen. Kom till Sverige våldta alla kvinnor och flickor det tillåter sju klövern.

  9. Klart som fan att dom nekar till brott, i deras förvridna värld
    och med den unkna kvinnosyn som dom har, så är det helt
    okej att förnedra kvinnor, som i deras ögon inte är värda
    någonting, och det som äcklar mig mest är deras otroliga
    feghet, att i stora gäng ge sig på en ensam tjej, här visar
    dom verkligen vilken låg nivå dom besitter dessa fega as!

Kommentera