Våldtäktsman ljög om åldern


Våldtäkten av en ung pojke på ett asylboende i Alvesta har gått in i ett nytt skede.

Två ensamkommande våldtog en yngre pojke på boendet och filmade hela händelsen.

Pojkarna som våldtog är bägge från Afghanistan och hade vid brottet inte fått något uppehållstillstånd. P.g.a. pojkarnas ålder har polisen inte gått ut med så mycket mer fakta än så.

Nyheter Idag

Nu kommer dock nya uppgifter.

Efter att de bägge ensamkommande våldtäktsmännen tandröntgats och genomgått en rad andra tester, visar det sig att en av gärningsmännen inte är ett barn, utan betydligt äldre än de 15 han uppgav vid ankomsten.

Nu åtalas de bägge för barnporrbrott och grov våldtäkt. Eftersom den ene av gärningsmännen nu räknas som äldre, kan inget annat föreligga än ett långt fängelsestraff och sedan utvisning. Nu hoppas jag att det svenska rättsväsendet visar lite stake och skickar hem ynglingen. Här har han inget att göra.

Smålandsposten

Om ynglingen som misstänks för våldtäkt av en 10-årig flicka i Alvesta, är barn eller äldre än han uppgett återstår att se.

Nu vill jag höra någon förklara att åldersbestämning av ensamkommande är ovidkommande.


22 responses to “Våldtäktsman ljög om åldern

 • Involuntarium

  Kom precis att tänka på ””slåihjälstenen”” placerad vid Sveriges sydligaste udde, den kanske kan komma till användning igen?

  Smygehuk hette visst platsen!

  Gilla

 • Vigor

  Blir ju lite eftertänksam. Såfort nån ensamkommande gjort ett tillräckligt grovt brott kommer ålderstesten fram. Och då är den lilla ensamkommande inte så liten längre. VARJE GÅNG!!!
  Men ändå tycker visst de styrande att vi INTE ska ålderstesta de ljugande desertörerna generellt. Men se det tycker jag! Istället för att vräka pengar, elektronik och märkeskläder över dem.

  Gilla

 • ossie

  Ljög han om sin ålder. Unikt om nån talar sanning om sin ålder.

  Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Den gällande diskursen, som fått sig ett par rejäla törnar, är ju att baaaaaarn och kvinnor ALDRIG ljuger. Men om man ljuger om att man är ett barn. Ja då blir det svårt. Rejäla killar, som Löfven sa!

  Gilla

 • Urinvånare

  Enligt deras egna kultur förtjänar dom att bli dödade genom att kastas ned från ett tak.

  Gilla

 • Lena

  ”Ändamålet helgar medlen”, hycklaren är salig !

  Gilla

 • Involuntarium

  Åldersbestämning självklart, ska bara genomföras på varenda en ingen ska undantas! Lika för alla asylturister!

  Bättre med en felbedömning där någon anses äldre än vad den egentligen är, är bättre än ingen bedömning alls!

  Ingen värre eller farligare riskbedömning än den som genomfördes i samband med att Sveriges svagsinta skulle behandlas i öppenvård istället för på institution!

  Som sagt i get system är hundraprocentigt, lite svinn får vi kallt räkna med!

  Gilla

 • En psykopat känner ingen empati för någon annan människa

  vilka rövhål det finns ute i samhället…

  Gilla

 • Varnad är väpnad

  Det blir givetvis SKIT, en enorm kostnad för samhället som aldrig kommer att försvinna så länge dessa individer befinner sig i landet eller i livet.

  Folk blir givetvis förbannad på detta och den här formen av invandring.

  på SFI sitter( bidragsberättigande sysselsättning) horder med araber och somalier och bara snackar i klassrummet och ingen lär sig ett ord svenska.

  Den massimporten av skit från mellanöstern och nordafrika har ingen framtid alls, det blir bara en kostnad och bara skit.
  Titta på Rinkeby, eller ”lilla Mogadishu” som det kallas.

  Otacksamma invadrarungar som bränner ner skolor. Vi svenskar bara accepterar, tycker synd om dem och bygger en ny finare skola.

  Största problemet vi har här i Sverige är vår media.
  Titta på äckliga aftonbladet /expressen m.flera
  Man sprider sitt eget skit och stämplar oliktänkande som rasister, nazister ..

  Gilla

 • FINSPÅNG

  Man skall alltid utgå från att dessa personer ljuger om allt till sin fördel. Det ingår i deras strategi för överlevnad.

  Gilla

 • Synonymen

  ”Nu hoppas jag att det svenska rättsväsendet visar lite stake och skickar hem ynglingen.”

  Medvetet eller omedvetet? Stake alltså!

  Gilla

 • Synonymen

  ”P.g.a. pojkarnas ålder har polisen inte gått ut med så mycket mer fakta än så.”

  Varför då? Är de kanske senildementa och inte förväntas förstå konsekvenserna av sin handlingar.

  Gilla

 • Eddy Karlsson

  Först. Tack Pettersson för er blogg!
  Sverige är bara en liten, liten del av västvärlden och en tunn röst i bruset. Men vårt land är på väg ner i ett mörkt hål utan återvändo. Vi kan visa modet att kämpa för vår existens nu eller överlåta striden och lidandet för överlevnad på kommande generationer svenskar. Gör vi det senare är vi pultroner och defaitister. Låt inget stå i vägen för att rädda vår nation! Svenskar, visa mod och ta ansvar nu!

  Gilla

  • Sven-Erik

   @Eddy Karlsson m.fl. Välkommen till ”Upplysningstiden” alternativa media! Läste någonstans, i Afghanistan är det tradition och deras kultur att hålla sig med ”pojkslavar” som sexobjekt, eftersom klanen straffar den med döden som skändat deras ogifta döttrar. Kulturen tar de med sig oavsett när de blir utövare eller varit offer. Det senare ”antyder” 291-an Eliasson när han uttalar empati för det vuxna barnet som mördade den inga kvinnan i Mölndal. Om en muslim blir kränkt av en vit kvinna är han en stubin som när som helst exploderar. De sociala mönster som de nya svenskarna tar med från sina hemländer är både genetiska och kulturella och förändras inte över en generation. Detta vet vi. Däremot det oskyldiga barnet som adopteras som spädbarn/unga år blir en ‘svensk’ oavsett hudfärg. Det finns otaliga framgångsrika exempel på detta inte minns i PK-media även om de inte delar min värdegrund utan tror på det mångkulturella Sverige, där var en tar för sig själv utan att förstå att det krävs ett ””kitt” för att vara del av en nation. Nu blir det SHIT! Sammanfattningsvis enligt den matematiska formeln, SHIA*/* SUNNI = SHIT

   Gilla

 • Mary Agnes

  Glöm aldrig att för varje sådant rapporterat fall av våldtäkt begått av ”ensamkommande” begås ytterligare 99 av rågblonda etniska svenskar…

  Gilla

  • FINSPÅNG

   ja,, och får vi inte stop på invällandet så är snart siffrorna omvända.

   Gilla

  • Sven-Erik

   @Mary Agnes skojar du? Ännu har jag aldrig varit mellan utan samtycke och då potensen är en inverterad numerär faktor kommer jag inte längre bidraga till att summan av vita våldtäkter ökar!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: