De äldre barnen


Alternativa medier triumferar

Redan när identiteten på mördaren i Mölndal uppdagades i utländsk media och alternativa medier i Sverige, stod det nog klart för de flesta att Youssaf Khaliif Nuur var klart äldre än de 15 han uppgav.

Hade politikerna vågat införa de ålderstester som varit vanliga ute i Europa en längre tid och ansvariga myndigheter insett att många av de ensamkommande faktiskt ljuger om sin ålder, hade förmodligen Alexandra Mezher varit en vacker, glad och engagerad ung tjej i många år till.

Kanske det är hårda ord, men de politiker och myndighetsutövare, som inte velat se det horribla i att unga män från fjärran länder kan komma till Sverige, uppge att de är under 18 år och tilldelas förmåner de inte kan få i något annat land, har blod på sina händer.

Om de sover gott om nätterna vet jag inte och jag bryr mig inte heller. Jag bryr mig mer om alla de som fallit offer för vuxna män som uppgett att de är barn i syfte att få en enklare väg in i det svenska samhället och ett generösare mottagande.

Ingen ska säga att alla ensamkommande barn ljuger eller är kriminella, lika lite som att hävda att alla svenska barn är oskyldiga små lamm. Fakta kvarstår dock. Många av de som lurar sig in i landet som ”barn” och många av de som verkligen är under 18 år, har varit inblandade i allt för mycket skit för att man ska blunda för det. Stölder, rån, misshandel, droger, våldtäkter och t.o.m. mord har stått på deras agenda.

Man må kalla mig rasist, men jag tvekar inte att säga att många ensamkommande är personer som inte flytt krig, utan något helt annat, som exempelvis fängelsestraff och andra påföljder av brott i hemländerna.

Just nu sitter det hundratals män i svenska klassrum och låtsas att de är barn. Den som sett bilder av dessa ensamkommande må vara blind eller fantastiskt dum om han/hon inte med blotta ögat ser att personen i fråga vuxit ur barnskorna för länge sedan. Tyvärr spelar myndigheterna med, om det är av rädsla eller medkänsla är svårt att definiera, men de har en stor skuld att bära på sina axlar.

Det här exemplet är ganska talande.

Alexandra Mezhers föräldrar tog illa vid sig av Dan Eliassons medömkan för mördaren Youssaf Khaliif Nuur.  Vad de känner nu när de fått reda på att han inte ens hade rätt att vistas på asylboendet, kan man bara spekulera i. De har förlorat en dotter som hade hela livet framför sig och det tror jag inte de glömmer i första taget.


9 responses to “De äldre barnen

 • rostaratt (@rostaratt)

  Hade den vuxna asylanten i Mölndal inte mördat. Skulle han fortfarande vara 15 år. Och gå i skola med andra barn. Låt det sjunka in.

  Gilla

 • Involuntarium

  Det finns för många etniskt svenska idioter som inte förstår att vårt land håller på att utarmas, urholkas och till sist totalhaverera precis som Länderna i Mellanöstern!

  Gilla

 • jgarn

  Det finns bara ett enda land på hela klotet som sväljer dessa invällares lögner. Detta land styrs av ett patrask under namnet 7-klövern.

  Gilla

 • The Priest

  Sverige valde en mycket farlig väg när de så inkompetent och NAIVT tar emot ”barn” som visar sig vara ”män”

  Tyvärr har det tydligt visat sig att vissa av dem inte ens är män eftersom de uppför sig sämre än djur.

  Svenska staten är blinda och flyr delvis ansvar för all skada de orsakar. Ser de ens skillnad på en hyena och en åsna???

  Detta är ett ofattbart SVEK mot alla Sveriges flickor!

  Att skicka på dem över 35000 ”barn” där vissa ”vuxna barn” är kapabla till vadsomhelst är det mest NAIVA och största sveket i svensk historia!

  Sverige går alltmer mot det farligaste landet i Europa!

  Usch och fy faan!!!

  Gilla

 • eva

  När man ser alla ”ensamkommande barn” som är män i sin fysiskt mest kraftfulla ålder och alla bilder på flyktingar som kommit så är antalet män frapperande.
  Jag är motståndare till könskvotering i andra sammanhang men här vore det verkligen på sin plats.
  För varje antal 50 män(dvs riktiga flyktingar med skyddsskäl) som får uppehållstillstånd borde också 50 kvinnor också få asyl. Kvinnor med barn, särskilt änkor och ensamstående har ofta verkliga skäl till skydd, inte stridsdugllga unga män!

  Gilla

 • Tony

  Och en fråga jag ställer mig är att varför är det bara unga friska
  pojkar som tar skada och flyr från krigets helvete? När unga
  flickor kvinnor och barn tycks klara det bättre???
  Det ligger en hel kennel begravd i Svensk invandringspolitik,
  det är inte bara invällarna som ljuger sig blå, även våra politiker
  ljuger folket rakt upp i synen!

  Gilla

 • Trodé

  På en bild i media poserar finansministern och en ensamkommande. Den senare ser ut att vara i ministerns ålder.
  Det visar att politiker saknar förnuft och ärlighet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: